Shop

Aanbieding!

Shengmilo MX04

De Shengmilo MX04 elektrische mountainbike is een krachtige optie voor veeleisende rijders. Met een motor van 1000 W en een lithium-ionbatterij van 48 V 15 Ah kan deze e-bike snelheden tot 45 km/u bereiken en tot 80 km afleggen op een enkele lading. Uitgerust met Shimano 21-speed transmissie, geavanceerde vering en dikke banden, is de Shengmilo MX04 een veelzijdige optie voor off-road en dagelijks woon-werkverkeer.

 Lokale voorraad: HOOG

1.490 

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MX04

De Shengmilo MX04 elektrische mountainbike is een krachtige optie voor veeleisende rijders. Met een motor van 1000 W en een lithium-ionbatterij van 48 V 15 Ah kan deze e-bike snelheden tot 45 km/u bereiken en tot 80 km afleggen op een enkele lading. Uitgerust met Shimano 21-speed transmissie, geavanceerde vering en dikke banden, is de Shengmilo MX04 een veelzijdige optie voor off-road en dagelijks woon-werkverkeer. Geniet van superieure stabiliteit en prestaties op elk terrein met deze best presterende elektrische mountainbike.

Krachtige 48V 500W Bafang achtermotor

Shengmilo MX04 Krachtige 48V 500W Bafang achtermotorDe Shengmilo MX04 E-bike is voorzien van een 48V 500W Bafang-motor, die uitzonderlijke kracht en snelheid biedt. Met een hellingshoek van 35° en IPX5-waterdichtheid is deze motor ideaal voor alle terrein- en weersomstandigheden. Het maximale motorkoppel van 80 Nm en de topsnelheid van 40 km/u zorgen voor een opwindende en efficiënte rit voor avontuurlijke rijders. Kies de Shengmilo MX04 E-bike voor krachtige prestaties tijdens elke rit.

Uitzonderlijke BAFANG Motor after-sales ondersteuning

Bij Shengmilo geloven we in het bieden van uitzonderlijke after-salesondersteuning aan onze klanten via onze samenwerking met BAFANG Motor. In het onwaarschijnlijke geval van een motorstoring kunt u vertrouwen op de uitgebreide reparatieservice van BAFANG Motor. Met drie fysieke reparatielocaties in Europa komen hun gecertificeerde technici binnen 24 uur bij u thuis om gratis reparatieservices te bieden. U kunt ze gemakkelijk bereiken via hun telefoonnummer +86 512 87171276 of e-mail naar sales@bafang-e.com.

Langdurige 48V 15AH LG lithiumbatterij

Shengmilo MX04 Langdurige 48V 15AH LG lithiumbatterijRijd verder en verken nieuwe gebieden met Shengmilo's MX04 e-bike, uitgerust met een geavanceerde 720Wh batterij aangedreven door krachtige 18650 batterijcellen. Ervaar het ultieme gemak van tot wel 30-40 km in de gasmodus en meer dan 50-60 km in de trapondersteuningsmodus met een enkele lading. Deze duurzame accu kan meer dan 1000 oplaadcycli mee en behoudt een capaciteit van minimaal 90% na 8 maanden en 80% na 18 maanden. Het slimme BMS biedt meerdere bescherming en het duurt slechts 5-7 uur om volledig op te laden.

Afneembare batterij voor probleemloos opladen

Dankzij het eenvoudig te verwijderen batterijontwerp hoeft u zich nooit zorgen te maken over een lege batterij. De batterij kan onderweg worden opgeladen, of u nu thuis, in een hotel of op school bent, voor ultiem gemak tijdens uw rit.

26×3″ dikke banden voor ongeëvenaarde tractie en leuke ritten

26x3 dikke banden voor ongeëvenaarde tractie en leuke ritten Shengmilo MX04Shengmilo MX04 is voorzien van 26×3.0-inch mountain fat-banden, die superieure grip en tractie bieden, zelfs op het zwaarste terrein. Of u nu over besneeuwde bergwegen rijdt of langs het strand rijdt, deze banden bieden een ongeëvenaarde rijervaring. Ze leveren niet alleen uitstekende prestaties, maar laten ook een blijvende indruk achter.

