Shop

Aanbieding!

Shengmilo MX21

83 beoordelingen Voeg uw recensie

Shengmilo MX21 is een uitstekende elektrische fiets dat belooft elke keer weer spannende ritten! De Shengmilo MX21 klein van formaat met een stevig aluminium frame dat is duurzaam en langdurig. De batterij is verborgen in het frame, wat indringers op afstand houdt, terwijl de compacte elektromotor op het achterwiel is extreem krachtig. De dikke banden zorgen voor een stabiele grip op de weg, zodat je hem zowel op gladde wegen als op ruig terrein kunt gebruiken!

 Lokale voorraad: HOOG

1.299 

Niet op voorraad

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MX21 nieuwe en geavanceerde draagbare elektrische fiets!

Shengmilo MX21 is een uitstekende elektrische fiets dat belooft elke keer weer spannende ritten! De Shengmilo MX21 klein van formaat met een stevig aluminium frame dat is duurzaam en langdurig. De batterij is verborgen in het frame, wat indringers op afstand houdt, terwijl de compacte elektromotor op het achterwiel is extreem krachtig. De dikke banden zorgen voor een stabiele grip op de weg, zodat je hem zowel op gladde wegen als op ruig terrein kunt gebruiken!

Lithium-batterij

Shengmilo MX21 in frame verwijderbare batterijDe vervangbare 48V/12.8Ah lithium-ion-accu kan direct worden opgeladen of verwijderd en apart worden opgeladen. Een enkele lading duurt 5 tot 6 uur en de batterij kan tot 900 keer worden opgeladen. De rijafstand per lading is 40 km tot 60 km. De batterij heeft ook overbelasting, overspanning, overontlading en overstroombeveiliging.

Veiligheid is verzekerd met Shengmilo MX21

Een zeer sterke voorvork en achtervering kunnen uw rijcomfort en veiligheid naar een superieur niveau tillen. Dubbele schijfremmen bieden een betere stabiliteit, terwijl het vermogen automatisch wordt onderbroken wanneer u remt, zodat de veiligheid niet in gevaar komt.

Schakelen

Shengmilo MX21 Shimano 7-versnellingsbakMet het Shimano 7-versnellingsbaksysteem kunt u snelheden en versnellingen wijzigen, afhankelijk van de wegomstandigheden - bergopwaarts, bergafwaarts, soepel glijden over zandstranden en probleemloos besneeuwde terreinen doorkruisen.

Stoer frame

Het frame is vervaardigd met dubbelwandige velgen van duurzame 6061 aluminiumlegering, wat zorgt voor een snellere rit met minder weerstand. De veilige belasting van deze ebike is maximaal 180 kg.

Nachtrijden

Op deze elektrische fiets ga je 's nachts gemakkelijk op pad, want de LED-verlichting verlicht de weg en eventuele voorbijgangers duidelijk. Ze zorgen er ook voor dat andere bestuurders op de weg op de hoogte zijn van uw aanwezigheid.

Borstelloze krachtige motor in Shengmilo MX21

Shengmilo MX21 500W krachtige motorHet systeem wordt aangedreven met behulp van een 500 W/48V borstelloze motor met een maximale snelheid van 45 km/u en een klimvermogen tot 30° onder normale wegomstandigheden. Houd er rekening mee dat de motor een snelheidsbegrenzingsfunctie heeft – 30 km/u tot 42 km/u optioneel.

Drievoudige werkmodi

  • Pedaalondersteuning - De motor ondersteunt u met matige kracht bij het trappen op de fiets en laat u 60 km tot 80 km rijden na een volledige lading.
  • Volledig elektrisch - Draai de gashendel in stappen van het vermogen dat u nodig hebt om de fietsmotor aan te drijven. Je krijgt een actieradius van 30 km tot 40 km.
  • Handmatig – Trap normaal zoals u op elke andere fiets zou doen.

CST 4.0” dikke banden

Shengmilo MX21 Dikke banden en dubbel schijfremsysteemVergeleken met gewone banden zijn deze dikke banden breder en groter, met uitstekende slijtvastheid, sterkere grip, lage weerstand en ongelooflijke antislipvermogen. Het is geweldig om te rijden op stadswegen, bergen, sneeuw, stranden en andere terreinen.

