Shop

Aanbieding!

Shengmilo MX02S (Zwart)

291 beoordelingen Voeg uw recensie

Als krachtige bron voor elektrische fietsen, Shengmilo MX02S is uitgerust met een 48V17A lithiumbatterij en 48V 1000W brushless, hoge snelheid motor. De batterij is bovendien beschermd tegen water bronnen en schade en kan verwijderd uit het frame. Je kunt het gemakkelijk opladen terwijl je op de fiets of buiten de fiets zit, het volledige opladen duurt 5 - 7 uren. Afhankelijk van de geselecteerde modus, het ondersteuningsniveau en het lichaamsgewicht van de rijder, ligt de Shenmilo MX02S tussen: 50 -90 kilometer. Het is uitgerust met 26×4.0 dikke banden en is beschikbaar in zwart or blauw kleur.

 Lokale voorraad: HOOG

1.299 

Niet op voorraad

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MX02S heeft een 48V17AH lithiumbatterij met grote capaciteit

Shengmilo MX02S is onze top verkoper voor een goede reden. Als krachtige bron voor elektrische voertuigen is de MX02S uitgerust met een adembenemend 48V17A lithiumbatterij. Met de bescherming van de plastic en waterdichte behuizing is de batterij niet gemakkelijk te beschadigen. Er zijn twee oplaadmethoden beschikbaar voor deze batterij. De batterij kan eenvoudig worden verwijderd en opgeladen. Of het kan direct worden opgeladen door de voeding op de ebike-jongen aan te sluiten. Volledig opladen van de batterij duurt 5-7 uur, de levensduur van de batterij kan ongeveer 1000 keer worden opgeladen. De afstand die kan worden afgelegd wanneer de batterij volledig is opgeladen, is ongeveer 60-90 km (trapondersteuningsmodus) en 40 km (puur elektrische modus). Het fietsbereik kan tot 50 - 90 KM zijn en de maximale snelheid is 35 km / u in de PAS-modus met 5 niveaus.

Shengmilo MX02S

Shengmilo MX02S is niet alleen een geweldige elektrische fiets, maar staat ook garant voor de ervaring van je leven! Hij is uitgerust met een krachtige motor, Shimano 7-speed schakelsysteem, hydraulische schijfremmen, duurzame batterij, een verstelbare en vergrendelbare aluminium verende voorvork die voorwaartse kracht omzet tijdens het klimmen of rijden op de weg, en nog veel meer. Of het nu gaat om off-road heuvels, junglepaden, stadswegen, sneeuw of stranden, je kunt altijd op deze elektrische fiets vertrouwen!

Duurzame lithiumbatterij

Shengmilo MX02S Zwarte interne batterijDe MX02S is uitgerust met een 48V/17A lithiumbatterij. De batterij is verwijderbaar, zodat je hem zowel thuis als op kantoor kunt opladen. Waterschade is geen probleem, aangezien de waterdichte plastic behuizing de batterij uitstekend beschermt. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kunt u 60 tot 90 km rijden in trapondersteuning en tot 40 km in puur elektrische modus.

Veilige nachtritten

De elektrische fiets wordt geleverd met een LED-koplamp. U kunt 's nachts gemakkelijk een snelle rit maken zonder u zorgen te maken over de veiligheid. Zelfs op regenachtige en mistige dagen hebben LED-lampen een laag energieverbruik en een sterke doorlaatbaarheid. Het heeft zelfs een luide claxon, zodat u anderen kunt waarschuwen voor uw aanwezigheid op de weg.

Hydraulische schijfremmen op uw Shengmilo MX02S Black

Shengmilo MX02S dubbele hydraulische remDe fiets wordt geleverd met een hydraulisch schijfremontwerp voor en achter. De roterende roestvrijstalen XOC-schijfremmen zijn roestvrij en duurzaam. Het heeft uitstekende warmteafvoercapaciteiten die ervoor zorgen dat hoge temperaturen geen schade kunnen veroorzaken. Bovendien voorkomt het schade door snel remmen. Het systeem schakelt onmiddellijk uit wanneer u remt, waardoor de veiligheid tijdens het rijden wordt gegarandeerd.

Handig opladen

Deze fiets biedt twee innovatieve manieren om je fiets op te laden. De eerste mogelijkheid is om de accu uit het fietsframe te halen en apart op te laden. Als alternatief kunt u hem rechtstreeks opladen door de voeding in de carrosserie van de auto aan te sluiten. Het duurt ongeveer 5 tot 7 uur om de batterij volledig op te laden. U kunt de batterij meer dan 1000 keer opladen.

3 werkmodi

Shengmilo MX02S Functioneel LCD-schermU kunt schakelen tussen 3 werkmodi - kijk eens:

  • Trapondersteuning - De motor geeft je een matige krachtstoot terwijl je op de ebike trapt. U kunt 60-90 km rijden voordat u oplaadt.
  • Volledig elektrisch – Je hebt de vrijheid om de gashendel te verdraaien in elke gewenste toename van het vermogen. Het heeft een batterijbereik van 40-50 km.
  • Handmatig – Trap de elektrische fiets normaal zoals u elke andere fiets zou doen.

