Shop

Aanbieding!

Shengmilo MX03

194 beoordelingen Voeg uw recensie

Omdat het een professionele dikke mountainbike is, fungeert Shengmilo MX03 ook als een uitstekende elektrische sneeuwfiets en strand elektrische fiets. Uitgerust met een krachtige 1000W-motor, Shimano 7-speed shiftersysteem, 48V17Ah-batterij met grote capaciteit en verstelbare en vergrendelbare aluminium geveerde voorvork, maakt de Shengmilo MX03 je hele rit soepel en gemakkelijk. Het geeft kracht bij klimmen of rijden op de weg, of het nu off-road heuvels, junglepaden of stadswegen, sneeuw en stranden zijn, het kan met gemak aan.

 Lokale voorraad: HOOG

1.399 

Niet op voorraad

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MX03

Omdat het een professionele dikke mountainbike is, fungeert Shengmilo MX03 ook als een uitstekende elektrische sneeuwfiets en strand elektrische fiets. Uitgerust met een krachtige 1000W-motor, Shimano 7-speed shiftersysteem, 48V17Ah-batterij met grote capaciteit en verstelbare en vergrendelbare aluminium geveerde voorvork, maakt de Shengmilo MX03 je hele rit soepel en gemakkelijk. Het geeft kracht bij klimmen of rijden op de weg, of het nu off-road heuvels, junglepaden of stadswegen, sneeuw en stranden zijn, het kan met gemak aan.

Aluminium frame

Shengmilo MX03 Ebike aluminium frameShengmilo MX03 maakt gebruik van een frame van aluminiumlegering, dat niet alleen lichtgewicht is, maar ook super stevig en ontworpen om lang mee te gaan. Door het interieur van de fiets te herzien, bereikt de Shengmilo MX03 80% verborgen routing van de hele fiets. Dit vermindert de windweerstand aanzienlijk en maakt het uiterlijk van de fiets ook beknopter en eleganter.

Verstelbare opheffende zitbuis

Geïnstalleerd met 300 × 30.4 mm verstelbare aluminiumlegering zitbuis, is de Shengmilo MX03 geschikt voor verschillende hoogtes en vormen.

Stuur van aluminiumlegering

Geïnstalleerd met de intelligente shifter, functionele display en gebruiksvriendelijke knop in het stuur, is Shengmilo MX03 super eenvoudig te gebruiken en te bedienen. De instrumentknop is binnen handbereik, je hoeft alleen maar op één knop te drukken om de elektrische fiets te bedienen en de angst aan te passen. Alle fietsinformatie wordt in één oogopslag voor je weergegeven.

Borstelloze motor van 1000 watt

Shengmilo MX03 Ebike 1000W krachtige motorDe motor gebruikt een permanentmagneetstator in plaats van mechanische communicatie en borstels om wrijvingsverlies te verminderen en de snelheid te verhogen. Uitgerust met een snelheidsregelsysteem met variabele frequentie en een adaptieve voedingsfrequentie, kan hij het vermogen behouden bij lichte belasting of bij hoge snelheden.

De borstelloze reductiemotor van 1000 Watt levert 95 NM koppel zonder vervorming.

Shimano 7 versnellingen Transmissie

De achteras van de Shengmilo MX03 is uitgerust met een 7-traps snelheidsverandering en kan tijdens het rijden vrij en soepel schakelen.

Duurzame batterij met grote capaciteit

Shengmilo MX03 Ebike-batterijbeschermingMet het gebruik van 100% auto-industrie power cell, is het batterijpakket van Shengmilo MX03 sterker, betrouwbaarder, veiliger voor opladen en ontladen en biedt het een langere levensduur van de batterij.

De verwijderbare lithiumbatterij van 48V / 17AH heeft twee oplaadmethoden, u kunt de batterij opladen met de fiets of de batterij verwijderen om thuis of op kantoor op te laden.

Op een volle accu fiets je zo’n 40 tot 60 kilometer. Als je in de modus bent, ongeveer 80-90 kilometer.

Dubbele schokabsorptie

Shengmilo MX03 Ebike voorvering Shengmilo MX03 Ebike achterveringDe schokabsorptie van de voorste veer maakt gebruik van een lichtgewicht materiaal, maar biedt een sterkere schokdemper. Met de functie van rebound en lock is het geschikt voor alle soorten wegen.

Hoewel de schokabsorptie na de lente hobbelige wegoppervlakken kan filteren, kunt u comfortabeler rijden.

26×4.0 professionele mountainbikeband

Shengmilo MX03 heeft verbrede bergbanden van 26×4.0 inch voor een betere rijweerstand en slagvastheid. Het kan de hobbels verminderen en het net zo comfortabel maken als een auto.

Intelligentie controle-instrument

Shengmilo MX03 Ebike Multifunctioneel LCD-scherm

Met het waterdichte high-definition LCD-scherm van het type sonde aan de voorkant, kunt u alle informatie van de fiets in één oogopslag bekijken, inclusief nauwkeurige vermogensweergave, snelheid en afgelegde kilometers, batterijcapaciteit en uitrusting.

Dubbele hydraulische schijfrem

Shengmilo MX03 maakt gebruik van een dubbel hydraulisch remsysteem voor en achter, dat warmte kan afvoeren en een sterk remvermogen kan bieden, en een stabiele stabiliteit biedt om uw veiligheid te garanderen.

Wat bevat de MX03-kit?

  • 1x elektrische fiets Shengmilo MX03
  • 1x verwijderbare batterij
  • 1x-lader
  • 1x Handleiding in de Engelse taal
  • 1x gratis universeel montagegereedschap

Bestel Shengmilo MX03

Specificaties

Inlijsting

Legering

Lijst maat

17 "

Kleur

Zwart

Motor Type

Brushless Motor

Motorvermogen

48V 1000W

Batterij Capaciteit

48V17Ah

Nettogewicht batterij

3 kg

Oplaadtijd

5-6 uur

Max. Snelheid

40 kmh

Gears

Shimano 7 snelheden

Display

LCD scherm

Banden

26 "x 4.0

Wielen

Spaakwielen

Handle bar

Legering

Voorvork

Legering, Afsluitbaar

Type ophanging

Bumperveer

Zadel

Legering, Verstelbare Hoogte

Max. Bezig met laden

180 kg

De Rem

Hydraulische schijfremmen voor en achter

Draaier

Shimano 7 Versnellingen Versteller

Netto Gewicht

26 kg

Bruto Gewicht

31 kg

Fietsmaat

105x186x74 cm

194 beoordelingen voor Shengmilo MX03

  1. Pierre ALBEROLA -

    Bonjour is mogelijk om bagage op de MX03 te bevestigen. Je le trouve plus joli et mieux équipé que le MX02.
    Dank u voor uw antwoord
    hartelijk

    • shengmilo -

      Hallo,
      niet de standaard Shengmilo-drager.
      Hiervoor moet je een drager vinden die alleen zonder bodemsteun aan het zitje is bevestigd.
      Maar die hebben we niet in ons aanbod.
      Met vriendelijke groet, Shengmilo

  2. Pierre ALBEROLA -

    Bonjour, est-il mogelijk de monter un porte bagage sur le MX03 ?
    Je vais vous commandant un vélo mais j'hésite tussen 02 en 03. C'est essentiellement pour aller travailler (En Ville).
    Dank u voor uw antwoord
    Hartelijk

    • shengmilo -

      Beste Pierre,
      bedankt voor je vraag.
      MX02S wordt geleverd met een achterdrager, maar het is niet mogelijk om een ​​standaard Shengmilo-drager op de MX03 te installeren.
      Andere soorten dragers, die alleen aan de stoel worden bevestigd zonder bodemondersteuning, maar die hebben wij niet in ons aanbod.
      Met vriendelijke groet,
      shengmilo

  3. Andriy -

    Ik heb net MX02S gekocht, maar ik vind deze leuker!
    Misschien vervang ik, misschien koop ik een andere. Andriy

    • shengmilo -

      Beste Andriy,

      bedankt voor je interesse in Shengmilo.
      Laat ons uw beslissing weten! Beide e-bikes zijn een zeer goede keuze.