Eenvoudig opbergen van uw Shengmilo MX21

De opslag zal nooit een probleem zijn als je een Shengmilo MX21-fiets bezit, omdat je hem gemakkelijk kunt opvouwen en opbergen.

Duidelijke weergave

Shengmilo MX21 multifunctionele slimme meter MetHet waterdichte LCD-scherm biedt snelheid, batterijvereisten, nachtzichtfunctie, reisafstand, lichtstatus, enz. zodat u goed weet wanneer de batterij moet worden opgeladen als u langzaam moet gaan, of hoeveel u precies hebt gedekt op de elektrische fiets .

Verwijderbare batterij

Omdat de accu niet in het zicht maar in het frame zit, wordt hij geen glimmend doelwit voor dieven als je je fiets even onbeheerd achterlaat. U kunt genieten van uw eigen sleutel om de batterij op slot te doen.

Stellaire schokabsorptie

Shengmilo MX21 Voorvering Shengmilo MX21 achterveringHet volledig aluminium frame, de achterschokdemper en de vergrendelbare schouderschokdemper vooraan zorgen voor een gelijkmatige demping, vooral bij het rijden op ruige wegen en hobbelig terrein. Het Shimano 7-speed schakelsysteem geeft je een flexibele keuze tijdens het rijden.

Schiet op en koop de Shengmilo MX21 nu!

Wat bevat de Shengmilo MX21-set?

  • 1x elektrische fiets Shengmilo MX21
  • 1x verwijderbare batterij
  • 1x-lader
  • 1x Handleiding in de Engelse taal
  • 1x gratis universeel montagegereedschap

Bestel Shengmilo MX21

Specificaties

Inlijsting

Legering

Lijst maat

/

Kleur

Zilver

Motor Type

Brushless Motor

Motorvermogen

48V 500W

Batterij Capaciteit

12.8 Ah

Nettogewicht batterij

2 kg

Oplaadtijd

5-6 uur

Max. Snelheid

40 kmh

Gears

Shimano 7 snelheden

Display

LCD scherm

Banden

20 "x 4.0

Wielen

Spaakwielen

Handle bar

Legering

Voorvork

Gelegeerde massieve vork

Type ophanging

/

Zadel

Legering, 65 – 95 cm In hoogte verstelbaar

Max. Bezig met laden

150 kg

De Rem

Schijven voor en achter

Draaier

/

Netto Gewicht

28 kg

Bruto Gewicht

32 kg

Verpakking

94x46x78 cm

83 beoordelingen voor Shengmilo MX21

  1. Rik67 -

    Après plusieurs mois d'utilisation je confirme mes impressions sur le vélo, un bon vélo électrique ou bepaalde punten peuvent être améliorés. J'y ai monté une meilleure fourche et un amortisseur arrière plus performant, d'autres pédales plus rigide et la le résultat est super

  2. Bogdan P -

    Hallo! De fiets ziet er super uit! Ik ben geïnteresseerd om er een te kopen, maar ik maak me zorgen over het gewicht. In de omschrijving staat 28 kg. De eerste keer dat ik hem op Ali Express zag en in de presentatie heeft de fiets 26 kg. Het is geen groot verschil, maar ik woon op de tweede verdieping in een gebouw zonder lift. Daarom telt voor mij elke kilo :). Kan iemand het wegen, alstublieft? Bedankt!

  3. Bernard HENDRIK -

    mon épouse et moi avant acheté chacun un velo shengmilo MX21.
    Nous sommes super content des vélos, nous avons un souci avec une battery. Commentaar pouvons-nous faire pour acheter une nouvelle battery?
    dank u
    Bernard

  4. Bernard HENDRIK -

    Hallo,
    Mon épouse et moi avons acheté 2 fietsen SENG MILO MX21. Lors de la mise en charge d'une des batterijen, nous avons connu un problème. Dit is een nieuw product voor een nieuwe batterij die kan worden aangepast, meer problème subsiste.
    Nous souhaiterions racheter en batterij complète 48V 12.8 AH. Afmetingen 430/365.
    Pouvez-vous nous diriger vs un vendeur de battery?
    dank u bij voorbaat

    • shengmilo -

      Cher Bernard,

      merci pour votre interêt pour Shengmilo et votre vraag.

