Shop

Shengmilo ultralichte fietshelm met afneembaar zonnevizier

Geschikt voor ruiters is de Shengmilo Ultralight Fietshelm met Afneembare Zonneklep. Blijf veilig met de Shengmilo ultralichte fietshelm met verwijderbaar zonnevizier tijdens het fietsen, perfect voor gebruik op de weg en off-road.

£44.00

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo Ultralight Fietshelm met Afneembare Zonneklep is geschikt voor fietsers. Het is effectief in alle weersomstandigheden. De helm biedt een veilig en stabiel schild voor het hoofd. De lengte van de banden kan eenvoudig worden aangepast aan uw behoeften. Dit zorgt ervoor dat de helm niet wegglijdt bij een impact en perfect aansluit op het hoofd.

Shengmilo Ultralight Integraal gegoten fietshelm met 18 ventilatieopeningen en vizier voor volwassenenVerstelbaar voor verschillende hoofdmaten

Deze Shengmilo Ultralight Fietshelm met Afneembare Zonneklep is voorzien van een roterende regelaar voor het aanpassen van de hoofdomtrek. De unisex fietshelm heeft een persoonlijke pasvorm en is ideaal voor de meeste tieners en volwassenen met een hoofdomtrek van 54cm-62cm. Verstelbare bandjes met een kinkussen voor een veilige pasvorm. Ook maakt de quick-release gesp het aan- en uittrekken van de helm gemakkelijker.

Unisex Fietshelm

Gebruik deze fietshelm om uw hoofd te beschermen tijdens verschillende buitenactiviteiten. De fietshelm is geschikt voor een verscheidenheid aan fietsen, waaronder berg-, weg-, elektrische, trekking- en triatlonfietsen. De beoogde gebruikers van deze helm zijn volwassenen van beide geslachten.

Shengmilo Ultralight integraal gevormde sportfietshelm met vizier mountainbikeUitstekende slagvastheid voor veiligheidsbescherming

De alles-in-één polycarbonaat solide pc-schaal en schokabsorberende EPS-schuimconstructie met hoge dichtheid zorgen voor een opmerkelijke schokabsorptie en valweerstand, waardoor de impactkrachten aanzienlijk worden verminderd en u de veiligst mogelijke bescherming krijgt.

Fietshelm in comfortabel ontwerp

Verwijderbare kussens gemaakt van het doorlatende materiaal omlijnen het interieur van een fietshelm om eenvoudig wassen, het behoud van een schone geur en een veilige pasvorm mogelijk te maken.

Shengmilo Super Lichtgewicht Mountain Road Fietshelm Mode Schilderen Ontwerp 85 EPS Speciale Dichtheid Sterke Fietshelm

Goede ventilatie en super lichtgewicht

De rijhelm heeft een gespecialiseerd aerodynamisch en ventilatieontwerp en heeft 12 ventilatieopeningen die lucht doorlaten, waardoor de rijder sneller kan reizen en koel blijft tijdens het fietsen, waardoor hij ideaal is voor fietsen in de zomer. Bovendien maakt het gewicht van slechts 4 eieren, of 263 g, het comfortabel om te dragen terwijl hoofd en nek minder worden belast.

 

Shengmilo Fietshelm Mountainbike Helm Ultralight Fietshelm Heren Volwassen 18 Vents Integraal gegotenAfneembare zonneklep

Voor liefhebbers van all-mountainbiken is een fietshelm met afneembaar zonnevizier onmisbaar. Het verstevigde zonnevizier van deze fietshelm is speciaal voor jou gemaakt. Ook verwijder je de zonneklep eenvoudig en snel, waardoor je de vrijheid hebt om op de snelweg of in de bergen te rijden zoals je wilt. Bovendien kun je het eruit halen als je het niet nodig hebt, waardoor je brede vergezichten hebt om je veilig te houden. Ventilatieopeningen in het vizier laten lucht circuleren om je koel te houden.

Shengmilo ultralichte fietshelm met afneembaar zonnevizier bestellen

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om “Shengmilo Ultralight Fietshelm met Afneembare Zonneklep” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!