      Geniet van je rit!
      shengmilo

  4. Antonio Levine -

    Ik hou er echt van voor werk en fietsen. Het is snel en het is gemakkelijk te bedienen en heeft verschillende snelheidsinstellingen. De remmen zijn geweldig. en de grote banden maken het rijden zeer comfortabel.

  5. Patty Balser -

    Produkt echt mooi. Ik ga de bergen in om te wandelen en ik vind het echt goed. Snel en krachtig

  6. Lakisha Mullenix -

    Gelukkig heb ik over het algemeen ervaring met fietsen en machines. In ieder geval zijn de meeste fietsen gemonteerd. Ik hou van de trend van uiterlijk en kleur.

  7. Sarina santos -

    é arrivata nei tempi indicati, bici veramente bella,i pezzi sono originali en di qualità, io con le gomme che ha su sono entrato persino nei campi,bellissima davvero,la consiglio inballaggio curato

  8. Benoit Cortot -

    Spedizione molto veloce... una settimana. Ottimo prodotto. Non posso ancora testare perché regalo di natale. Dopo vi farò sapere. Venditore molto gentile è molto disponibile... lo consiglio vivamente... Grazie mille...✌

  9. Maariya Kramer -

    Ik raad deze verkoper ten zeerste aan. De fiets is 100% zoals beschreven. Ik heb het heel snel ontvangen. levertijd ongeveer 10 dagen. Ik ben erg blij met mijn aankoop en de volledige professionaliteit van de verkoper. Hartelijk bedankt.

  10. Durante Sciara -

    perfect. Er was een stuk gebroken, maar de verkoper betaalde me het juiste bedrag terug. geweldige e-bike

  11. Mirjam Perry -

    Einfacher Zusammenbau. Hält alles was versprochen wurde.

  12. Ted Basye -

    “Het is een prachtige fiets, die perfect aan mijn verwachtingen voldoet. Het is snel, comfortabel.
    Ik raad het aan."

  13. Takako Ream -

    Ik raad deze verkoper ten zeerste aan. De fiets is 100% zoals beschreven. Ik heb het heel snel ontvangen. levertijd ongeveer 10 dagen. Ik ben erg blij met mijn aankoop en de volledige professionaliteit van de verkoper. Hartelijk bedankt.

  14. Chae Jiang -

    Ik ben zeer tevreden met het product en het komt overeen met de beschrijving. Het materiaal is van goede kwaliteit. Werkt prima. Nadat de verkoper vernam dat de fiets in batches in Europa was aangekomen, heb ik hem meteen gekocht en al snel arriveerde hij in Spanje. Goede communicatie met de verkoper. Zonder twijfel zal ik verkopers en producten herhalen 17

  15. Efan Wharton -

    Ik was erg opgewonden om het te krijgen. een beetje verwarrend om in elkaar te zetten, maar bedacht het. Erg leuk om te rijden en toch nog wat te oefenen.

  16. Klemens Totleben -

    Ik volg Shengmilo en vele andere merken. Uiteindelijk heb ik deze fiets gekocht. Zijn zeer tevreden. De kracht is erg sterk. Dit heeft mijn voorkeur op AliExpress, hij is mooi, stevig en makkelijk te installeren. De service van de verkoper is erg goed. Als u een elektrische fiets wilt kopen, raden wij u dit aan.

  17. Franchesca Schwebach -

    Uitstekende verkoper, stuurde me foto's van productie tot verpakking, ik ben erg opgewonden, al het perfecte transport is erg snel, deze fiets is erg goed en ziet er van zeer goede kwaliteit uit.

  18. Jannette Wilmes -

    Iedereen die mijn fiets ziet, leaset hem als geweldig. Ik hou ook van haar. Het is de moeite waard om te kopen.

  19. Gerard Courbet -

    Ik fiets nu een paar weken en ik heb er niets over te zeggen. het is geweldig. Ik rij er bijna elke dag mee naar mijn werk. wat mijn woon-werkverkeer leuk en spannend maakt.

  20. Craig piro -

    Heel blij. De fiets geeft getrouw weer wat wordt beschreven. het is veel groter en mooier dan het op de foto lijkt. de verzending duurde een tijdje, maar de klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam geweest. de verpakking was perfect. enkele zeer kleine markeringen op een cirkel maar niets ernstigs. Ik heb de eerste 30 km test gedaan en het vermogen is onbeschrijfelijk. Ik ben ook erg te spreken over het reactievermogen van de motor. Ik denk dat ik in de toekomst wat veranderingen zal doorvoeren, zoals een grotere achterschokbreker en een breder stuur. maar ik zal het doen omdat ik erg groot en erg zwaar ben en ik denk dat het nog comfortabeler zal zijn.

  21. Germain Beaumont -

    Ik heb een elektrische fiets ontvangen zonder schade en van goede kwaliteit. Moet het voorwieldeel monterenHet hoeft alleen de snelheid aan te passen en kan niet als een gewone fiets worden gebruikt. Ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer

  22. Javier Molinoqe -

    Ik hou van alles aan deze fiets. comfortabel en gaat als een raket.

  23. Patty Balser -

    Zeer soepele rit en zeer eenvoudig aan te passen aan het trapondersteuningssysteem. Heb deze fiets door 2 oplaadfasen gereden en heb geen echte klachten. Versnellingen schakelen soepel. remmen hoefden niet afgesteld te worden. batterij is gemakkelijk te verwijderen. Al met al een zeer goede deal.

  24. Coleen Draak -

    Ik heb onlangs de Sheng Mi Lo MX01-fiets ontvangen en moet mijn enorme tevredenheid uiten over bovenstaande aankoop. De verzending is snel en effectief geweest zonder enige verslechtering en binnen het opgegeven tijdsbestek. Montage is heel eenvoudig voor iemand met een beetje handigheid. Het echt opwindende was het eerste contactschot; Krachtig, behendig en heel erg grappig. Het uiterlijk van zwaar wanneer je het voor de eerste keer ziet, wordt getransformeerd door het licht, snel en wendbaar te monteren. Ik heb alleen een klein probleempje gehad met het achterlicht, maar bij contact met de fabrikant hebben ze het direct verholpen. Sterk aanbevolen product en zeer goede hulp van de

  25. Savanna Brotherton -

    Obdržel balíček. Karton ze stejně Velký als Postel maar není het pro mě Velký problém. Dodací lhůta v České Republic them také rychlejší než dodací lhůta v Německu. K instalaci předního blatníku budete také potřebovat 10 mm Klíč/Klíč en šroubovák.

  26. Antonio Levine -

    Dit is een verjaardagscadeau voor mijn broer. Zal het erg leuk vinden. Het patroon en de kleur zijn allemaal soorten die ze leuk zullen vinden. De fiets is sterk en stabiel. Klantenservice is erg goed en geduldig Latteggiamento.

  27. Kathi Okamura -

    Fiets comfortabel en echt goed uitgehard in details. Diverto me zo veel op het zand. Ook goede batterijduur. Ik voel me consigliarla geweldig product.