Duurzaam frame

Het frame is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, die stevig is, maar toch extreem licht en ontworpen om lang mee te gaan. De elektrische fiets is dus stabiel genoeg voor alle wegomstandigheden zoals sneeuw, weg, strand, bergen, enz. De maximale belasting van deze ebike is maximaal 180 kg, wat de MX02S-framestructuur ook ergonomischer maakt.

48V * 1000 Watt borstelloze motor

Met de 1000 Watt brushless reductiemotor bereikt het koppel probleemloos 95N-M! Zo blijft hij constant vermogen leveren aan de elektrische fiets, waardoor hij snelheden tot 40 km/u en een hellingshoek van 35° in gewone wegomstandigheden kan bereiken. Tijdens het rijden voel je de motor langzaam opbouwen tot de gewenste snelheid, wat veel spanning belooft! (Let op: de motor heeft een aangepaste snelheidslimietfunctie van 20 km/u tot 35 km/u optioneel).

LED koplamp

Je bedient de koplamp en claxon eenvoudig vanaf het stuur. Met de LED-koplamp aan de voorkant wordt uw veiligheid sterk verbeterd door de constante en knipperende LED-modi 's nachts.

Stuur van aluminiumlegering

De instrumentenknop is binnen handbereik, één knop om de e-bike-versnelling te starten en de informatiefunctie is in één oogopslag duidelijk.

Shimano-transmissie met 7 versnellingen

In trapondersteuning en elektrische modus kunt u de Shengmilo MX02S manoeuvreren om met variabele snelheden bergop, bergaf en vlakke wegen te rijden. U kunt schakelen tussen verschillende versnellingen op basis van de verschillende wegomstandigheden, waardoor u relatief gemakkelijk over paden en paden kunt navigeren.

Geweldige vering op Shengmilo MX02S Black

De MX02S heeft een volledig aluminium geveerde voorvork die verstelbaar en vergrendelbaar is. Ingebouwde verende schokdempers filteren trillingen van hobbelige wegen en ruig terrein weg, wat het rijcomfort een enorme boost geeft.

CST 26 x 4.0 inch dikke banden

Shengmilo MX02S 26x4.0 Mountainbike Fat TireVerkrijgbaar in blauwe of zwarte kleur, deze "dikke banden" kunnen zich aanpassen aan soorten wegen en omstandigheden, zoals regen, zand, sneeuw, bergen, enzovoort. Ze zorgen voor een betere wrijving en een sterkere grip op de weg en zorgen zo voor een veilige en ontspannen rit.

Dus waar wacht je op? Het is tijd om je klaar te maken voor een ongelooflijke rit! Koop de MX02S ebike meteen!

Wat bevat de Shengmilo MX02S Black-kit?

  • 1x Elektrische Fiets Shengmilo MX02S Zwart
  • 1x verwijderbare batterij
  • 1x-lader
  • 1x Handleiding in de Engelse taal
  • 1x gratis universeel montagegereedschap

Shengmilo MX02S Zwart bestellen

Specificaties

Inlijsting

Legering

Lijst maat

17 "

Kleur

Zwart

Motor Type

Brushless Motor

Motorvermogen

48V 1000W

Batterij Capaciteit

17 Ah

Nettogewicht batterij

3 kg

Oplaadtijd

5-6 uur

Max. Snelheid

35 kmh

Gears

Shimano 7 snelheden

Display

3.5 "LCD-scherm

Banden

26 "x 4.0

Wielen

Spaakwielen

Handle bar

Legering

Voorvork

Legering

Type ophanging

Bumperveer

Zadel

Legering, 80 – 100 cm In hoogte verstelbaar

Max. Bezig met laden

150 kg

De Rem

XOD Hydraulische schijfrem voor en achter

Draaier

Shimano TX755, 7 versnellingen Shifter

Netto Gewicht

28 kg

Bruto Gewicht

35 kg

Verpakking

156x34x80 cm

291 beoordelingen voor Shengmilo MX02S (Zwart)

  1. Rudolf Kirsch -

    Deze fiets heeft 7 versnellingen. Het is genoeg om me over steilere hakken te krijgen. evenals comfortabel of met weerstand rijden op een vlakke ondergrond. Deze versnellingen bleven maar een paar keer hangen toen ik er voor het eerst op reed. Na een paar keer heen en weer schalen met de versnellingen. ze plakten niet meer en schakelen nu soepel en snel.

  2. Lisabeth Burn -

    De fiets heeft veel kracht, een Big fat weegt iets meer dan normaal. Het is eenvoudig te monteren, hoewel de instructies niet erg concreet zijn. De kwaliteit is goed en ik heb de verkoper nu gevraagd of er een menu is om modi en snelheid te configureren. Het is mij nog steeds niet duidelijk hoe het achterlicht werkt aangezien het onafhankelijk is van de fietsaccu.

  3. Vladimiro De Angelo -

    Mooie fiets, en zeer tevreden over. Heb hem terug
    Moet omrekenen naar 25 km/u omdat dat in ons land de maximum snelheid is. Hij kan 48 km/u zonder trappen. Batterij is erg goed. 31 km gefietst en de accu had maar 3 strepen gebruikt. Voor de zekerheid nu opgeladen. Ook de verkoper is top. Goede informatievoorziening en zeer snel in reactie. Heb alleen mijn eigen zadelpen erop omdat de standaard met mijn lengte van 1.99m te kort is.