      Veuillez nous verzender een e-mail à sales @shengmilo.net

      Oui, nous pouvons vous procurer une battery supplémentaire, mais malheureusement le délai de livraison peutêtre très retardé.

      Hartelijke groet, Shengmilo

  5. Rik67 -

    Een très bon vélo pliant pour un super rapport qualité prix. Le plus ses gros pneus pour une tenue de route exemplaire en chemins de terre

  6. Alfio -

    Salve, potrebbe fornirmi copia della certificazione UE EN15194 voor de MX21 door te geven met commentaar, grazie!

    • shengmilo -

      Beste Alfio,

      bedankt voor de vraag.
      Raadpleeg support@sheggilo.net en als je een aankoop hebt gedaan via onze website, sturen we je graag een exemplaar.

      Geniet van je dag!
      shengmilo

  7. ndougjelosh -

    Hallo daar. Ik ben geïnteresseerd in shengmilo MX21

    Kunt u in ENGELAND bezorgen en hoe lang duurt het voordat de levering aankomt? bedanktthan

    • shengmilo -

      Hallo,

      bedankt voor je vraag en interesse in Shengmilo.
      Ja, we kunnen het naar Engeland sturen.
      Voor de lage prijs die op onze website wordt gepubliceerd, is de verzendtijd ongeveer 55 dagen voor MX21, maar voor 200 € extra kunnen we een expreslevering regelen vanuit de EU en de verzendtijd verkorten tot 12 dagen.

      Nogmaals bedankt. Beste wensen,
      shengmilo

  8. Daniel -

    Ook de batterij is goed!! Brengt me drie keer van werk naar huis voordat ik oplaad ^^

  9. Daniel -

    Het vouwmechanisme is erg sterk. Ik maakte me zorgen omdat ik een zware man ben (120 gk), maar alles is in orde, als je het aan elkaar vastmaakt, is het ijzersterk. Proost! Danny

  10. Jacques -

    de fiets is parfait

  11. Rebeke -

    Welkom terug! Is dit de nieuwste versie waar we het over hadden?
    Sorry, maar ik zie het verschil niet echt... maar misschien ligt het aan mij.
    Ja, we willen de nieuwste fiets! Rebeke

    • shengmilo -

      Beste Rebeke,

      bedankt voor je interesse in Shengmilo e-bikes.
      De nieuwste modellen op dit moment zijn M60 en MX03.

      Maar ook de MX21 is tegenwoordig erg populair met veel positieve feedback.
      Het is ook een zeer goede keuze.

      Geniet van je dag,
      shengmilo

  12. Kholmatzhon Daniarov -

    De fiets is robuust en krachtig. Het is gemakkelijk te rijden. De verkoper reageert erg goed op vragen.

  13. Chae Jiang -

    Zeer snel ontvangen. Uitstekende communicatie, informatie en reactievermogen. De fiets is prachtig. Ik had geen tijd om het op de weg te testen omdat ik geen anti-diefstal heb. Ik heb het net besteld.

  14. Kemberly Roza -

    Elektrische fiets spectaculair! Comfortabel, prestigieus en duurzaam. 500w vermogen, banden dik voor een uitstekende tractie. Veilig remmen en prestante. Batterij krachtig genoeg (20 km bereik als je vol vermogen gebruikt met het gaspedaal, 35/40 km als je een niveau 2 gebruikt). Zeer goede verkoper. Correct en beschikbaar!

  15. Enrique Lutz -

    Ik ontving de fiets binnen 5 dagen nadat ik hem uit Polen had besteld. De fiets is goed, ik hou van hoe hij is gebouwd.
    Het frame voelt solide aan, geen problemen daar.
    De accu zit in het frame en er zit een gat aan de rechterkant van het frame om de fiets op te laden.
    Dit gat blijft de hele tijd open, dus wees voorzichtig op de regenachtige dag.
    Een ander nadeel van de fiets is dat het gat voor de sleutel voor de batterij onder het frame zit. Dit maakt het erg oncomfortabel om de sleutel in en uit te steken vanwege de vele kabels onder het frame.
    Voor de rest is het een prima fiets. Ik vroeg om gratis geschenken en de verkoper stuurde de geschenken zoals bril, helm en handschoenen afzonderlijk. Ik hoop dat ik mijn gratis geschenken zal ontvangen.
    De fiets gaat tot 40 km op de volledig opgeladen batterij als je met trapondersteuning 25 km/u rijdt, dus deze fiets is niet geschikt voor lange afstanden.