  28. Mirjam Perry -

    Hallo, de levering was snel en de montage van de fiets is eenvoudig. De fiets was goed verpakt en geen opmerkingen over de staat van de fiets. Zeer goed product en het voldoet aan de beschrijving op de site. Ik heb het 5 kilometer geprobeerd. Het voldoet aan mijn verwachtingen

  29. Fin Junkerman -

    Es ist ein sehr gutes Einkaufserlebnis. Der Gesamtrahmen des Fahrrads is sehr stark und empfehlenswert. Kurz gesagt. es ist jenseits von Erwartungen

  30. Efan Wharton -

    Fietsen op de weg is veel hoger dan een kleine brugauto, ik lachte! Ik vind deze fiets erg leuk. Schakelen tussen versnellingen is eenvoudig en handig. Ik weeg 70 kg en kan minimaal 60 km puur elektrisch rijden.

  31. Maariya Kramer -

    Wat betreft deze fiets. Ik was erg enthousiast vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste. De verkoper is perfect. De leveringssnelheid is erg snel. Vijf sterren. Ik raad het andere kopers aan. nogmaals bedankt …

  32. Bevrijder Accordino -

    Zeer tevreden over de fiets. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

  33. Wendi Raver -

    Goede fiets eenvoudig te monteren. Houd er niet van om rond te moeten jagen om erachter te komen waar de fiets was en om de leveringsupdate te krijgen

  34. Franchesca Schwebach -

    Zonder sleutel kan de fiets niet opladen. Het laadt alleen op als de sleutel in de AAN-stand staat. Al het andere is goed. De fiets is erg snel en krachtig. Rijd heel goed

  35. Olevia Lauder -

    Dit is mijn eerste elektrische fiets en ik ben er helemaal weg van. Zeer robuust, gemakkelijk in een auto te laden, op een fiets te plaatsen en te cruisen. Sterk aanbevolen.

  36. Yuvraj Wolf -

    Daarom is dit een goede keuze. Deze fiets is zeer draagbaar. Het is tot nu toe opvouwbaar, ik vind het in bijna alle aspecten leuk. Voor de prijs die ze verkochten, was het zeer kosteneffectief. Voor deze prijs leek het goed gemaakt en slim ontworpen.

  37. Rudolf Kirsch -

    Fiets zeer snel en goed bestand tegen gewicht. Ik vind het goed om te rijden citte geld besparen door minder zelf te gebruiken

  38. Jannette Wilmes -

    Super Bike, Max 47 km/u Accu houdt 55 km mee incl. Helling.

  39. Winston Hyde -

    Zeer tevreden over de fiets. Voldoet volledig aan de verwachtingen.

  40. Isadora-leger -

    De service van de verkoper is geweldig. Eerst wil ik je voor je geduld bedanken 。 de motor was snel te pakken 。 toen ik naar deze man keek, schrok ik 。 het was groter dan ik dacht 。 ik ben 1.90 m groot 。 het voelt als een wüde man point rijden 。 esist precies goed 。 dit is een nieuw model, zeer stijlvol en mooi, met uitstekende prestaties 。 zeer goed en de moeite waard om aan te bevelen 。

  41. Gerard Courbet -

    Ziet er best goed uit. we zullen zien hoe het voelt. Bedankt voor je dienst.

  42. Dell Drew -

    Echt tevreden! De fiets spiegelt getrouw zoals beschreven, is veel groter en mooier dan het op de foto lijkt, de verzending heeft wat vertraging maar de klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam geweest, de verpakking was perfect, een heel klein bordje op een cirkel maar niets serieus, ik heb de eerste 30 km-test gedaan en het vermogen is onbeschrijfelijk, ik vind het ook erg leuk Ook het reactievermogen van de motor, ik geloof dat ik in de toekomst wat wijzigingen zal aanbrengen, aangezien een dikker rugkussen een halter is, maar ik zal het doen omdat ik dat ben erg groot en erg zwaar en ik denk dat het nog comfortabeler zal zijn, aanbevolen Kopen!

  43. Kathi Okamura -

    Fleece au top trop blij Mon Achat

  44. Cassey Odle -

    Wat kleine problemen met de remkabelconnector, maar werd aangevuld.

  45. Cassey Odle -

    De fiets is op tijd aangekomen, is een verjaardagscadeau. De ontvanger is erg blij met de fiets.

  46. Chae Jiang -

    Zeer goed produkt. Het is een raket. Kwaliteit en mooi design. Uitstekende communicatie. Vriendelijke verkoper en serieus. Ik raad iedereen in deze deal aan.

  47. Aasija Haney -

    De fiets is er vandaag. De verpakking is mooi en de montage-instructies zijn eenvoudig en duidelijk. In eerste instantie duurt het ongeveer 30 minuten om de montage te voltooien. Daarna heb ik 7 kilometer gereden. en het leren zadel achter op de fiets was erg comfortabel. Voor het geld dat aan deze fiets is uitgegeven. tot nu toe kan ik zeggen dat het grote waarde heeft. Solide voelen. Ik fiets elke dag naar mijn werk. dan 8 mijl per dag. en zal mijn beoordelingen blijven bijwerken.

  48. Wendi Raver -

    Ik ben tevreden over het apparaat. Het heeft de ideale kracht en prestaties om me uit te wikkelen in het kleine dorpje monte waarin ik woon. Een klein probleempje, in de verpakking waren ze vergeten de fietspedalen erin te steken. Voorlopig heb ik die van een ander erbij gezet om te testen. Ik hoop dat wanneer u ze naar mij kunt sturen om te voorkomen dat de andere machine mank loopt. A Hallo en bedankt voor uw aandacht.

  49. Devon Hunton -

    Het wordt geleverd met een koplamp en claxon en spatborden enzovoort. vond het geweldig. geen belasting. goede levering ook.

  50. Iside Casaletto -

    In de puur elektrische modus kan ik gemakkelijk een heuvel opklimmen. Ik schat dat ik ongeveer 15 kilometer fiets kan rijden. Na matig trappen heb ik respectievelijk 12 mijl en 16 mijl afgelegd, dus het is mijn favoriete manier van reizen.

  51. Gerard Noir -

    Ik ben zeer tevreden met het product en het komt overeen met de beschrijving. Het materiaal is van goede kwaliteit. Werkt prima. Nadat de verkoper vernam dat de fiets in batches in Europa was aangekomen, heb ik hem meteen gekocht en al snel arriveerde hij in Spanje. Goede communicatie met de verkoper. Zonder twijfel zal ik verkopers en producten herhalen 17

  52. Ildefonso Sollami -

    Grote waarde elektrische fiets. Maakt het rijden op heuvels leuk.. Ik heb de auto gedumpt voor werk.

  53. Bevrijder Accordino -

    Fiets echt mooi en indrukwekkend. Ik heb het met 10 dagen en ik heb geen probleem gehad. Binnen 5 dagen geleverd. Verkoper voorzichtig en beschikbaar, hoop dat het ook later is als je een probleem zou presenteren. Duurzaamheid en efficiëntie batterijtest.

  54. Ildefonso Sollami -

    é arrivata nei tempi indicati, bici veramente bella,i pezzi sono originali en di qualità, io con le gomme che ha su sono entrato persino nei campi,bellissima davvero,la consiglio inballaggio curato

  55. Valtena Amodei -

    Ik heb een paar kilometer met deze fiets kunnen rijden en hij is zeer comfortabel en ongelooflijk krachtig. We voelen ons echt veilig, ongeacht het type drukke weg. Ik heb geen spijt van mijn aankoop en zal waarschijnlijk binnenkort het model mx01 kopen omdat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.

