Nieuws

Shimano versnelling Geavanceerde shifter

Shimano shifter voor Shengmilo™

Shimano geavanceerde shifter is een van de beste op de markt, dus er was niet veel discussie binnen ons Shengmilo™-team. De beslissing was logisch, we gebruikten Shimano shifters voor al onze elektrische fietsmodellen. Shimano biedt sneller en soepeler schakelen, zonder veel onderhoud en reiniging. Het staat bekend als een duurzaam en zeer duurzaam merk. Met de juiste zorg werkt het net zo goed als nieuw, zelfs na vele jaren of zelfs decennia van dagelijks gebruik.

Shimano, Inc. (株式会社シマノ, Kabushiki-gaisha Shimano) is een Japanse multinationale fabrikant van fietsonderdelen, visgerei en roeiuitrusting. Het produceerde golfbenodigdheden tot 2005 en snowboarduitrusting tot 2008. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Sakai, Japan en heeft 32 geconsolideerde dochterondernemingen en 11 niet-geconsolideerde dochterondernemingen. De primaire fabrieken van Shimano bevinden zich in Kunshan, China; Maleisië; en Singapore.

In 2017 had Shimano een netto-omzet van US $ 3.2 miljard, 38% in Europa, 35% in Azië en 11% in Noord-Amerika. Fietsonderdelen vertegenwoordigden 80%, visgerei 19% en overige producten 0.1%. Het bedrijf is beursgenoteerd en heeft 93 miljoen gewone aandelen uitstaan.
Bron: wiki

2 reacties on Shimano versnelling Geavanceerde shifter

 1. tijm zegt:

  Leuke shimano-feiten heh maar ik herinner me echt dat dit merk al op mijn eerste fiets zat toen ik 10 jaar oud was en niet ouder dan 30 dit is nog steeds de beste shifter gefeliciteerd met shimano

  1. shengmilo zegt:

   Hallo,

   bedankt voor je reactie.
   We zijn het erover eens dat Shimano gewoon de beste is! 🙂

   Een mooie dag verder!
   shengmilo

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!