  16. Isadora-leger -

  17. Graham Rankins -

    De krachtige elektrische ondersteuning maakt het rijden zeer comfortabel. Ik hou ook van het koele en anorganische ontwerp.
    Ik heb veel op de piste gereden, waardoor de accu na zo'n 30 kilometer leeg was. Het stoort me echter niet omdat het gemakkelijk op te laden is. Ik wil deze fiets graag lang gebruiken.

  18. Fin Junkerman -

    Zoals altijd, zeer goede producten en snelle service, ik ben heel blij.

  19. Alisa Watts -

    Mooie robuuste fietsen. Ook een zeer geduldig personeel om te ondersteunen met uw vragen. De fiets kan worden beperkt om de EU-wetgeving te volgen, wat verbazingwekkend is. Twee fietsen gekocht en kon niet gelukkiger zijn met de aankoop!

  20. Luciano Marcos -

  21. Sigmund Bruckman -

    Goede kwaliteit. Snelle bezorging. Toffe wagen.

  22. Reiko Jeanlouis -

    Prekė manęs nepasiekė, nors rodo, kad užsakymas pristatytas. Mela's. Graci žinkite pinigus.

  23. Oscar Alvarez -

    De levering was erg snel, het artikel werd meteen verzonden, ik heb amper 4 werkdagen gewacht om het te ontvangen!
    Geweldige communicatie onderweg.
    Verpakking ook erg goed gedaan. En de fiets zelf is van zeer hoge kwaliteit. Er zijn niet genoeg sterren om deze verkoper te geven ⭐️

  24. Diedra Spat -

    Super goed! Goed verpakt! Meewerkend! Veel plezier!

  25. Thibault Silvestre -

    Ik had een probleem bij de receptie, het schilderen was een beetje beschadigd, maar niets ernstigs hij biedt me een retoucheerpen aan... fiets super 1ere rijdt te goed Ik hou ervan krachtig en opvouwbaar Ik heb geen spijt van mijn aankoop en als het probleem snel per e-mail wordt gecommuniceerd, is het serieus meer snelle levering

  26. Benoit Cortot -

    Ik hou van de fiets. Het werkt zeer goed gemaakt en loopt geweldig. Ik had wat vragen over de levering en de winkel reageerde erg snel, dus de service was erg goed. Ik zou deze winkel aanraden aan iedereen die een goede ebike wil.

  27. Aliy Fernandez -

    Hallo goed ontvangen bedankt.

  28. Aliy Fernandez -

    ik beveel

  29. Wendelin Jonas -

    Goed product

  30. Maximiliaan Chopin -

    Voor levering in het VK binnen 2 dagen. Bike OK looks I Motor goed jeżdzi. Aanraden om het zadel en de handen op kierownię te veranderen.

  31. Stijve Lheureux -

    Perfect verpakt, geen krassen, inhoud zoals beschreven. Mooie fiets, echt genoeg kracht. Binnen 2 dagen ontvangen!

  32. Jeremy pinot -

  33. Xose mendez -

  34. Dieter Krist -

    de fiets is nooit aangekomen .... Ik wachtte vanaf 3 maart rond en kwam nooit opdagen,

  35. Yuvraj Wolf -

  36. Gage Edmonds -

  37. Mirjam Perry -

    Goede fiets en goede verkoper. Supersnelle verzending van Polen naar Spanje in 6 dagen. Fiets: krachtig en goed gemaakt. De eerste reis. 30 km in hulpmodus 3 en batterij gaat maar één niveau omlaag. Ik ben 1.85 m lang en weeg 80 kg. ...en nu is de fiets goedkoper, maar ik ben erg blij. Het pakket klopte. De twee fietsen kunnen in mijn auto worden gezet zonder de achterbank te verplaatsen. Om de fiets uit te vouwen, besteedt u slechts 10 seconden. Het licht is krachtig en de hoorn klinkt luid. Het is een geweldige koop.