  56. Rosalie Robertson -

    Ik hoop dat de batterijduur lang is. De fiets ziet er geweldig uit. Dit is mijn favoriete kleur en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. De batterij kan worden verwijderd en opgeladen. De verkoper is erg enthousiast en reageert snel.

  57. Mirjam Perry -

    Fiets zeer snel en goed bestand tegen gewicht. Ik vind het goed om te rijden citte geld besparen door minder zelf te gebruiken

  58. Dieter Krist -

    Ontvangen, mooie ebike en alles goed, raad de verkoper aan. Bedankt

  59. Emmanuel Gillie -

    heel niceeee....goede verkoper...alles vorking...test het op de weg 5 versnellingen pedaal constant 50 km/u...dat is cool...heel erg bedankt...lokt beter dan op de foto..gewoon wauᭀ

  60. Antonio Levine -

    De verpakking is zeer goed en de ontvangen verpakking is intact. Fiets zeer goede en zeer goede kwaliteit. Ondanks de huidige situatie eerder dan gepland ontvangen. Bedankt verkoper

  61. Stijve Lheureux -

    Verkoper bovenaan, reactief om gesloten ogen aan te bevelen

  62. Gianmaria de Sario -

    Hallo, ik ben heel erg blij met mijn aankoop het is een uitstekende fiets werkt super goed heel snel aangekomen en de verkoper luistert naar al je vragen hij verdient meer dan 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Ik raad deze verkoper 1000 keer 1 woord aan Dank je, bedankt je bedankt met zo'n fiets we herontdekken de ritten met plezier en zonder vermoeidheid

  63. Dastan Nurbolatev -

    Hallo, het product is veilig afgeleverd en ontvangen. dank je. Ik wens je veel succes bij je werk.

  64. Adella Terry -

    De service van de verkoper is geweldig. Eerst wil ik je voor je geduld bedanken 。 de motor was snel te pakken 。 toen ik naar deze man keek, schrok ik 。 het was groter dan ik dacht 。 ik ben 1.90 m groot 。 het voelt als een wüde man point rijden 。 esist precies goed 。 dit is een nieuw model, zeer stijlvol en mooi, met uitstekende prestaties 。 zeer goed en de moeite waard om aan te bevelen 。

  65. Javier Molinoqe -

    Na 10 dagen rijden en het passeren van de keuring. deze fiets is erg goed. Qua uiterlijk ziet het er geweldig uit. krachtige motor en remfunctie. Mijn broer Older 2 en Older 3 vermoedden dat deze elektrische fiets $ 2.000 of meer zou kosten. Nee nee. Ik kan het voor een lagere prijs kopen. het brengt gemak in mijn dagelijkse reizen. en ik ben erg blij. Ik ben helemaal weg van mijn fiets.

  66. Clarita Pursel -

    Goede fiets eenvoudig te monteren. Houd er niet van om rond te moeten jagen om erachter te komen waar de fiets was en om de leveringsupdate te krijgen

  67. Benoit Cortot -

    Ik was erg opgewonden om het te krijgen. een beetje verwarrend om in elkaar te zetten, maar bedacht het. Erg leuk om te rijden en toch nog wat te oefenen.

  68. Jamel ben Mabrouk -

    “Het is een prachtige fiets, die perfect aan mijn verwachtingen voldoet. Het is snel, comfortabel.
    Ik raad het aan."

  69. Winston Hyde -

    De fiets is zeer robuust en goed gebouwd. Het voelt niet zwaar aan. De Shimano werkt prima en hij rijdt zeer comfortabel. Het trekt veel aandacht. Ik kan deze fiets iedereen aanraden die van een krachtige en comfortabele fiets van goede kwaliteit houdt. Het werd binnen een paar dagen geleverd door UPS zonder bijtelling. 5*

  70. Gianmaria de Sario -

    Ik heb nu 62 kilometer afgelegd. 42km op een enkele acculading met een vissersauto achter de fiets. Ik weeg 85 kg en de auto ongeveer hetzelfde, dus in totaal 170 kg. Zie foto's. Heel blij met deze E-bike, nogmaals bedankt Sheng Milo!

  71. Cindi Mcfarlin -

    Daarom is dit een goede keuze. Deze fiets is zeer draagbaar. Het is tot nu toe opvouwbaar, ik vind het in bijna alle aspecten leuk. Voor de prijs die ze verkochten, was het zeer kosteneffectief. Voor deze prijs leek het goed gemaakt en slim ontworpen.

  72. Patty Balser -

    Hallo, verkoper heel serieus. Zeer goede fiets, een robuuste motor. Erg tevreden. Slechts twee negatieve punten, pedalen hebben de neiging om te kraken tijdens het rollen en de ketting had een hard punt. Maar prijs kwaliteit blijft het een zeer goed product.

  73. Majoor Woodrum -

    Ik fiets nu een paar weken en ik heb er niets over te zeggen. het is geweldig. Ik rij er bijna elke dag mee naar mijn werk. wat mijn woon-werkverkeer leuk en spannend maakt.

  74. Jaqueline Phipps -

    Dit is mijn eerste elektrische fiets en ik ben er helemaal weg van. Zeer robuust, gemakkelijk in een auto te laden, op een fiets te plaatsen en te cruisen. Sterk aanbevolen.

  75. Lisabeth Burn -

    De versnellingen en de remmen zijn geweldig. Deze fiets heeft een uitstekend motorsysteem. Heeft direct mijn auto vervangen. Ik heb deze fiets in twee weken 60 mijl gereden, ik hou van sport en dimagrisco. Dit is de belangrijkste reden voor de aanschaf van elektrische fietsen.

  76. Marchelle Dowden -

    Grote waarde elektrische fiets. Maakt het rijden op heuvels leuk.. Ik heb de auto gedumpt voor werk.

  77. Thibault Silvestre -

    Ik volg Shengmilo en vele andere merken. Uiteindelijk heb ik deze fiets gekocht. Zijn zeer tevreden. De kracht is erg sterk. Dit heeft mijn voorkeur op AliExpress, hij is mooi, stevig en makkelijk te installeren. De service van de verkoper is erg goed. Als u een elektrische fiets wilt kopen, raden wij u dit aan.

  78. Sigmund Bruckman -

    Ik heb onlangs de Sheng Mi Lo MX01-fiets ontvangen en moet mijn enorme tevredenheid uiten over bovenstaande aankoop. De verzending is snel en effectief geweest zonder enige verslechtering en binnen het opgegeven tijdsbestek. Montage is heel eenvoudig voor iemand met een beetje handigheid. Het echt opwindende was het eerste contactschot; Krachtig, behendig en heel erg grappig. Het uiterlijk van zwaar wanneer je het voor de eerste keer ziet, wordt getransformeerd door het licht, snel en wendbaar te monteren. Ik heb alleen een klein probleempje gehad met het achterlicht, maar bij contact met de fabrikant hebben ze het direct verholpen. Sterk aanbevolen product en zeer goede hulp van de

  79. Marchelle Dowden -

    Leuk artikel. Zeer redelijke prijs, snelle verzending geweldige ebayer

  80. Derrick Sclafani -

    Geweldige fiets, sterk en met veel power. 45 km/u was geen probleem.

