Nieuws

Shengmilo MX21 video introductie!

De populariteit van Shengmilo™ MX21 is de afgelopen weken enorm gestegen! Als je je afvraagt ​​waarom kun je gewoon de video-intro bekijken. MX21 is een opvouwbare, duurzame elektrische fiets met sterke dubbele geveerde schokdempers voor en achter en een krachtige motor.

Shengmilo™ MX21 is geschikt voor zowel beginners als voor fietsliefhebbers en professionals. Het is een van de meest positief beoordeelde e-bikes in de geschiedenis!

De fiets heeft een licht maar zeer sterk frame van aluminiumlegering, dat bekend staat om alle soorten klappen, zonder enige schade op te vangen. Het frame heeft 5 lagen elektrostatische verf die het aluminium afdekken.

De verwijderbare batterij wordt direct in de framebehuizing geplaatst, waardoor deze groter kan zijn en meer capaciteit kan dragen. Daarom heeft de MX21 een 12.8ah-batterij, wat als VEEL wordt beschouwd in de elektrische fietsindustrie.

Omdat onze ingenieurs niet blij waren met normaal bandengedrag op ruw terrein, hebben we besloten om de beste 20″ dikke band op een fiets te monteren. Het is erg goed op veel hardere terreinen zoals sneeuw, modder, zand, stranden, bergterreinen, moerassen enzovoort. Elke motorrijder die een dikke band heeft geprobeerd, weet dat er gewoon geen betere optie is. We hebben besloten om het bandentype CST BFT 20×4.0 te monteren. vanwege zijn sterke grip en lage weerstand.

De MX21 wordt aangedreven door een krachtige 48V en 500W borstelloze 75nm motor die een hoog koppel, een goede acceleratie en een topsnelheid tot 40 kilometer per uur biedt. Bike heeft ook tal van andere geavanceerde functies, zoals schokdempers voor en achter, wat goed en soepel aanvoelt tijdens het razen op ruw terrein en het ondersteunt een gewicht tot 150 kilogram. Het voorlicht is ook krachtig, dus de nachtelijke rit is zo goed mogelijk.
De versnellingspook is een geavanceerde 7 speed Shimano Gear met volledige Shimano onderdelen.

Het MX21-systeem heeft drie rijsnelheidsmodi; Boost-modus, waarbij je de elektrische modus niet meer hoeft aan te zetten en geschikt is om te sporten. Ten tweede is er het Manpower-model, waarbij je de modus inschakelt zonder het stuur te draaien in plaats van gewoon zachtjes met de voeten te trappen om energie en batterij te besparen. Ten derde is er de pure elektrische modus, waarbij je niet langer hoeft te trappen, maar gewoon de snelheid aanpast met je stuur en geniet van de snelheid.

6 reacties on Shengmilo MX21 video introductie!

 1. Karl Peter Messerich zegt:

  Ich habe nicht zo viel Glück mit meinem MX21!
  Ab Lieferung zeigte das Weergave nach kurzer Fahrt (1 – 3 km) den Fehlercode “E10”: dann blieb die Geschw.Anzeige eingefroren, man konnte die Anzeige nicht mehr umschalten von Ges.km auf Tages-km, Fahrzeit. Der Motor lief allerdingen normaal. Auf Reklamation beim Händler (E-Bay) wurde mir ein neuer Controller geschickt (14 Tage), der keine Besserung bracht. Darauf wurde mir ein neues Display geschickt, seitdem ist die Fehlermeldung verschwunden.
  Die Bremsen rustige beide jämmerlich, alles Aufrauhen der Beläge, Entfetten der Bremsscheiben brachten keine dauerhafte Besserung, eerste der Austausch der Beläge im Fachhandel bracht Ruhe.
  Die Teleskopgebel klapperte von Anfang an beim Überfahrengößerer Unebenheiten. Nach ca.400 km bemerkt ich, daß beim Bremsen mit der Vorderbremse das Vorderrad nach links auslenkt und der linke Holm sich nach hinten biegt. Als ich das beim Verkäufer reklamierte, antwortete er nicht mehr. Ich teilte E-Bay mit, daß ich wegen nicht behebbarer Fehler vom Kauf zurücktreten will. Antwort: der Verkäufer verweigert den Rücktritt!
  Jetzt sitze ich da mit der defekten Gabel. Als u naar een andere winkel gaat, vindt u dat Gabel het moet vinden, maar als u een probleem heeft, kunt u me in de handel brengen en niet eens een Ersatz vinden.
  Zwischenzeitlich hatte ich das (sehr gut funktionierende) Schaltwerk gegen eines von Shimano getauscht, da das Origineel aus zu weichem Materiaal besteht en nach jedem Liegendtransport im Kofferraum verbende oorlog en nieuwe justiert werden musste.
  Het kan worden gebruikt (alles werkt) van Fahrverhalten, Motor en Regelung. Nur die Bremsen kunnen samenwerken en prijsgeven.

 2. César Chu Ortega zegt:

  Hallo jongens!
  Kunt u mij instructies sturen voor het wijzigen van de oplaadpoort?

  Bedankt

  1. shengmilo zegt:

   Beste Cesar,

   bedankt voor je vraag en interesse in Shengmilo.
   Blij te horen dat we de situatie via ons e-mailgesprek hebben kunnen oplossen.

   Geniet van je dagelijkse ritten!
   shengmilo

 3. Evee zegt:

  Dat is ook een mooie fiets, maar ik blijf bij mijn mx02s omdat hij sneller is en ik nooit hoef op te vouwen. Bedankt voor het artikel! Evee

 4. Nina zegt:

  het ziet er goed uit! kun je meer video's laten zien?

  1. shengmilo zegt:

   Hallo Nina,
   bedankt voor je interesse!
   We zullen proberen om meer professionele beoordelingsvideo's te maken.
   Bedankt!
   shengmilo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!