  38. Debbie Tanner -

    Super vélo arriveert très rapidement. Tres eenvoudig een monteur!

  39. Maximiliaan Chopin -

    Alles is erg goed, maar de achtste achter))))))

  40. Vladimiro De Angelo -

    Levering 16 dagen concurrerende verkoper, zeer mooie fiets, bedankt.

  41. Eleri Barnes -

    Uitstekende fiets, ik rijd voornamelijk op Ps.2, pedaaldraaiing in deze modus is gemakkelijk en leuk te bedienen. De verkoper is sociaal, hij legde alles uit over 'zonder breuk'. Dankzij de winkel ben ik zeer tevreden. Levering naar Litouwen duurde 3 dagen.

  42. Anacleto Adornetto -

    De fiets ziet er goed uit en goed verpakt zeer eenvoudige montage in 10 minuten. De verkoper is zeer professioneel en reageert snel. Ik raad het ten zeerste aan.

  43. Franchesca Schwebach -

    Het is er weer een in onze familie. Ik raad een fiets aan met geweldige prestaties voor een goede prijs. Het kwam goed beschermd aan. Super offroad.

  44. Lela Pelosi -

    Nu heb ik de fiets al een tijdje. Dit is een geweldige fiets met goede eigenschappen. Veilige en betrouwbare winkel met goede service.

  45. Dell Drew -

    Zeer mooie fiets. De doos was een beetje beschadigd door UPS, maar de fiets had geen krassen. Alles ziet er goed uit. morgen eerste lange rit.
    Goede communicatie alleen slechte UPS. Ze logen over de bezorging.

  46. Cindi Mcfarlin -

    De fiets is heel goed gemaakt, mijn ervaring is vrij positief, het is niet geschikt voor wie in gebieden woont met veel beklimmingen vanwege het gewicht van de fiets en voor niet erg krachtig, maar in het algemeen bereik je gemakkelijk de 40 km/u en lees je klimresten Ongeveer 25 km/h remmen is een mechanische schijfrem is erg lang, maar je went en je remt vooraf de verkoper is zeer behulpzaam en assistentie na verkoop is aan de top uiteindelijk de waarde prijs is een van de beste en is de meest Accesdoriata

  47. Andrea Xiong -

    Heel snel ontvangen. De dozen waren echter armoedig, maar van binnen is alles perfect verpakt. Kwaliteit is super, maar dit is zo'n monster, ik weet niet hoe ik wielen 20 × 4 bandbreedte 100 mm moet beschouwen als een terreinwagen. Ik nam mezelf en 5 mijn vrouw, hij rijdt cool, hoewel nog niet iedereen het heeft meegemaakt, dus een paar km voorbij, het regent met sneeuw op straat, het is niet zo

  48. Aamir boyd -

    la bicicletta sembra di ottima fattura , ho avuto qualche problema nel settaggio ma il vendor mi ha subito aiutato. Metto 4 stelle in attesa della luce posteriore che manca, il venditore mi ha assicurato che l'avrebbe spedita al più presto. Appen komen aan op een nieuwe recensie met 5 sterren.

  49. Xose mendez -

  50. Luis -

    Duda: requiere seguro o matrícula para Europa o España? ¿Está homologada y certificada en Europa o España?

    • shengmilo -

      Beste Luis,

      Goed nieuws, de elektrische fiets van Shengmilo is geslaagd voor de EU EN15194-certificering.
      Het kan nu normaal worden gebruikt op de meeste wegen.

      Vriendelijke groet
      shengmilo

  51. Takako Ream -

    Hij recibido la bici hoy, ya le probado y la encuentro perfecta es muy divertida y cómoda, como pero diría que hay que ajustar un poco el cambio de marchas pero por lo demás muy, el vendedor muy el el asemido yll el el ásemido Polonia

  52. Reiko Jeanlouis -

    Geweldige funbike voldoet volledig aan onze verwachting. Kwalitatief zeer goed gebouwd. Snel geleverd in Nederland en direct antwoord van de verkoper als je met vragen zit. Absoluut een aanrader deze verkoper!!!!!