  4. Craig piro -

    Supersnelle levering, top verpakt, eenvoudige installatie, alles werkt, eerste test zeer goed, motor zeer stil, goed vakmanschap, alles zal meer laten zien

  5. Thibault Silvestre -

    Deze fiets is gewoon een verbazingwekkende prijs-kwaliteitverhouding. Het arriveerde in het VK in 8 dagen. Er werd een invoerheffing geheven van £ 32, wat veel minder was dan ik had verwacht. De steel van het LED-lampje was gebroken, maar de verkoper stuurt me een vervangend exemplaar. Nam het uit voor een eerste rit en rekening houdend met het feit dat het meer dan 10 jaar geleden is dat ik een fiets heb gereden die 17 mijl heen en terug op pedaalondersteuning heeft gereden. Hij laadt met gemak heuvels op. Als er een minpunt is, is het dat deze fiets snel is en dan bedoel ik snel. Op een gegeven moment vond ik de rit redelijk oncomfortabel langs weinig gebruikte en slecht onderhouden landweggetjes, maar toen realiseerde ik me dat ik meer dan 30 mph aan het opladen was. De gashendel maakt het starten van een heuvel een fluitje van een cent. Dus, geweldig product, geweldige service en geweldige vnalue.

  6. Fernand Avéline -

    hahah het is beter dan mijn brommer
    serieus, ik verkoop mijn 125cc yamaha niet omdat ik hem niet nodig heb
    dat was niet het plan zo grappig :D:D

  7. Armaan Ellison -

    briljante fiets veel vermogen in de motor deed 34 kilometer op één batterij volledig elektrische modus trapte helemaal niet topsnelheid was 57 km / u op de vlakke snelheid ging naar beneden omdat de batterij vermogen verloor gedaald tot 35 km / u remmen zijn perfect en de versnellingen zijn mooi ook lichten zijn erg helder verzending was erg snel, kreeg het binnen een paar dagen.

  8. Nou Hartman -

    De fiets is in alle opzichten perfect, alles werkt zoals het hoort. Het duurde ongeveer 10 dagen dat ik het ontving.
    De tweede batterij zat niet in het pakket waarvan ik niet op de hoogte was, maar is onderweg en zou hier over ongeveer 10 dagen moeten zijn.
    Ik woon op de top van een bergdorp in Chlomos Corfu en heb deze fiets nodig om fit te worden, want ik kan niet zonder hulp de heuvel op trappen, maar vanwege de trapondersteuning kan ik het halve batterijvermogen half mijn vermogen doen en de batterij gaat heel lang mee goed. De remmen zijn goed genoeg voor het bergdorp en het is aanpasbaar. Ik weeg 96 kg en ik probeerde het op de flat op puur elektrisch en het haalde 50 km/uur, wat best verbazingwekkend is.
    Ik heb het nu elke dag 6 dagen gebruikt om door het dorp te gaan op zeer steile hellingen en zonder hulp 15 minuten per dag ongeveer 14 km in totaal en de batterij is slechts 3 van de ongeveer 10 balkjes gedaald.

  9. Susan Masson -

    Al met al denk ik dat dit een goede aankoop was. De fiets kwam in uitstekende staat aan en was zo goed als voltooid. De onderdelen die ik nodig had om te monteren waren heel eenvoudig. De kwaliteit is geweldig en het is gemakkelijk te rijden. De motor werkt echt goed. Het enige slechte deel dat ik denk, is dat ik de versnelling niet kan veranderen, maar verder is het geweldig.

  10. Marchelle Dowden -

    Zeer professionele verkoper Ik raad 200% aan. De fiets is erg goed, van goede kwaliteit.

  11. Benoit Cortot -

    Pakket zeer snel geleverd en wat een verrassing om de kwaliteit van het fietsframe, banden te ontdekken. Eenvoudige montage en uitleg in het blad.
    Als de fiets eenmaal is gemonteerd, is hij mooi en perfect voor gebruik dat ik beschouw als onderdeel van mijn reis naar huis naar mijn werk. Oplaadbare batterij, gereedschap aanwezig en zelfs een pomp voor het oppompen van banden.
    Waar voor je geld erg interessant en ik raad het ten zeerste aan.

    Heel erg bedankt Shengmilo.net

  12. Franchesca Schwebach -

    De prestaties van deze fiets zijn verbluffend. Na installatie 20 km gereden en de prestaties van deze fiets overtreffen mijn verwachtingen. Deze fiets is zeer comfortabel en echt cool. De verkoper is ook goed zeer aan te bevelen! Ik heb mijn fiets binnen 7 dagen ontvangen en alles in een goede staat gevonden. De verpakking van deze fiets was geweldig.

  13. Jozef Garreau -

    Ziet er geweldig uit, eenvoudig te installeren/construeren

  14. Kholmatzhon Daniarov -

    topproduct bedankt en hele snelle levering

  15. Takako Ream -

    “Estoy muy contento con la adquisición, es una buena bici, buena relación calidad precio. Een pesar de que es pesada se pedalea muy bien, es muy liviana pedaleando, no da la sensacion de llevar una electrica.”