  81. Jaqueline Phipps -

    Spedizione molto veloce... una settimana. Ottimo prodotto. Non posso ancora testare perché regalo di natale. Dopo vi farò sapere. Venditore molto gentile è molto disponibile... lo consiglio vivamente... Grazie mille...✌

  82. Lisabeth Burn -

    Fietsen is leuk, naar mijn mening moet je niet meer dan 1,80 meter meten, anders wordt het te klein, maar ik vind het zadel goed, als je geen goede prijs-kwaliteitverhouding verwacht, denk ik dat je wees gelukkig, als de verpakking snel is gesorteerd en gemonteerd, zijn alle onderdelen inbegrepen, helemaal geen kwaad. Ik zal het in de nabije toekomst voor dames kopen.

  83. Aliy Fernandez -

    Zeer mooie ebike, grote sterke constructie. Heel goed voor grote jongens. Snel en gemakkelijk te verwerken. Uitstekende kwaliteit. Kwam in een periode van een maand, hoewel we een pandemie hebben en de logistiek problematisch is. Zeer beleefde verkoper die al mijn vragen beantwoordt en me feedback geeft over het volgen van de fiets

  84. Wendelin Jonas -

    Zeer mooie ebike, grote sterke constructie. Heel goed voor grote jongens. Snel en gemakkelijk te verwerken. Uitstekende kwaliteit. Kwam in een periode van een maand, hoewel we een pandemie hebben en de logistiek problematisch is. Zeer beleefde verkoper die al mijn vragen beantwoordt en me feedback geeft over het volgen van de fiets

  85. Niam Mullins -

    Fiets comfortabel en echt goed uitgehard in details. Diverto me zo veel op het zand. Ook goede batterijduur. Ik voel me consigliarla geweldig product.

  86. Aliy Fernandez -

    De fiets is er vandaag. De verpakking is mooi en de montage-instructies zijn eenvoudig en duidelijk. In eerste instantie duurt het ongeveer 30 minuten om de montage te voltooien. Daarna heb ik 7 kilometer gereden. en het leren zadel achter op de fiets was erg comfortabel. Voor het geld dat aan deze fiets is uitgegeven. tot nu toe kan ik zeggen dat het grote waarde heeft. Solide voelen. Ik fiets elke dag naar mijn werk. dan 8 mijl per dag. en zal mijn beoordelingen blijven bijwerken.

  87. Kawano Tanyu -

    Na 10 dagen rijden en het passeren van de keuring. deze fiets is erg goed. Qua uiterlijk ziet het er geweldig uit. krachtige motor en remfunctie. Mijn broer Older 2 en Older 3 vermoedden dat deze elektrische fiets $ 2.000 of meer zou kosten. Nee nee. Ik kan het voor een lagere prijs kopen. het brengt gemak in mijn dagelijkse reizen. en ik ben erg blij. Ik ben helemaal weg van mijn fiets.

  88. Sarina santos -

    De service van de verkoper is geweldig. Eerst wil ik je voor je geduld bedanken 。 de motor was snel te pakken 。 toen ik naar deze man keek, schrok ik 。 het was groter dan ik dacht 。 ik ben 1.90 m groot 。 het voelt als een wüde man point rijden 。 esist precies goed 。 dit is een nieuw model, zeer stijlvol en mooi, met uitstekende prestaties 。 zeer goed en de moeite waard om aan te bevelen 。

  89. Samirah kap -

    uitstekende service. De fiets ziet er zeer goed uit, rijdt goed. Het is nog vroeg om iets te zeggen over betrouwbaarheid, maar de eerste indrukken zijn erg goed

  90. Branda Goshoorn -

    Zeer nauwkeurig pakket. De fiets ziet er erg solide uit en de prestaties zijn erg goed. Ik ben zeer tevreden. Het is ongeveer 10 dagen na bestelling in Frankrijk aangekomen.

  91. Winston Hyde -

    Deze ebike heeft veel vermogen. de batterij is geweldig. De versnellingen waren goed afgesteld. en hij schakelt perfect. Ik kijk uit naar vele kilometers.

  92. Alfa Um -

    Ik ben blij met de aankoop, de fiets is solide en van goede kwaliteit, hij wordt goed verpakt en zonder transportschade geleverd. Ik moet zeggen dat de klantenservice onverslaanbaar is, ik heb alle twijfels beantwoord en een probleem geduldig en snel opgelost. Ik raad de aankoop aan.

  93. Gage Edmonds -

    Na 60 km gereden te hebben. het opnameproces is stabiel. hoge kwaliteit. en oké.

  94. Rosalie Robertson -

    De fiets is zeer robuust en goed gebouwd. Het voelt niet zwaar aan. De Shimano werkt prima en hij rijdt zeer comfortabel. Het trekt veel aandacht. Ik kan deze fiets iedereen aanraden die van een krachtige en comfortabele fiets van goede kwaliteit houdt. Het werd binnen een paar dagen geleverd door UPS zonder bijtelling. 5*

  95. Maximiliaan Chopin -

    Allereerst ben ik geen fan van elektrische fietsen, en ik ga ook geen gekke off-road proberen op deze fiets. Wat ik het meest nodig heb, is rijden op stadswegen waar af en toe offroad-ritten zijn.

  96. Kawano Tanyu -

    Uitstekende verkoper, stuurde me foto's van productie tot verpakking, ik ben erg opgewonden, al het perfecte transport is erg snel, deze fiets is erg goed en ziet er van zeer goede kwaliteit uit.

  97. Alfa Um -

    Het is een mooie fiets. Wat precies overeenkomt met mijn verwachtingen. Hij is snel. Comfortabel.

  98. Frits Filippi -

    Velik arriveerde in een maand, degelijk verpakt, er was geen fout, was praktisch gemonteerd, het bleef alleen over om pedalen op de drijfstangen te maken, om het stuurwiel te plaatsen en en bedankt aan de verkoper van dit apparaat!

  99. Fin Junkerman -

    Zeer tevreden over dit product. kwalitatief hoogwaardig product. Gelijk aan de zeer dure fiets op de markt. Als u op zoek bent naar een kwaliteitsfiets. koop dit gewoon en je zult er geen spijt van krijgen. Thanx aan shengmilo-winkel. voor het vriendelijk beantwoorden van mijn vragen.

  100. Alfonso Villapol -

    Precies zoals beschreven, snel verzonden, goed verpakt en uitstekende instructies.

  101. Graham Rankins -

    Ziet er geweldig uit ... eenvoudig te monteren. Motor is voldoende krachtig voor mijn behoeften. De batterijduur is tot nu toe goed. Ik moet behoorlijk wat heuvels op om uit mijn buurt te komen... het is een makkie met deze fiets.

  102. Mahi Reid -

    Ziet er best goed uit. we zullen zien hoe het voelt. Bedankt voor je dienst.

  103. Chae Jiang -

    Fietsen is leuk, naar mijn mening moet je niet meer dan 1,80 meter meten, anders wordt het te klein, maar ik vind het zadel goed, als je geen goede prijs-kwaliteitverhouding verwacht, denk ik dat je wees gelukkig, als de verpakking snel is gesorteerd en gemonteerd, zijn alle onderdelen inbegrepen, helemaal geen kwaad. Ik zal het in de nabije toekomst voor dames kopen.