  53. Adella Terry -

    Ondanks de zorgen van grenzen vanwege de gezondheidscrisis ontving ik de 2 mx21 in een zeer korte periode (7 weken), uitstekende professionaliteit, hyperresponsief, luisterend en zeer vriendelijk, de MX21 zijn van zeer goede kwaliteit, robuust, de Royce Roll Fat-fietsen , Goed werk Shengmilo je bent MTB-krijgers, de versnellingen zijn verrassend, het is een droom op wielen, het gaat overal heen en het is veilig om te hanteren, autonomie is uitstekend, bravo shengmilo je bent winnaars en je hebt me gevuld, ik raad aan 10.000% nogmaals bedankt ☮

  54. Xose mendez -

  55. Debbie Tanner -

    Hallo, de fiets voldoet qua esthetiek goed, maar voldoet niet aan de beschrijving. In je beschrijving staat dat de opgevouwen fiets 37 cm breed is, in feite is hij 47 cm. Ik moet de hele indeling van mijn camper veranderen. Ik kocht 2 fietsen en had een ruimte van 100 cm lang, 85 cm hoog en 80 cm breed voor de 2 fietsen. Als je me de juiste maat had verteld, hoefde ik niet te kopen. Ik denk dat er sprake is van bedrog omdat veel opgevouwen fietsen tussen de 40 en 50 cm breed zijn. Ik kon ze niet in de kofferbak van mijn auto zetten groetjes

  56. Fukumoto-shusake -

    Hoge kwaliteit fiets met zeer goede specificaties en erg mooi.

    Ik heb Fiido M1 en deze is beter (een beetje) met meer accessoires zoals bagagedrager, achterlicht, een zeer comfortabele stoel, aluminium spatborden ...

    Met heel wat configuratiemogelijkheden (voltage, max. snelheid…).

    En een zeer goede verkoper, snelle verzending en veel informatie over het circuit.

    Aanbevolen. Product en verkoper.

  57. Ellie Julius -

    Na een kleine vertraging in de ontsteking werd mijn geduld eindelijk beloond! Deze fiets is zeer goed gebouwd, goede afwerking, een prachtig schilderij, zeer waardevol en mooi en ik ben zeer tevreden met deze aankoop. Bedankt aan de persoon die verantwoordelijk is voor communicatie, erg vriendelijk en zeer responsief.

  58. Luciano Marcos -

    Mooie fiets. uitrusting is gemiddeld, maar in elektrische fiets werkt het goed. Licht aan de voorkant is best mooi, je kunt er zonder problemen 's nachts mee rijden. De elektromotor heeft voldoende vermogen om puur elektrische modus te rijden. echte Max snelheid is ~40km/h

  59. Dieter Krist -

    Zeer solide goede kwaliteit bedankt

  60. Sigmund Bruckman -

    Ik rijd slechts 2 km, alles ziet er goed uit, ik zal na een paar dagen een nieuwe reactie achterlaten.

  61. Gayla Tincher -

    de fiets is erg goed, de verkoper communiceert, ik heb de fiets binnen twee weken ontvangen, overtrof al mijn verwachtingen

  62. Kathi Okamura -

    Fantastische fiets en prestaties zijn op het rendez-vous. Voorlopig is mijn metgezel nog maar 10 kilometer met 30 km/u max geweest, maar hij gedraagt ​​zich goed.
    Het uiterlijk is zeer kwalitatief. De koplamp brandt super goed, de vering en remmen zijn effectief.
    Tijdens het transport is de klem die het stuur vasthoudt licht beschadigd, maar dat is niets. Gewoon een kras.
    Dus voorlopig zijn we zeer tevreden.
    Bedankt aan de verkoper voor zijn vriendelijkheid en reactievermogen.

  63. Jozef Garreau -

    Geweldige fiets

  64. Kathi Okamura -

    De eerste indruk van de fiets is erg macho. Het wordt geleverd in 9 dagen. De kwaliteit ziet er premium uit, ik ben nog niet gaan rijden maar zal er binnenkort over updaten. Door de banden ziet het eruit als een beest, het flitslicht is erg fel, het claxongeluid is te hard voor een fiets. Het gewicht van de fiets met batterij is vrij groot om overal mee naar toe te nemen door hem op te tillen, maar het helpt echt als je hem achter in je auto wilt plaatsen.

