Shop

Aanbieding!

Shengmilo MX20 (Zwart)

4 beoordelingen Voeg uw recensie

Deze kleine, maar krachtige elektrische fiets heeft een batterij met een hoge capaciteit (766 Wh). Bovendien is hij opvouwbaar en met zijn dikke banden geschikt voor gebruik in ruwe offroad-omgevingen, zoals zand of sneeuw. En het frame is gemaakt van duurzaam 6061 ALUMINIUM legering, volledig geveerde voorvork biedt soepele demping en schokabsorptie tijdens het fietsen op ruig terrein, genietend van de stimulatie tijdens je rit.

 Lokale voorraad: HOOG

1.199 

Niet op voorraad

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MX20 (Zwart) – Populaire Urban Ebike

Shengmilo MX20 (Zwart) is een van de meest populaire stadse-bikes. Laat u niet misleiden door het kleine formaat - de Shengmilo MX20 heeft een batterij met hoge capaciteit en krachtige motor dat zorgt ervoor dat elke rit soepel en geweldig is! Het is niet alleen opvouwbaar, wat betekent dat u het zo ongeveer overal mee naartoe kunt nemen of opbergen, maar de dikke banden garanderen een comfortabele rit in ruwe offroad-omgevingen zoals zand en sneeuw ook.

Duurzaam frame

Shengmilo MX20 aluminium frameGemaakt van duurzaam 6061 aluminium legering, die licht van gewicht is en toch lang meegaat, is het veilige laadvermogen van deze elektrische fiets 120 kg. Je kunt spannende ritten maken zonder je af te vragen of je fiets die zware omstandigheden aankan!

Shimano-transmissie met 7 versnellingen

U kunt schakelen tussen verschillende versnellingen op basis van de verschillende wegomstandigheden, waardoor u relatief gemakkelijk over ongelijke paden en paden kunt navigeren.

Veilig remmen

Shengmilo MX20 dubbel schijfremsysteemShengmilo (zwart) urban e-bike is uitgerust met schijfremmen voor en achter die een betere stabiliteit bieden, waarbij de motor automatisch wordt uitgeschakeld terwijl je remt. Het heeft uitstekende warmteafvoermogelijkheden die ervoor zorgen dat hoge temperaturen geen schade kunnen veroorzaken. Het helpt ook om schade door snel remmen te voorkomen.

Shengmilo MX20 is een vouwfiets

Maak je geen zorgen over het stallen van je ebike. Het enige wat je hoeft te doen is hem op te vouwen en in de kofferbak van je auto te leggen tot hij de volgende keer weer klaar is voor gebruik. Je kunt hem opvouwen en netjes in een garage of schuur opbergen, want hij neemt weinig ruimte in beslag.

Slimme meter

Shengmilo MX20 multifunctionele Slimme MeterHet HD LCD-scherm toont duidelijk de snelheid, het resterende vermogen, de snelheidsaanpassingen en de afgelegde afstand. U kunt de snelheid wijzigen met een druk op de knop die zich direct naast de LCD-monitor bevindt. De monitor wordt beschermd door een waterdichte behuizing, zodat u in de regen kunt rijden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het beschadigen van de delicate onderdelen.

LED-nachtverlichting

Met de sterke LED-koplamp kan 's nachts rijden ook de toestand van de weg duidelijk zien. De oplaadbare LED-achterlichten zorgen voor uw rijveiligheid.

Dikke banden op Shengmilo MX20 (Zwart)

Shengmilo MX20 20x4.0 dikke bandenDe 20” x 4.0-inch banden zorgen voor een sterke grip en een lage weerstand op de weg en zorgen zo voor een comfortabele rit. Ze kunnen met gemak het harde zand, de sneeuw of de weg aan, omdat het grotere gebied een stabiele grip geeft, in tegenstelling tot smalle banden.

Boost met 5 snelheden

Gebruik de boost met 5 snelheden om de snelheid aan te passen aan de wegomstandigheden. De elektrische fiets heeft 3 werkstanden:

  • Intelligent Power Assisted Mode – Krijg een matige krachtstoot en rijd 70-90 km na het opladen.
  • Elektrische modus - Draai het gaspedaal in stappen van het vermogen volgens uw keuze. Het heeft een batterijbereik van 40-50 km.
  • Handmatige modus - Trap normaal zoals u op elke fiets zou doen.

Levensduur van de batterij is lang met Shengmilo MX01 (zwart)

Shengmilo MX20 48V15A batterij met grote capaciteitDe lithiumbatterij is oplaadbaar en gaat lang mee. Je kunt hem tot wel 1000 keer opladen. Het accubereik van 15 Ah/48V in elektrische modus is tot 40 km en 70 km tot 90 km in trapondersteuning. De verwisselbare accu is eenvoudig apart op te laden, buiten het frame van de fiets. Hij is ook weggewerkt in het aluminium frame, zodat indringers er niet bij kunnen als je hem op het trottoir laat staan ​​tijdens een bezoek aan het warenhuis of tijdens het boodschappen doen.