  104. Isadora-leger -

    De levering van de fiets was erg snel. De afwerking ziet er kwalitatief goed uit. De montage was relatief eenvoudig. Er ontbreekt een gebruiksaanwijzing om alle mogelijke functies van de fiets te kennen. Nu ben ik te laat om het onderweg nog te proberen. Een USB-kabel die het zeker biedt om een ​​telefoon op te laden. Nu heb ik de USB-aansluiting op de fiets niet gevonden. Ik zal andere opmerkingen maken als ik een paar tientallen kilometers heb afgelegd om u te vertellen wat ik doe

  105. Lela Pelosi -

    Na ontvangst van de goederen was ik enthousiast en ging ik direct na de montage de deur uit om het te ervaren. Ik was heel blij. Toen ik hem kocht, was hij beschikbaar in Europa, dus ik had maar 7 dagen nodig om de fiets te krijgen. Ik ben erg tevreden.

  106. Ildefonso Sollami -

    Ik hou van deze fiets. Dit is mijn favoriete cadeau dat ik zelf heb gekocht.

  107. Winderige Milnes -

    excellent ! zeer serieuze verkoper. Ik raad het zonder enige aarzeling aan

  108. Anacleto Adornetto -

    In eerste instantie dacht ik dat het te lang zou duren om het vanuit China te verzenden. Ik was geïnteresseerd in Europese verzending, maar de handelaar bood me zeer goede voorwaarden, gaf me een korting en gaf me een klein geschenk. Ik was zeer tevreden. Dus ik heb een fiets gekocht en ik ben erg opgewonden om het artikel vandaag te ontvangen en ik ben erg dankbaar. Ik denk dat mijn beslissing niet verkeerd is.

  109. Kemberly Roza -

    De prijs is een beetje duur, maar de fiets ziet er goed uit

  110. Graham Rankins -

    Zeer goed produkt. Het is een raket. Kwaliteit en mooi design. Uitstekende communicatie. Vriendelijke verkoper en serieus. Ik raad iedereen in deze deal aan.

  111. Gerard Courbet -

    De levering van de fiets was erg snel. De afwerking ziet er kwalitatief goed uit. De montage was relatief eenvoudig. Er ontbreekt een gebruiksaanwijzing om alle mogelijke functies van de fiets te kennen. Nu ben ik te laat om het onderweg nog te proberen. Een USB-kabel die het zeker biedt om een ​​telefoon op te laden. Nu heb ik de USB-aansluiting op de fiets niet gevonden. Ik zal andere opmerkingen maken als ik een paar tientallen kilometers heb afgelegd om u te vertellen wat ik doe

  112. Coleen Draak -

    Ik heb een elektrische fiets ontvangen zonder schade en van goede kwaliteit. Moet het voorwieldeel monterenHet hoeft alleen de snelheid aan te passen en kan niet als een gewone fiets worden gebruikt. Ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer

  113. Coleen Draak -

    heel niceeee....goede verkoper...alles vorking...test het op de weg 5 versnellingen pedaal constant 50 km/u...dat is cool...heel erg bedankt...lokt beter dan op de foto..gewoon wauᭀ

  114. Derrick Sclafani -

    Fleece au top trop blij Mon Achat

  115. Alisa Watts -

    Wat betreft deze fiets. Ik was erg enthousiast vanaf het moment dat ik de bestelling plaatste. De verkoper is perfect. De leveringssnelheid is erg snel. Vijf sterren. Ik raad het andere kopers aan. nogmaals bedankt …

  116. Ellie Julius -

    Wat kleine problemen met de remkabelconnector, maar werd aangevuld.

  117. Patty Balser -

    Obdržel balíček. Karton ze stejně Velký als Postel maar není het pro mě Velký problém. Dodací lhůta v České Republic them také rychlejší než dodací lhůta v Německu. K instalaci předního blatníku budete také potřebovat 10 mm Klíč/Klíč en šroubovák.

  118. Branda Goshoorn -

    Na 60 km gereden te hebben. het opnameproces is stabiel. hoge kwaliteit. en oké.

  119. Jamel ben Mabrouk -

    Het moet belastingvrij zijn voordat ik het koop. Het is heel goed, de prijs van AliExpress is veel goedkoper dan die van eBay。

  120. Mammie Aguiniga -

    Ik heb vandaag bewust 10 kilometer geprobeerd. De batterij is zeer duurzaam en de rijstabiliteit is zeer goed. Het LCD-instrument lokt in het oog en helpt me de snelheid effectief te beheersen.

  121. Mirjam Perry -

    Ik hou er echt van voor werk en fietsen. Het is snel en gemakkelijk te bedienen en heeft verschillende snelheidsinstellingen. De remmen zijn geweldig. en de grote banden maken het rijden erg comfortabel.

  122. Jozef Garreau -

    Ik ben erg blij met dit product. Ik heb wat moeite om het op gang te krijgen. maar ik word heel goed ondersteund door de after.sales service. wat mij helpt. Bedankt

  123. Klemens Totleben -

    Velik arriveerde in een maand, degelijk verpakt, er was geen fout, was praktisch gemonteerd, het bleef alleen over om pedalen op de drijfstangen te maken, om het stuurwiel te plaatsen en en bedankt aan de verkoper van dit apparaat!

  124. Derrick Sclafani -

    Het moet belastingvrij zijn voordat ik het koop. Het is heel goed, de prijs van AliExpress is veel goedkoper dan die van eBay。

  125. Gerard Noir -

    Na ontvangst van de goederen was ik enthousiast en ging ik direct na de montage de deur uit om het te ervaren. Ik was heel blij. Toen ik hem kocht, was hij beschikbaar in Europa, dus ik had maar 7 dagen nodig om de fiets te krijgen. Ik ben erg tevreden.

  126. Dell Drew -

    Ontvangen, mooie ebike en alles goed, raad de verkoper aan. Bedankt

  127. Marlen Achmetov -

    Het product is uitstekend in elk detail. Ook zeer snelle en vriendelijke service na ooit een probleem gehad te hebben. Maar allemaal opgelost.

  128. Klemens Totleben -

    Fiets echt mooi en indrukwekkend. Ik heb het met 10 dagen en ik heb geen probleem gehad. Binnen 5 dagen geleverd. Verkoper voorzichtig en beschikbaar, hoop dat het ook later is als je een probleem zou presenteren. Duurzaamheid en efficiëntie batterijtest.

  129. Lorean Sonic -

    Het wordt geleverd met een koplamp en claxon en spatborden enzovoort. vond het geweldig. geen belasting. goede levering ook.

  130. Wendelin Jonas -

    Na het lezen van andere reviews over deze fiets. Ik besloot het eens te proberen en het als mijn eerste elektrische fiets te gebruiken.

  131. Iside Casaletto -

    De service van de verkoper is geweldig. Eerst wil ik je voor je geduld bedanken 。 de motor was snel te pakken 。 toen ik naar deze man keek, schrok ik 。 het was groter dan ik dacht 。 ik ben 1.90 m groot 。 het voelt als een wüde man point rijden 。 esist precies goed 。 dit is een nieuw model, zeer stijlvol en mooi, met uitstekende prestaties 。 zeer goed en de moeite waard om aan te bevelen 。

  132. Jaqueline Phipps -

    De prijs is een beetje duur, maar de fiets ziet er goed uit

  133. Debbie Tanner -

    De servicehouding is erg goed, de kwaliteit van de fiets is gegarandeerd, de aluminiumlegering is relatief eenvoudig, er is geen schade, de installatie is snel en gemakkelijk, de Express komt op tijd aan, het model is in orde en ziet eruit als

  134. Jozef Garreau -

    Ik was erg opgewonden om het te krijgen. een beetje verwarrend om in elkaar te zetten, maar bedacht het. Erg leuk om te rijden en toch nog wat te oefenen.

  135. Gage Edmonds -

    Goede kwaliteit fiets. licht. duurzaam. eenvoudig te monteren. ook een redelijke prijs. Zou opnieuw kopen.