  16. Diedra Spat -

  17. Juan Carlos Villarroel Juan Carlos Villarroel -

    Geweldige vervoersoptie

    Deze elektrische fiets is zo handig voor mij ik moet elke dag 20 km heen en terug naar mijn werk, het is zo snel als een bromfiets, maar je kunt het fietspad zonder probleem gebruiken, het rijden voelt zo zacht aan, helemaal een geweldige ervaring met deze motor. 

  18. Lanie Edwin -

    levering was op tijd, fiets is veel beter dan hij eruit ziet naar mijn mening, kleur is mooi, aangekomen in perfecte staat, alles werkt zoals het hoort, goed gemaakt en goed vermogen, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding, denk niet dat je een betere fiets voor deze prijs, geweldige verkoper, geweldige communicatie zou dit product en de verkoper ten zeerste aanbevelen, bedankt voor een geweldige fiets

  19. Javier Molinoqe -

    Super Bike, snelle levering, snelle verzending, goed pakket, Super Bike, verkoper is zeer goede communicator!! Zeer behulpzaam. Topsnelheid fiets. ik raad aan

  20. Reiko Jeanlouis -

    Deze fiets overtreft mijn verwachtingen !!! Het is zeer goed gebouwd zonder problemen. Ik heb er gisteravond een ritje mee gemaakt en kreeg hele leuke complimenten van vreemden 😀 10/10 zou het aanraden.

  21. Dieter Krist -

    Ik ben zo blij met de fiets. De levertijd bedraagt ​​5-10 dagen. Het contact met de verkoper was erg goed. De fiets gaat heel snel 45 km/u.

  22. Jamel ben Mabrouk -

    Waar voor je geld
    Uitstekende verkoper alle vragen beantwoord met snelle reactie snelle verzending alles zoals beschreven.
    Bedankt

  23. Efan Wharton -

    Ik ben gewend aan de achterremmen aan de rechterkant. In deze build is het andersom.

  24. Jezus Pahino -

    Buen producto

    Todo perfect. Envio rapido en buena calidad del producto.

  25. Solnet -

    geweldige fiets

    Je suis satisfait de mon achat, livraison rapide, montage facile, tous les outils pour les réglages sont fournis.Je prends du plaisir à faire des balades et l'autonomie est très bonneSérieusement je recommande cet achat

  26. Korey Wuu -

    Helemaal niet slecht! Ik hou van de snelheid! Korey

  27. Susan Masson -

    Nu heb ik de fiets al een tijdje. Dit is een geweldige fiets met goede eigenschappen. Veilige en betrouwbare winkel met goede service.

  28. elektrische fiets -

    emballage van kwaliteit. très bonne kwaliteit van fabricage en definitie. gemakkelijk te monteren. très agréable à conduire. je recommande vivement ce vélo .

  29. huilerig -

    CH bin sehr zufrieden. Bike przyszedl sehr gut geschützt mit alle gratisami. Kommunikation mit sprzedajacym hervorragende en bike swietny. 

  30. Jozef Garreau -

    De fiets is samen in 1 uur gebouwd. Ging snel en makkelijk. De kwaliteit is super en het vermogen van de motor is erg goed! Veel plezier met het stuur. De prijs is gewoon top

  31. Coleen D. -

    Ik heb 123 kg en deze ebike ondersteunt me volledig. Dus het is veilig om te zeggen dat de grote jongens er blij mee zijn. Mijn vrienden kopen nu ook

  32. Jamel ben Mabrouk -

    Heb deze fiets in januari gekocht en ben er grotendeels tevreden mee. Ik heb deze fiets gekocht om door de buurt te schoppen als een straatfiets / lichte trailfiets. Voor dit doel werkt het prima. Het was eenvoudig uit de doos te monteren, waarschijnlijk 1 uur om te monteren met basisgereedschap. Alle onderdelen waren aanwezig en de verpakking was niet beschadigd. Deze fiets is prima voor een man van 6 "180lb of iemand die kleiner is. Het enige probleem is dat de versnellingen een beetje onhandig zijn, maar met een beetje smeermiddel is dat niet zo erg. Over het algemeen is het niet erg om door de buurt te schoppen en wat licht offroad-pad te rijden. Een laatste ding, t

  33. Thibault Silvestre -

    Super zeer snelle levering materiaal de mooie fiets heel erg goede uitrusting. Perfecte verpakking.

  34. Sigmund Bruckman -

    Toen ik voor het eerst een ritje met deze fiets maakte, begon ik meteen met de versnellingen te spelen om erachter te komen op welk niveau ik de versnellingen wilde instellen. Om de een of andere reden waren de banden die bij de fiets werden geleverd erg comfortabel tijdens het rijden, vergeleken met andere die ik onlangs heb gereden. (Ze slijten zo hard als stenen) Ook was het fietszadel nogal oncomfortabel, maar dat is een gegeven bij de meeste fietsen, ik heb beneden een veel aangenamere, huffy Seat... dus ik zal ze gewoon verwisselen! (Geen probleem).

