Nieuws

De hoogwaardige elektrische fiets van Shengmilo kan vele jaren meegaan!

Shengmilo™ hoogwaardige elektrische fietsen

Shengmilo™ hoogwaardige elektrische fietsen zijn gemaakt met veel marktoverwegingen. We hebben geprobeerd om alleen de beste materialen en de best beschikbare onderdelen te ontwikkelen en te gebruiken en de beste functies op te nemen, wat onze klanten en gebruikers vroegen. Fietsen worden zwaar getest en er worden veel aanpassingen en veranderingen doorgevoerd, voordat we klaar zijn om nieuwe modellen aan de wereld te introduceren. Dit is de reden waarom onze e-bike beoordelingen altijd hoog zijn en onze feedback is meestal zeer positief. 

Er zijn veel elektrische fietsen op de markt, dus het kan soms moeilijk zijn om beslissingen te nemen over wat te kopen. Gelukkig vallen maar weinig merken zoals Shengmilo™ op door zijn geavanceerde functies en zeer hoge kwaliteit! Shengmilo™-fietsen zijn gemaakt om lang mee te gaan en overtref uw verwachtingen!

Shengmilo™ is herkenbaar aan onze hoge kwaliteit, maar ook aan enkele andere exclusieve eigenschappen. De meeste van onze modellen hebben: dikke banden, wat het rijden veel comfortabeler maakt en het uiterlijk veel geavanceerder. Wat de band betreft, is ons voordeel ook: mag wiel dat biedt een futuristische kijk en geeft ook een betere duurzaamheid, omdat het magneetwiel niet zo gemakkelijk kan buigen of beschadigen. 

Ben jij iemand die snelheid, acceleratie en koppel wil? Zoek niet verder. Shengmilo™ zorgde ervoor dat je precies krijgt wat je wilt. Opgewaardeerde borstelloze motoren tot 1000W zijn gemaakt om je rit beter te maken en je gelukkig te maken.

6 reacties on De hoogwaardige elektrische fiets van Shengmilo kan vele jaren meegaan!

 1. Mesut zegt:

  Guten Tag kann man bij ihnen Ersatzteile bestellen Falls der Motor von mx01 kaputt gehen sollte?

  1. shengmilo zegt:

   Beste Mesut,
   ja, als u rechtstreeks van onze website koopt, worden alle reserveonderdelen en volledige ondersteuning aan u verstrekt.
   Met vriendelijke groet, Shengmilo

 2. vikentrigger zegt:

  Alleen hoe krijg ik de bekrachtigde motor aan het werk?

 3. Luis zegt:

  Hola, los modelos MX20 en MX21 de 500w están homologadas de la normativa EPAC (Electronically Power Assisted Cycles) voor Europa en España?

  En su caso, requerirán matriculación como ciclomotor y seguro obligatorio? Bent u op zoek naar een certificaat van homologación europeo? Gracia's.

  1. Luis zegt:

   Belangrijke donde download certificado de homologación europeo.

  2. shengmilo zegt:

   Beste Luis,

   Goed nieuws, de elektrische fiets van Shengmilo is geslaagd voor de EU EN15194-certificering.
   Het kan nu normaal worden gebruikt op de meeste wegen.

   Vriendelijke groet
   shengmilo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!