Nieuws

Fat Tire of Fat Bike voordelen – Shengmilo e-bikes!

Dikke band

Vette band fietsen worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Fietsliefhebbers kunnen nu fietsen op moeilijk terrein, waar het decennialang bijna onmogelijk was om te fietsen. Shengmilo™ E-bikes met dikke banden zijn comfortabel om te rijden op sneeuw, modder, zand (stranden) en vele andere terreinen. Misschien is het uiterlijk niet het belangrijkste kenmerk, maar laten we eerlijk zijn; fietsen met dikke banden zien er veel beter uit dan fietsen met normale banden. Dus ze zien er beter uit, rijden beter - zou geen verdere vraag moeten zijn waarom ze zo populair worden, toch? Een ander voordeel van Shengmilo™ dikke banden is de prijs, aangezien deze gelijk is aan of gelijk is aan de normale band. Dat hebben we gedaan om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen de beste ervaring krijgen!

Aat bike (ook wel fatbike genoemd, dikke band, fat-tire bike of snowbike) is een terreinfiets met overmaatse banden, meestal 3.8 inch (97 mm) of groter en velgen 2.16 inch (55 mm) of breder, ontworpen voor lage bodemdruk om rijden op zachte , onstabiel terrein, zoals sneeuw, zand, moerassen en modder.[1] Fatbikes zijn gebouwd rond frames met brede vorken en steunen om plaats te bieden aan de brede velgen die nodig zijn om op deze banden te passen. De brede banden kunnen worden gebruikt met een bandenspanning tot 340 hPa; 0.34 bar (5 psi) voor een soepele rit over ruwe obstakels. Een classificatie van 550–690 hPa; 0.55–0.69 bar (8–10 psi) is geschikt voor de meeste rijders.[2] Fatbikes zijn uitgevonden voor gebruik in sneeuw en zand, [1] maar kunnen verschillende soorten terreinen doorkruisen, waaronder sneeuw, zand, woestijn, moerassen, modder, bestrating of traditionele mountainbikeroutes.[3] De sport wordt ook wel fatbiken of fat-bike fietsen genoemd.
Bron: wiki

Shimano versnelling Geavanceerde shifter

Shimano shifter voor Shengmilo™

Shimano geavanceerde shifter is een van de beste op de markt, dus er was niet veel discussie binnen ons Shengmilo™-team. De beslissing was logisch, we gebruikten Shimano shifters voor al onze elektrische fietsmodellen. Shimano biedt sneller en soepeler schakelen, zonder veel onderhoud en reiniging. Het staat bekend als een duurzaam en zeer duurzaam merk. Met de juiste zorg werkt het net zo goed als nieuw, zelfs na vele jaren of zelfs decennia van dagelijks gebruik.

Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) is een Japanse multinationale fabrikant van fietsonderdelen, visgerei en roeiuitrusting. Het produceerde golfbenodigdheden tot 2005 en snowboarduitrusting tot 2008. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Sakai, Japan en heeft 32 geconsolideerde dochterondernemingen en 11 niet-geconsolideerde dochterondernemingen. De primaire fabrieken van Shimano bevinden zich in Kunshan, China; Maleisië; en Singapore.

In 2017 had Shimano een netto-omzet van US $ 3.2 miljard, 38% in Europa, 35% in Azië en 11% in Noord-Amerika. Fietsonderdelen vertegenwoordigden 80%, visgerei 19% en overige producten 0.1%. Het bedrijf is beursgenoteerd en heeft 93 miljoen gewone aandelen uitstaan.
Bron: wiki

De hoogwaardige elektrische fiets van Shengmilo kan vele jaren meegaan!

Shengmilo™ hoogwaardige elektrische fietsen

Shengmilo™ hoogwaardige elektrische fietsen zijn gemaakt met veel marktoverwegingen. We hebben geprobeerd om alleen de beste materialen en de best beschikbare onderdelen te ontwikkelen en te gebruiken en de beste functies op te nemen, wat onze klanten en gebruikers vroegen. Fietsen worden zwaar getest en er worden veel aanpassingen en veranderingen doorgevoerd, voordat we klaar zijn om nieuwe modellen aan de wereld te introduceren. Dit is de reden waarom onze e-bike beoordelingen altijd hoog zijn en onze feedback is meestal zeer positief. 

Lees meer

Shengmilo MX21 video introductie!

De populariteit van Shengmilo™ MX21 is de afgelopen weken enorm gestegen! Als je je afvraagt ​​waarom kun je gewoon de video-intro bekijken. MX21 is een opvouwbare, duurzame elektrische fiets met sterke dubbele geveerde schokdempers voor en achter en een krachtige motor.

Lees meer

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!