  35. Sarina santos -

    De fiets is precies wat ik wilde. Functioneel voor sport en woon-werkverkeer, eenvoudig te onderhouden, stijlvol, zichtbaar op de weg. Ik heb er nu een paar uur op gereden. Banden hebben een hoge druk voor een soepele rit. Stoel in racestijl die stevig is. Vliegwiel en fix gear optie. Pedalen waren goed, evenals de vork en het stuur. Het heeft veel connectoren voor rekken en spatborden als ik die zou willen toevoegen. Ik rijd in een stadspark met heuvels en de enkele versnelling is een geweldige work-out. Ik rijd ook op vlak land en kan het wegverkeer bijna bijbenen. Ik zou een paar andere fietsen van dit bedrijf kunnen kopen om cadeau te doen of om in een fietsclub te rijden.

  36. Shante decers -

  37. Jaimee Harter -

  38. Eleri -

    Super snelle levering zoals gewoonlijk zeer mooie fiets

  39. Clarita Pursel -

    De fiets is absoluut super. Merk ook op dat de communicatie met de verkoper perfect is. Ik ben zeer tevreden na de eerste 48 kilometer rond het meer van Annecy. Enige minpuntje, 120 km rijden lijkt ingewikkeld met de huidige accu. Ik ben ook een beetje teleurgesteld over de ondersteuning op snelheden 1 en 2. Snelheden 3 tot 5 zijn absoluut geweldig. Ondanks een wat lange levertijd raad ik deze verkoper ten zeerste aan.

  40. Andy Energie -

    Beter dan verwacht - kwaliteitsfiets

    Ik ben blij met mijn aankoop, hij kwam snel aan en was heel eenvoudig te monteren met behulp van hun montagevideo, maar zelfs zonder de video zijn het eigenlijk alleen het voorwiel en het stuur. Dit is buitengewoon goed verpakt, verreweg de best verpakte fiets die ik ooit heb gezien. Enorme hoeveelheden beschermende binding en polystyreen, dus de fiets arriveerde vlekkeloos. Het display was van kleur, wat als een verrassing kwam, en de remmen en versnellingen zijn allemaal van topkwaliteit. Ik heb door Bosch en Panasonic aangedreven eBikes gereden die 250 watt waren en dit is echt veel krachtiger dan alle andere. Het is meer dan snel genoeg voor een eBike. Het enige kleine probleem was de montage van de spatborden en de bagagedrager, ik merk op dat deze slim worden omschreven als gratis geschenken. Ze zijn van goede kwaliteit en prima wanneer ze zijn gemonteerd, maar het kostte wat moeite om ze goed te laten passen. Wat het bereik betreft, kan ik alleen maar zeggen dat het erg goed is. Alle leveranciers van eBike en elektrische voertuigen zijn genereus met hun beschrijving van het bereik en dit is geen uitzondering, maar het is zo goed als alles wat ik heb gezien.

  41. Alfa Um -

    Na een paar dagen. Super blij, de fiets is top

  42. Jeremy pinot -

    Ik keek er echt naar uit dat deze fiets zou aankomen, ik had zelfs 2 fietsen besteld, 1 blauwe en 1 zwarte. De zwarte fiets is besteld voor een vriend. Ze bieden echt veel waar voor hun geld en de fiets heeft een indrukwekkende uitstraling en rijdt geweldig. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar heb net een kleine reis van 12 mijl gemaakt en de batterij-indicator bewoog niet, dus het batterijbereik ziet er erg goed uit. De verkoper neemt echt heel snel contact met je op en beantwoordt alle vragen. Er was mij een levering van 5-10 dagen beloofd en dit gleed terug naar 13 dagen. Ik was een beetje bezorgd dat tracking niet werd weergegeven, maar de verkoper verzekerde me dat het live zou gaan zodra het door de douane was en ze hadden gelijk dat DHL op dag 12 via sms contact met me opnam. Ik veronderstel dat 13 dagen niet te lang was om te wachten. De fiets was heel eenvoudig in elkaar te zetten en nam slechts ongeveer 30 minuten in beslag.

  43. Alfredo Lamann -

    Geweldig uitziende fiets en goede kracht. Ik vind het leuk.

  44. Thiébaud E -

    Geweldig product !!!

    Reçu 2 jours avant la date indiqué.Produit simple à monter et agréable à utiliser.Très bon produit. Je hebt spijt pas!

    Eén persoon vond dit nuttig

  45. Ildefonso Sollami -

    Als fiets! Zeer sterke, comfortabele, mooie geschenken ook genoten van de verzonden verkoper. De verkoper is zeer aandachtig. Snel antwoord. Is altijd beschikbaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Kan het vertrouwen en kopen. Zeer betrouwbaar. Let op 1000!!!

  46. Kemberly Roza -

    dit is een uitstekende fiets, snel en sterk, ik zou deze fiets ten zeerste aanbevelen, en de mensen bij sheng milo zijn erg behulpzaam en reageren snel op mijn vragen

  47. Oscar Alvarez -

    Hallo, Nieuw jaar, nieuwe beloften, toch? Ik hoop met deze fiets meer natuur te zien (en wat gewicht te verliezen). Oscar .