Moeiteloos schakelen met Shimano 7-speed derailleursysteem

De Shengmilo MX04 is uitgerust met een Shimano 7-speed transmissiesysteem, dat uitzonderlijke transmissieprestaties levert voor een veilige en stabiele rit. Of je nu steile hellingen beklimt of met hoge snelheden vaart, het systeem stelt je in staat om gemakkelijk te schakelen tussen grotere en kleinere versnellingen. In combinatie met het trapondersteuningssysteem kunt u uw snelheid naadloos aanpassen aan elk terrein of elke reis.

Hoogwaardige dubbele hydraulische schijfremmen

Shengmilo MX04 hoogwaardige dubbele hydraulische schijfremmenErvaar snelle, stabiele en betrouwbare remprestaties met onze dubbele hydraulische schijfremmen, perfect voor elke fietser die op zoek is naar maximale controle en precisie. Met remmen op zowel de voor- als achterwielen kunt u er zeker van zijn dat u een veilige en plezierige rijervaring zult hebben. Ons remsysteem schakelt ook het motorvermogen uit wanneer u de remhendel inschakelt, waardoor mogelijke ongelukken worden voorkomen en de levensduur van de remblokken wordt verlengd, waardoor u langdurige en betrouwbare prestaties krijgt.

Aluminiumstructuur met hoge sterkte

Shengmilo MX04 heeft een geüpgraded 6061 aluminium frame dat duurzaamheid garandeert en maximale prestaties levert. Bovendien wordt het frame geleverd met een achterspatbordontwerp voor dubbele bescherming tijdens je rit.

Vergrendelbare voorvork schokdemper

Shengmilo MX04 Vergrendelbare Voorvork SchokdemperDe vergrendelbare schokdemper van de voorvork is de perfecte aanvulling op de Shengmilo MX04 elektrische fiets en een bewijs van onze toewijding aan uitmuntendheid. Gemaakt met lichtgewicht materialen en sterkere schokdempers, biedt dit veersysteem superieur comfort en betrouwbaarheid. Bovendien kan hij met rebound- en vergrendelingsmogelijkheden elk type terrein aan, van offroad-avonturen tot dagelijks woon-werkverkeer. U kunt de vering eenvoudig aanpassen aan uw rijstijl, waardoor u maximale precisie en controle krijgt.

Ergonomisch en stijlvol retrozadel

Ons zadel heeft een vintage esthetisch en ergonomisch ontwerp en biedt optimaal comfort en stressverlichting tijdens lange ritten. Ons zachte fietsstoeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgt keer op keer voor een soepele en comfortabele rit. Zeg vaarwel tegen ongemak en pijn en hallo tegen een gezonde en gelukkige fietsreis. Met ons zadel van professionele kwaliteit kunt u genieten van een stijlvolle, stressvrije rit die voldoet aan uw unieke behoeften.

Verlicht je pad met een dominante motorfietskoplamp

Shengmilo MX04 Verlicht je pad met een dominante motorfietskoplampRijd in stijl en veiligheid met de grote motorkoplamp van de Shengmilo MX04! Deze zeer heldere koplamp verbetert de zichtbaarheid en voegt een modieus tintje toe aan uw fiets. Met een geïntegreerde claxon voor extra eenvoud is deze fiets boordevol functies perfect voor nachtelijke ritten.

Sterke metalen spatborden

Rij met vertrouwen door alle weersomstandigheden met de metalen spatborden op de Shengmilo MX04 elektrische fiets. In tegenstelling tot goedkope plastic alternatieven zijn onze metalen spatborden duurzaam en betrouwbaar en bieden ze maximale bescherming voor zowel de voor- als achterwielen. Het achterwiel is uitgerust met dubbele modderbescherming, inclusief een design modderblokmodule en extra spatborden om effectief te voorkomen dat modder en regen op het lichaam van de rijder spatten. Blijf schoon en droog tijdens je rit, ongeacht de weersomstandigheden.