  136. Mahi Reid -

    Mijn vriend heeft een fiets met Sheng Miluo erop. Ik heb deze lading gecontroleerd en de dealer heeft me verteld dat het een fabriekswinkel van een merk is. Ik denk dat het betrouwbaar is

  137. Susan Masson -

    Alles is in orde met de fiets. Het is veel beter dan ik had verwacht. De communicatie is altijd erg snel en gemakkelijk. Ik zou iedereen ten zeerste aanbevelen om deze fiets te kopen.

  138. Winderige Milnes -

    Zoals besloten snelle levering zou AliExpress deze verkoper zeker aanbevelen

  139. Tandy Hoyte -

    Ziet er geweldig uit ... eenvoudig te monteren. Motor is voldoende krachtig voor mijn behoeften. De batterijduur is tot nu toe goed. Ik moet behoorlijk wat heuvels op om uit mijn buurt te komen... het is een makkie met deze fiets.

  140. Maariya Kramer -

    De versnellingen en de remmen zijn geweldig. Deze fiets heeft een uitstekend motorsysteem. Heeft direct mijn auto vervangen. Ik heb deze fiets in twee weken 60 mijl gereden, ik hou van sport en dimagrisco. Dit is de belangrijkste reden voor de aanschaf van elektrische fietsen.

  141. Frits Filippi -

    96 km en het werkt niet meer. De verkoper geeft geen antwoord.

  142. Cindi Mcfarlin -

    Precies zoals beschreven, snel verzonden, goed verpakt en uitstekende instructies.

  143. Savanna Brotherton -

    Leuk artikel. Zeer redelijke prijs, snelle verzending geweldige ebayer

  144. Rosalie Robertson -

    Ik ben tevreden over het apparaat. Het heeft de ideale kracht en prestaties om me uit te wikkelen in het kleine dorpje monte waarin ik woon. Een klein probleempje, in de verpakking waren ze vergeten de fietspedalen erin te steken. Voorlopig heb ik die van een ander erbij gezet om te testen. Ik hoop dat wanneer u ze naar mij kunt sturen om te voorkomen dat de andere machine mank loopt. A Hallo en bedankt voor uw aandacht.

  145. Renesma Knapp -

    Ik ontving de fiets vrij snel in 35 dagen de verkoper reageert zeer snel op de berichten dezelfde dag Ik kon er al 50 km mee rijden e Ik ben super blij op een vlakke weg e rechts j Ik kon 45 km uur rijden ei doe 80kg. Om met de temperatuur te doen als je stuk, raad ik deze fiets zonder aarzeling aan

  146. Iside Casaletto -

    Zoals besloten snelle levering zou AliExpress deze verkoper zeker aanbevelen

  147. Bonnie Montes -

    Ik ontving de fiets vrij snel in 35 dagen de verkoper reageert zeer snel op de berichten dezelfde dag Ik kon er al 50 km mee rijden e Ik ben super blij op een vlakke weg e rechts j Ik kon 45 km uur rijden ei doe 80kg. Om met de temperatuur te doen als je stuk, raad ik deze fiets zonder aarzeling aan

  148. Shanda Gatling -

    Dit is een verjaardagscadeau voor mijn broer. Zal het erg leuk vinden. Het patroon en de kleur zijn allemaal soorten die ze leuk zullen vinden. De fiets is sterk en stabiel. Klantenservice is erg goed en geduldig Latteggiamento.

  149. Gage Edmonds -

    De servicehouding is erg goed, de kwaliteit van de fiets is gegarandeerd, de aluminiumlegering is relatief eenvoudig, er is geen schade, de installatie is snel en gemakkelijk, de Express komt op tijd aan, het model is in orde en ziet eruit als

  150. Gage Edmonds -

    Hallo, de levering was snel en de montage van de fiets is eenvoudig. De fiets was goed verpakt en geen opmerkingen over de staat van de fiets. Zeer goed product en het voldoet aan de beschrijving op de site. Ik heb het 5 kilometer geprobeerd. Het voldoet aan mijn verwachtingen

  151. Niam Mullins -

    Es ist ein sehr gutes Einkaufserlebnis. Der Gesamtrahmen des Fahrrads is sehr stark und empfehlenswert. Kurz gesagt. es ist jenseits von Erwartungen

  152. Lisabeth Burn -

    De fiets is op tijd aangekomen, is een verjaardagscadeau. De ontvanger is erg blij met de fiets.

  153. Ted Basye -

    Uitstekende fiets, goed beheerd, lichtgevend display en intuitiuvo, materialen van goede kwaliteit, afdichting van de weg erg goed, goed gedempt en comfortabel. Misschien wat laag, ik ben hoog 1,90m vouw te benen rijden. De motor is zeer krachtig en pittig. Uitstekend remsysteem voor vloeistof, niet in staat om te stoppen in een sterk verkleinde ruimte, erg belangrijk voor de verkeersveiligheid. Aanraden om dit vlaggenschip van Sheng me te kopen, je zult er geen spijt van krijgen.

  154. Isadora-leger -

    Grazie la bicicletta è bella ed è arriveert in ottimo stato

  155. Klemens Totleben -

    Zeer goede fiets en zeer goed verpakt en beschermd. Hij kwam al geladen aan, klaar om te rollen. Slechts 10 minuten om alles op gang te krijgen. De fiets is enorm en ziet er erg sterk uit. Zeer tevreden over mijn aankoop. Verkoper zeer communicatief en responsief. Ik raad het aan.

  156. Olevia Lauder -

    Zeer soepele rit en zeer eenvoudig aan te passen aan het trapondersteuningssysteem. Heb deze fiets door 2 oplaadfasen gereden en heb geen echte klachten. Versnellingen schakelen soepel. remmen hoefden niet afgesteld te worden. batterij is gemakkelijk te verwijderen. Al met al een zeer goede deal.

  157. Gerard Noir -

    Ik hoop dat de batterijduur lang is. De fiets ziet er geweldig uit. Dit is mijn favoriete kleur en de prijs-kwaliteitverhouding is goed. De batterij kan worden verwijderd en opgeladen. De verkoper is erg enthousiast en reageert snel.

  158. Gerard Noir -

    Hallo, ik ben heel erg blij met mijn aankoop het is een uitstekende fiets werkt super goed heel snel aangekomen en de verkoper luistert naar al je vragen hij verdient meer dan 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Ik raad deze verkoper 1000 keer 1 woord aan Dank je, bedankt je bedankt met zo'n fiets we herontdekken de ritten met plezier en zonder vermoeidheid

  159. Adella Terry -

    Goede kwaliteit fiets. licht. duurzaam. eenvoudig te monteren. ook een redelijke prijs. Zou opnieuw kopen.

  160. Fukumoto-shusake -

    Allereerst ben ik geen fan van elektrische fietsen, en ik ga ook geen gekke off-road proberen op deze fiets. Wat ik het meest nodig heb, is rijden op stadswegen waar af en toe offroad-ritten zijn.

  161. Efan Wharton -

    Fietsen op de weg is veel hoger dan een kleine brugauto, ik lachte! Ik vind deze fiets erg leuk. Schakelen tussen versnellingen is eenvoudig en handig. Ik weeg 70 kg en kan minimaal 60 km puur elektrisch rijden.

  162. Ellie Julius -

    Alles is in orde met de fiets. Het is veel beter dan ik had verwacht. De communicatie is altijd erg snel en gemakkelijk. Ik zou iedereen ten zeerste aanbevelen om deze fiets te kopen.