  48. Alfonso Villapol -

    “De fiets is geweldig! Superlicht in vergelijking met andere elektrische fietsen, zeer comfortabel en kan worden gebruikt omdat je niet zoveel kracht nodig hebt om er zo mee te rijden, je motor gaat geweldig, zelfs op hard terrein, voorvering Het brengt niet terug wat het zou maken nog beter en het remsysteem als het niet hydraulisch is. De batterij heeft een zeer goede capaciteit

  49. elriko78 -

    Als je eenmaal een fiets hebt, kun je er content mee maken, hij stopt met het versnellen van de problemen als je in mijn pais niet legaal bent. es mi 1 bici eléctrica y no podría estar mas contento. communicatie met de uitstekende verkoper

  50. Bonnie Montes -

    fiets kwam in totaal 9 dagen binnen! Intalatie was een drukte maar we hebben het gehaald. Het is tot nu toe geweldig en ik kan niet wachten om er een goede rit mee te maken! Ik vertrouw deze verkoper omdat hij erg aardig en snel is in zijn reacties!

  51. Alisa Watts -

    Ik kreeg net een contact van ups en het pakket kwam aan mijn deur. Ik was verrast dat de fiets zo mooi was. Ik ben alleen bang dat het weer in Groot-Brittannië het gebruik van fietsen zal beïnvloeden.

  52. Chae Jiang -

  53. Mendy -

    Uitstekende fiets, de verkoper is sociaal, kwam in 5 dagen vanuit Polen naar Finland, ik ben blij, bedankt

  54. Jozef Garreau -

    Al met al een geweldig product, vooruit.

  55. Bevrijder Accordino -

    Deze fiets is licht van gewicht. Hij is niet zo licht als een gemotoriseerde fiets. maar het is zeker een stuk lichter dan een cruiser. Ik kan mijn fiets gemakkelijk dragen. indien nodig. Tijdens het rijden. dankzij het lichtgewicht frame kan ik wat sneller en soepeler rijden met minder inspanning ... zelfs met mijn versnellingen omhoog. De stoel is verstelbaar, zodat u deze naar behoefte kunt verlagen of verhogen. Ik ben klein. dus ik blijf graag dichter bij de grond.

  56. Susan Masson -

    Goed product Ik ben er blij mee, heb er 70 mijl op gezet, klaar in 3 dagen indrukwekkende fiets

  57. Branda Goshoorn -

    Rijdt prima, duurde een beetje te lang om aan te komen vanwege covid en was niet op voorraad in het eu-magazijn. De verkoper is zeer responsief, dus voel je vrij om hem elke vraag te stellen. Eén volledige batterijlading is voldoende om ongeveer 35-50 km op vol vermogen te rijden

  58. Kathi Okamura -

    Super service, eerlijke verkoper de fiets en prachtig, kan niet wachten godermi de fiets,

  59. Michaël Montes -

    Oké, dit is echt een mooie fiets, voelt aan als een bromfiets, niet als een fiets. Goede waarde

  60. Durante Sciara -

    zeker 5 sterren.

  61. Aasija Haney -

  62. Lorean Sonic -

    E-bike is zeer krachtig en goed te hanteren. Een pluspunt is het feliciteuze ontwerp. Herhaaldelijk.

  63. Fin Junkerman -

    Gebruik deze fiets nu iets meer dan een week zonder problemen. Ben er helemaal dol op! Ik doe elke dag 2 mijl heen en terug naar mijn werk en de batterij is nog steeds bijna vol! Power-modi zijn geweldig, zijn niet verder gegaan dan modus 2, wat je een goede duw geeft, maar je kunt nog steeds trappen. Als je gewoon wilt accelereren is er een knop voor pure motorkracht.

  64. Luciano Marcos -

    Levering kwam op tijd, zeer goed verpakt. De fiets is zonder problemen in elkaar te zetten. Na 2 tests op steile en hellende wegen is er niets om over te klagen. Ik raad het product aan, het heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

  65. Moriya Masanobu -

    bedankt voor de verkoper levering binnen 6 dagen alles is in orde Ik hou van mijn ebike

  66. Dastan Nurbolatev -

  67. antony90 -

    artikel kwam zeer snel aan, een kwestie van dagen. was goed verpakt en artikel werkt prima. enkele gratis geschenken waren inbegrepen. al met al zeer tevreden en zou het anderen aanbevelen

  68. Armaan Ellison -

    Onberispelijke levering, de fiets eenvoudig te monteren, zeer goed voor de eerste ritten op de pedalen

  69. Franchesca Schwebach -

    Dit is een groot cadeau voor mij. maar mijn gewicht is dat ook. wat leidt tot een slecht opschortingseffect. In het geheel. Ik hou van de kwaliteit van de fiets.

  70. Ildefonso Sollami -

    Dit e'un Merry Christmas-cadeau

  71. Jamel ben Mabrouk -

    Aucun point négatif pour le moment. De vélo vous porte assistance soit avec une poignée d'accélération type “moto” soit au pedalier selon notre bon vouloir. Ma crainte était le freinage mais finalment il se fait en douceur même à vitesse max. j'ai fais plus de 30Km en vacance en une fois (route et forêt) et il restait encore bien 50% de battery. Il peut se charger sans enlever la battery ce qui est agréable.