    Het achterlicht was beschadigd en de verkoper was zo vriendelijk om mij het vervangende op te sturen.

  65. Iside Casaletto -

    Een zeer goede kwaliteit tegen een goede prijs. Het wordt ook geleverd met een EN-certificaat en factuur. De correspondenten zijn erg snel en vriendelijk. De fiets werd binnen 1 week vanuit Polen naar Nederland afgeleverd zonder kosten voor Belastingen een verzending

  66. Klemens Totleben -

    Zeer mooie fiets, makkelijk op te zetten. Krachtig, raad het aan.

  67. Fin Junkerman -

    Superverkoper Ik raad het 100% aan, ik heb de fiets snel en in zeer goede staat ontvangen. Bedankt

  68. Voorzichtigheid Rodden -

    Een waar monster! Beschrijving helaas niet in het Duits!

  69. Jeremy pinot -

    Deze fiets is een echte kleine bom!!! Ik hou ervan! Ultrasnelle verzending en ontvangst door UPS! Zeer eenvoudige montage en ook zeer eenvoudige grip. Ik heb gisteren 30 km gereden en een enkele reep verbruikt. De fiets rijdt heel gemakkelijk tot 45 km/u zonder te forceren. Het is ook uitgerust met een trigger "boost" voor het opstarten bij de stop; Het is erg handig. Als ik een heel klein lek zou moeten zetten, is het bij het zadel dat vrij moeilijk is; Maar zo zullen ze meer spierkracht hebben ;-)) het achterlicht AR laadt op via de usb-poort. Kortom, deze fiets is geweldig! Ga ervoor, je zult er geen spijt van krijgen!!!

  70. Sarina santos -

    Helemaal verliefd op de fiets! De afzender was aardig en communiceerde met ons tijdens elke stap van het bezorgproces. Erg blij met het kiezen van shengmilo

  71. Lela Pelosi -

    Fiets zeer snel ontvangen in perfecte staat. Het is stevig, krachtig met een stevige kruk. Bovendien reageren verkopers erg snel als je ze vragen stelt.

  72. Emeric Figuier -

    geweldige fiets en hij was snel in nederland alleen het scherm van het display heeft kleine krasjes

  73. Diedra Spat -

    Goede kwaliteit, je moet het snelheidsbeheer herprogrammeren, zie YouTube tt OK, behalve voldoende remmen, maar niet aan de top voor de prijs goed plan toch

  74. Bevrijder Accordino -

    ontvangen met in 4 dagen na de bestelling in Italië. pakket was goed. fiets is sterk en werkt zeer goed.

  75. Niam Mullins -

    Alles ok

  76. Debbie Tanner -

  77. Alfa Um -

    tanx verkoper beste communicatie

  78. Gianmaria de Sario -

    Uitstekend product dat ik ten zeerste aanbeveel
    De fiets is een scooter zonder het nadeel van benzine en tankstation

  79. Alfonso Villapol -

  80. Néo Lortie -

    De fiets arriveerde erg laat in vergelijking met de verzending uit Polen, in werkelijkheid vertrokken ze uit China. de verpakking was niet voldoende, de vork kwam zelfs beschadigd aan. de verkoper heeft een vervangende opgestuurd. de verpakking blijft echter onbevredigend. de montage enkele kleine openingen.

  81. Lorean Sonic -

    Product is zeer snel aangekomen. Kwaliteit op hoog niveau allemaal glad, zadel dotarło beschadigd, maar verkoper moet nieuw verzenden. Beveel aan

  82. Branda Goshoorn -

    Zeer goede kwaliteit, en het levert zeer goed op. Voorlopig zijn er geen klachten.

  83. Speranzio Bartolone -

    Zeer goede communicatie van de verkoper, altijd binnen een paar minuten antwoorden. Fiets arriveerde in goede verpakking, geen schade. Aanbevolen 100% Fiets ziet er degelijk en van goede kwaliteit uit.

Voeg een beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!