  163. Aliy Fernandez -

    Gelukkig heb ik over het algemeen ervaring met fietsen en machines. In ieder geval zijn de meeste fietsen gemonteerd. Ik hou van de trend van uiterlijk en kleur.

  164. Aliy Fernandez -

    De verpakking is zeer goed en de ontvangen verpakking is intact. Fiets zeer goede en zeer goede kwaliteit. Ondanks de huidige situatie eerder dan gepland ontvangen. Bedankt verkoper

  165. Clarita Pursel -

    Produkt echt mooi. Ik ga de bergen in om te wandelen en ik vind het echt goed. Snel en krachtig

  166. Cassey Odle -

    perfect. Er was een stuk gebroken, maar de verkoper betaalde me het juiste bedrag terug. geweldige e-bike

  167. Luciano Marcos -

    Tot nu toe is mijn zoon echt grücklich met zijn nieuwe fiets. Het is OK om de berg en op het pad.

  168. Clarita Pursel -

    Iedereen die mijn fiets ziet, leaset hem als geweldig. Ik hou ook van haar. Het is de moeite waard om te kopen.

  169. Tandy Hoyte -

    Velik arriveerde in een maand, degelijk verpakt, er was geen fout, was praktisch gemonteerd, het bleef alleen over om pedalen op de drijfstangen te maken, om het stuurwiel te plaatsen en en bedankt aan de verkoper van dit apparaat!

  170. Gerard Noir -

    Tot nu toe is mijn zoon echt grücklich met zijn nieuwe fiets. Het is OK om de berg en op het pad.

  171. Cindi Mcfarlin -

    Einfacher Zusammenbau. Hält alles was versprochen wurde.

  172. Lela Pelosi -

    Echt tevreden! De fiets spiegelt getrouw zoals beschreven, is veel groter en mooier dan het op de foto lijkt, de verzending heeft wat vertraging maar de klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam geweest, de verpakking was perfect, een heel klein bordje op een cirkel maar niets serieus, ik heb de eerste 30 km-test gedaan en het vermogen is onbeschrijfelijk, ik vind het ook erg leuk Ook het reactievermogen van de motor, ik geloof dat ik in de toekomst wat wijzigingen zal aanbrengen, aangezien een dikker rugkussen een halter is, maar ik zal het doen omdat ik dat ben erg groot en erg zwaar en ik denk dat het nog comfortabeler zal zijn, aanbevolen Kopen!

  173. Ira Forster -

    Mijn vriend heeft een fiets met Sheng Miluo erop. Ik heb deze lading gecontroleerd en de dealer heeft me verteld dat het een fabriekswinkel van een merk is. Ik denk dat het betrouwbaar is

  174. Alisa Watts -

    Verkoper bovenaan, reactief om gesloten ogen aan te bevelen

  175. Andrea Xiong -

    Ik hou erg van deze elektrische fiets. Na voldoende geld zal ik een 20-inch auto kopen voor mijn zoon.

  176. Patty Balser -

    Ik hou erg van deze elektrische fiets. Na voldoende geld zal ik een 20-inch auto kopen voor mijn zoon.

  177. Gayla Tincher -

    Hallo, de levering was snel en de montage van de fiets is eenvoudig. De fiets was goed verpakt en geen opmerkingen over de staat van de fiets. Zeer goed product en het voldoet aan de beschrijving op de site. Ik heb het 5 kilometer geprobeerd. Het voldoet aan mijn verwachtingen

  178. Maariya Kramer -

    Echt blij met mijn fiets, zeer goed gemaakt, kostte me ongeveer een uur om te monteren met het meegeleverde gereedschap. Vandaag voor het eerst gereden, dat was echt indrukwekkend, het was heel gemakkelijk te rijden en de assistentie is fantastisch. De verzending was traag, maar dat was te wijten aan problemen op de spoorlijn en de verkoper hield me op de hoogte en bood zelfs een terugbetaling aan, waarvan ik blij ben dat ik het niet heb aangenomen. Het wachten waard van een uitstekende verkoper. Heel erg bedankt.

  179. Durante Sciara -

    Ik heb nu 62 kilometer afgelegd. 42km op een enkele acculading met een vissersauto achter de fiets. Ik weeg 85 kg en de auto ongeveer hetzelfde, dus in totaal 170 kg. Zie foto's. Heel blij met deze E-bike, nogmaals bedankt Sheng Milo!

  180. Kholmatzhon Daniarov -

    Deze ebike heeft veel vermogen. de batterij is geweldig. De versnellingen waren goed afgesteld. en hij schakelt perfect. Ik kijk uit naar vele kilometers.

  181. Alfonso Villapol -

    Ik hou er echt van voor werk en fietsen. Het is snel en gemakkelijk te bedienen en heeft verschillende snelheidsinstellingen. De remmen zijn geweldig. en de grote banden maken het rijden erg comfortabel.

  182. Shante decers -

    Super motorfiets, mooi, duurzaam, board

  183. Shante decers -

    Zonder sleutel kan de fiets niet opladen. Het laadt alleen op als de sleutel in de AAN-stand staat. Al het andere is goed. De fiets is erg snel en krachtig. Rijd heel goed

  184. Vladimiro De Angelo -

    Super Bike, Max 47 km/u Accu houdt 55 km mee incl. Helling.

  185. Wendelin Jonas -

    Het is een mooie fiets. Wat precies overeenkomt met mijn verwachtingen. Hij is snel. Comfortabel.

  186. Jeremy pinot -

    Hallo, de levering was snel en de montage van de fiets is eenvoudig. De fiets was goed verpakt en geen opmerkingen over de staat van de fiets. Zeer goed product en het voldoet aan de beschrijving op de site. Ik heb het 5 kilometer geprobeerd. Het voldoet aan mijn verwachtingen

  187. Adella Terry -

    Zeer goede fiets, zeer goede service

  188. Marlen Achmetov -

    Ik hou er echt van voor werk en fietsen. Het is snel en het is gemakkelijk te bedienen en heeft verschillende snelheidsinstellingen. De remmen zijn geweldig. en de grote banden maken het rijden zeer comfortabel.

  189. Stijve Lheureux -

    Ik heb vandaag bewust 10 kilometer geprobeerd. De batterij is zeer duurzaam en de rijstabiliteit is zeer goed. Het LCD-instrument lokt in het oog en helpt me de snelheid effectief te beheersen.

  190. Coleen Draak -

    Na het lezen van andere reviews over deze fiets. Ik besloot het eens te proberen en het als mijn eerste elektrische fiets te gebruiken.

  191. Susan Masson -

    In eerste instantie dacht ik dat het te lang zou duren om het vanuit China te verzenden. Ik was geïnteresseerd in Europese verzending, maar de handelaar bood me zeer goede voorwaarden, gaf me een korting en gaf me een klein geschenk. Ik was zeer tevreden. Dus ik heb een fiets gekocht en ik ben erg opgewonden om het artikel vandaag te ontvangen en ik ben erg dankbaar. Ik denk dat mijn beslissing niet verkeerd is.

  192. Debbie Tanner -

    Ik hou van deze fiets. Dit is mijn favoriete cadeau dat ik zelf heb gekocht.

  193. Germain Beaumont -

    Ik ben erg blij met dit product. Ik heb wat problemen om het te starten, maar ik word goed gevolgd door de after-sales service die me zijn hulp brengt. Bedankt

  194. Germain Beaumont -

    Ik ben erg blij met dit product. Ik heb wat problemen om het te starten, maar ik word goed gevolgd door de after-sales service die me zijn hulp brengt. Bedankt

Voeg een beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!