  72. Javier Molinoqe -

    Nou ik moet zeggen dat ik met de elektrische fiets een beetje ervaring heb avendone duurde een paar voordat dit. Fantastische fiets topkwaliteit verwachtingen voor mi batterij gaat een week mee motorprestaties uitstekend, ik zeg je de waarheid, ik vond wat cercavo jarenlang zonder een waanzin uit te geven, het bord

  73. Carla Poole -

    Mooi design, ziet er prima uit qua materialen en componenten, motor krachtig en duurzame accu. De wielen Fat zijn zeer comfortabel en absorberen de hobbels in de grond, de stoel is handig maar moet strak zijn om niet te kunnen bewegen tijdens het gebruik. In mijn eerste release heb ik 1200 meter laten vallen voor 50 km en pas aan het einde van de batterij is hij leeg! (Natuurlijk wel, ik gebruik best zuinig).

  74. Takako Ream -

    Geweldig, gemakkelijk te rijden, ik kom super snel aan, nu om de afstand te proberen!

  75. Winston Hyde -

    “Livraison rapide, emballage très soigné, contact avec le vendeur très facile très disponible, petit problème sur one roue qui a été résolu dans la foulée. Un grand merci à ce vendeur. Rapport qualité/prix très abordable.

  76. Enrique Lutz -

    “Très satisfaite de mon achat vraiment. u kunt uw mening geven over hoe u zich kunt informeren over de campagne. de livraison een était très rapide reçu plus tôt que prévu très bon produit je le conseille

  77. Diedra Spat -

    Rad ist top…….Händler hat sich am Anfang schwer getan, doch letztendlich alle probleme seriös gelöst. Das Klapprad treffend keinerlei Beanstandungen…….Laufleistug des Akkusmit 150 km sehr annonciert, a 80 bis 100 km sind locker drin….Die Gangschalt hätte man sich sparen können……wir fahren grundsätzlich im 7. Gang passt in allen Bereichen…. Quintessenz: ……..absolut empfehlenswert………….

  78. Savanna Brotherton -

    Fietsconform, ik ben tevreden met mijn aankoop. Er is echter een kleine impact op het frame.

  79. Anacleto Adornetto -

    Je ziet een sterke fiets en de batterij gaat mee wat ze zeggen, want ik heb geen probleem gehad dat de batterij leeg raakte

  80. Renesma Knapp -

    J'ai acheté ce beau vélo de très belle qualité. Batterie intégré au cadre, avec sécurité anti-vol. tout ce que vous devez savoir est dans le descriptif, mais si besoin vous pouvez contacter ce vendeur qui répond en moins de 24 heures…. Concernant ce vendeur justement, j'ai eu affaire à lui pour un petit problème qui à été très vite solutionné. Ce vendeur est très à l'écoute des ses clients, répond très rapidement et se qui ne gâche rien est extrêmement gentil. Alors si vous envisager d'acheter un vélo chez lui, allez y sans crainte, vous n'aurez pas à le spijt. Encore merci à lui pour son professionnalisme et son dévouement.

  81. Sarina santos -

    Uitstekende e-bike zeer functioneel en mooi

  82. Dieter Krist -

    “Super elektrische prestaties en het geheel oogt robuust en aangepast aan elk terrein.
    Zeer praktisch de extra hulphandgreep (versnelling in modus 0) voor delicate passages (smal, modderig...).
    Niet erg geschikt de bevestigingsmiddelen spatbord en mist een licht geïntegreerd in de fiets zoals aan de voorkant.
    Tevreden met de prijs-kwaliteitverhouding, raad ik deze keuze aan.”

  83. Alisa Watts -

    "Mijn grootste liefde voor deze fiets is dat hij opvouwt - ik heb een trap die ik op en neer moet lopen bij mijn treinhalte en deze kunnen opvouwen om het gewicht beter te ondersteunen, is een redder in nood! Deze is nog redelijk zwaar (zoals alle ebikes) maar door het inklapmechanisme kun je het gewicht gelijkmatig verdelen. Het duurt maximaal een minuut om op te vouwen en uit te vouwen, supergemakkelijk!
    Echt een geweldige prijs als je op zoek bent naar iets voor regelmatig woon-werkverkeer!
    Enige nadeel dat ik zou zeggen is dat de stoel vrij hard is; Ik heb een gelzadel gekocht en dat maakte echt het verschil, vooral voor langere ritten!”

  84. Eleri Barnes -

    Enamorado totalmente de mi nueva e-bike , nunca había tenido un bicicleta eléctrica , pero en verdad cumple total y hasta mas con la descripción del fabricante , es mas físicamente la bici es mas bonita . U kunt uw fiets op een ongeloofwaardige manier voortzetten. Hij heeft een reis gemaakt van 11 uur en ongeveer 65 – 70 km met een solo-carga en een solo-barrit van 6 jaar. Además el empuje que to da, to permite subir cuestas súper impinadas sin ningún tipo de esfuerzo. En verdad es la mejor inversión que e hecho hasta ahora .