High-end King-Meter Smart Screen

Shengmilo MX04 High-End King-Meter Smart-schermErvaar de ultieme rit met het King-Meter slimme scherm van de Shengmilo MX04, ontworpen om de ultieme controle en precisie voor je e-bike te bieden. Met de instrumenten uit de NOKEE-U-serie van King-Meter, geeft het slimme scherm kritieke informatie weer, zoals de totale kilometerstand, het batterijniveau en de snelheid, evenals een weergave van 1-5 snelheidsniveaus. Bovendien kunt u met drie knoppen waarmee u de elektrische en ondersteuningsmodi kunt bedienen, uw rit eenvoudig aanpassen aan uw voorkeur.

Comfortabele leren handgreep en bedieningsknop

De Shengmilo MX04 elektrische fiets wordt geleverd met een stijlvolle en praktische leren handgreep, die een comfortabele en pijnloze rijervaring biedt. Met een zorgvuldig ontworpen stikpatroon biedt deze sleeve maximale grip en duurzaamheid, perfect voor lange afstanden. Het stuur heeft ook drie knoppen voor eenvoudige bediening van de elektrische en ondersteuningsmodi, evenals de mogelijkheid om de stroom in en uit te schakelen. Met dit handige en gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u genieten van moeiteloze bediening en een plezierige rijervaring.

Gedurfde en stevige bagagedrager

Shengmilo MX04 Gedurfde en stevige achterdragerOnze gedurfde achterdrager is gemaakt van hoogwaardig, verdikt metaalmateriaal, speciaal ontworpen om te passen bij het Shengmilo MX04-frame. Het is de perfecte aanvulling op je fiets, waarmee je gemakkelijk mensen of goederen kunt vervoeren en zelfs eten kunt bezorgen. Onze achterdrager is gebouwd om de zwaarste ladingen te weerstaan ​​en zorgt voor stabiliteit en veiligheid op de weg. Met onze stevige en veelzijdige bagagedrager kunt u met vertrouwen reizen, wetende dat uw lading veilig en stabiel is.

Handige duimgashendel

De duimgashendel is de ultieme veiligheidsvoorziening voor Shengmilo MX04, ontworpen om onbedoelde activering te voorkomen en u te beschermen tegen mogelijk letsel. Met een ergonomisch ontwerp en gebruiksvriendelijke duimbediening heb je maximale controle over het vermogen en de snelheid van je fiets, wat zorgt voor een veilige en plezierige rijervaring. Dus of je nu naar je werk pendelt of aan een spannend offroad-avontuur begint, onze duimgashendel biedt de precisie en veiligheid die je nodig hebt om met vertrouwen te rijden

Wat bevat de Shengmilo MX04-set?

  • Elektrische Fiets Shengmilo MX04 x1
  • Verwijderbare Batterij x1
  • Laad x1
  • Handleiding in de Engelse taal x1
  • Gratis universeel montagegereedschap x1

Bestel Shengmilo MX04

Specificaties

Inlijsting

6061 aluminium lijst

Lijst maat

17 "

Kleur

Zilver

Motor Type

Bafang borstelloze motor

Motorvermogen

48V 500W Bafang-motor

Batterij Capaciteit

LG 15Ah

Nettogewicht batterij

4.5 kg

Oplaadtijd

6-8 uur

Max. Snelheid

25 kmh

Gears

Shimano 7 snelheden

Display

King Meter Waterdicht Smart Display

Banden

26 "x 3"

Wielen

Spaakwielen

Handle bar

Legering

Voorvork

Legering, afsluitbaar en verstelbaar

Type ophanging

Hydraulische vering

Zadel

SR zadel, aluminium, 85 – 105 cm in hoogte verstelbaar

Max. Bezig met laden

180 kg

De Rem

TEKTRO E500 hydraulische schijfremmen

Draaier

Shimano, TX55/7 speed achtertrekker, 7 versnellingen shifter

Netto Gewicht

30 kg

Bruto Gewicht

35 kg

Verpakking

146 x 28 x 77 cm

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om “Shengmilo MX04” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!