Geweldige demping

Een volledig geveerde voorvork biedt soepele demping en absorbeert schokken tijdens het fietsen op ruw terrein, zodat je geen last hebt van schokken en stoten. Het rijcomfort is aanzienlijk comfortabeler.

Brushless Motor

Shengmilo MX20 500W krachtige motorDe borstelloze motor van 500 W / 48 V zorgt voor een zeer plezierige rit. De maximale snelheid is 45 km/u. De motor heeft ook een snelheidsbegrenzingsfunctie (30 km/u tot 42 km/u optioneel).

Verstelbaar stuur voor comfortabel rijden met Shengmilo MX20 (zwart)

Het halve stuur van de elektrische fiets is elegant en ergonomisch ontworpen. Dat betekent dat het een lager faalpercentage heeft, evenals andere voordelen. Het anti-slip ontwerp zorgt voor een stevigere grip en een betere ervaring. Daarnaast kan de hoogte van het stuur van de fiets worden aangepast aan de lengte van de berijder, zodat je een comfortabele houding aan kunt nemen.

Het lijdt geen twijfel dat Shengmilo MX20 aan uw rijbehoeften kan voldoen als het gaat om langeafstandsfietsen. Ga je gang en plaats nu je bestelling!

Wat houdt de Shengmilo MX20 (Zwart)kit in?

  • 1x Elektrische Fiets Shengmilo MX20 (Zwart)
  • 1x verwijderbare batterij
  • 1x-lader
  • 1x Handleiding in de Engelse taal
  • 1x gratis universeel montagegereedschap

Shengmilo bestellen (zwart)

Specificaties

Inlijsting

Legering

Lijst maat

/

Kleur

Zwart

Motor Type

Brushless Motor

Motorvermogen

48V 500W

Batterij Capaciteit

15 Ah

Nettogewicht batterij

3.5 kg

Oplaadtijd

6-7 uur

Max. Snelheid

40 kmh

Gears

Shimano 7 snelheden

Display

LCD scherm

Banden

20 "x 4.0

Wielen

Spaakwielen

Handle bar

Legering

Voorvork

Legering

Type ophanging

Bumperveer

Zadel

Legering, 75 – 95 cm In hoogte verstelbaar

Max. Bezig met laden

150 kg

De Rem

Schijven voor en achter

Draaier

Shimano

Netto Gewicht

28 kg

Bruto Gewicht

34 kg

Verpakking

94x46x78 cm

4 beoordelingen voor Shengmilo MX20 (Zwart)

  1. Tommy Winston -

    Op! Ik hou van de prijs! Heb je ze in de VS?? Wachten om uit Europa te komen is veel te lang! :)) Tom

    • shengmilo -

      Beste Tommie,

      nogmaals bedankt voor je vraag.
      De voorraad in de VS is meestal erg snel uitverkocht, maar we hebben momenteel enkele modellen in de VS.
      Dus ja, we kunnen zorgen voor een snellere verzending naar uw adres.
      Ik raad aan om via e-mail te bespreken sales @shengmilo.net

      Geniet van je dag,
      shengmilo

  2. Tylan -

    na de eerste week van gebruik kan ik zeggen dat dit anders is dan ik had verwacht, vooral met de versnelling waartoe deze fiets in staat is. als ik snel draai, doet het me meer denken aan een motorfiets dan aan een fiets
    wees voorzichtig mensen en vergeet niet om een ​​helm te dragen
    het overtrof mijn verwachtingen, dus ik geef het een dikke duim omhoog

    • shengmilo -

      Beste Tylan,

      we stellen uw positieve woorden en interesse in onze Shengmilo-fietsen zeer op prijs.
      We zijn het er absoluut mee eens dat veiligheid erg belangrijk is en raden ook aan dat alle rijders een helm met andere beschermende kleding dragen.

      Een mooie dag verder!
      shengmilo

  3. Tylan -

    oh dat was echt een snelle verzending en de fiets is goed bij de eerste indruk
    heel erg bedankt

  4. tijm -

    kun je me een kerstprijs aanbieden omdat het veel goedkoper was?
    ik wilde toen kopen, maar moest het uitstellen en ik kan nu eindelijk kopen, alsjeblieft, geef me alsjeblieft de kerstprijs
    ik beloof een mooie recensie te schrijven in plaats van bedankt te zeggen! dat zou zo geweldig van je zijn

    • shengmilo -

      Beste Timo,

      bedankt voor je vraag.
      Dergelijke vragen kunnen beter individueel worden gesteld op sales @shengmilo.net of via ons online contactformulier op:
      https://shengmilo.net/contact/

      Maar we zijn er weer in geslaagd om de prijs te waarderen, dus nu een goede koopkans!

      Een mooie dag verder!
      shengmilo

Voeg een beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!