  85. Yuvraj Wolf -

    “Zeer snelle levering zonder problemen. Goed verpakt en de montage werkte perfect. De eerste ritten bevestigden de goede prestaties van de batterij. Mijn vrouw en ik gebruiken de fiets al meer dan een jaar bijna dagelijks en hij heeft ons nog steeds niet teleurgesteld. Voor mij zou het echter kunnen dat Again's stand een beetje stevig staat, voor mijn vrouw is hij ideaal. Wij hebben van de aankoop geen spijt gehad en spreken een duidelijke koopaanrader.
    Hans J & uuml”

  86. Dieter Krist -

    Aangekomen in Ierland in 7 dagen met tracking, goede ondersteuning per postbedrijf. Fiets fantastisch, zeer degelijk gebouwd en gaat het is een wonder. Consiglitissima

  87. Jannette Wilmes -

    Een zeer complete fiets, boven wat ik had verwacht, zeer goede prestaties, Enchanted

  88. Verlijn Cordon -

    “Wir haben das E Bike für meine Frau gekauft, da unsere anderen e Bikes zu hoch/schwer für Sie sind. Dieses E Bike is een perfecte augestattet en vormontiert. Der Einstieg und die Lenker / Sitzanpassung ist gut einzustellen. Der Motor ist ausreichend stark auch für das und es macht richtig Spaß damit zu fahren. Ganz einfach zu werd bediend en zu beladen .. genau das wir gesucht haben… Es ist jeden Cent wert… und nicht so überteuert wie viele andere. Een absolute Empfehlung für einen dem im Schnitt 70-90 km Reichweite reichen … uns ist das genug ..dann wird halt wieder geladen nach einer extreme lange Tour..”

  89. Ildefonso Sollami -

    Goed verpakt - komt overeen met mijn verwachting - luisterend verkoper - ontvangst 1 maand

  90. Néo Lortie -

    De beste EBike is als je onderweg bent, het is niet zo moeilijk. Tolle Rad!!!

  91. Amir Mohammed -

    Gebruik de fiets vanaf ongeveer 20 dagen, maar niet elke dag. Het gebruik om op fietspaden te lopen met mijn dochter op de stoel die boven het imperiaal is gemonteerd. Ik ben blij met de motor rijdt geweldig zoals het hoort. Maak je gemakkelijk kleine klim (platte jurk in een stad). De voetgangerszone is te gebruiken met de motor uit en ik moet zeggen dat ook in dit geval niet zwaar is. Aanbevolen!

  92. Maximiliaan Chopin -

    Bestelde de MX02 als tweede fiets... Heb de MX01 al. Laten we het samenvoegen. Aangekomen in zeer korte tijd. Deze fabriek is zeker een aanrader!

  93. Shante decers -

    Ik keek er echt naar uit dat deze fiets zou aankomen, ik had zelfs 2 fietsen besteld, 1 blauwe en 1 zwarte. De zwarte fiets is besteld voor een vriend. Ze bieden echt veel waar voor hun geld en de fiets heeft een indrukwekkende uitstraling en rijdt geweldig. Ik heb hem nog maar een paar dagen, maar heb net een kleine reis van 12 mijl gemaakt en de batterij-indicator bewoog niet, dus het batterijbereik ziet er erg goed uit. De verkoper neemt echt heel snel contact met je op en beantwoordt alle vragen. Er was mij een levering binnen 5-10 dagen beloofd en dit gleed terug naar 11 dagen. De fiets was heel eenvoudig in elkaar te zetten en nam slechts ongeveer 30 minuten in beslag.

  94. Savanna Brotherton -

    Geweldige fiets, eenvoudig te monteren, heerlijk om te rijden, zeer krachtig, snel en uitstekende bezorgservice.

  95. Coleen Draak -

    “Dit is een vouwfiets, dus makkelijk in de kofferbak van de meeste auto's te passen.
    Hij is vrij zwaar maar stevig
    zeer goede batterijduur
    Ik heb er meer dan 20 mijl op gelopen en de batterij is nog niet uitgeput
    Het heeft 5 hulpmodi - van 0 tot 100%. Op 100% hoef je helemaal niet te peddelen, gebruik gewoon het gaspedaal op het stuur en je bent vertrokken. Gewoon geweldig, ook al is het een beetje illegaal
    Bij 0% krijg je geen hulp. De fiets heeft geen versnellingen, dus bij 0% ga je langzaam, hoe hard je ook trapt. Zet de assistentie hoger en de fiets verandert in een racer.
    Prima opvouwbare elektrische fiets zolang je hem niet te veel meedraagt.”

  96. Valtena Amodei -

    Het is de vijf sterne in volle Zügen verdient, minder Zusammenbau, tolle Fahreigenschaften

  97. Cindi Mcfarlin -

    Uitstekende ebike-levertijd was slechts 3 dagen

  98. Lela Pelosi -

    ереживал а доставку товара, но получил все стро, без дополнительных атрат и идеальном состоянии. очень доволен оваром en продавцом.

  99. Roderik Roth -

    Snelle levering, geweldige fiets. Ik ben zo blij met mijn aankoop.

  100. Armaan Ellison -

    Tijdige levering, tevreden

  101. Moriya Masanobu -

    “Hallo, ik heb net mijn fiets. Nette verpakking, eenvoudige montage. Ik heb het voor het eerst gebruikt en ik ben heel blij met deze eerste indruk! Zeer gemakkelijk te gebruiken. Ik raad dit product aan. Ter bevestiging in de komende weken!!

  102. A *** r -

    geweldige verkoper, geweldige fiets, zeer aan te bevelen

  103. Voorzichtigheid Rodden -

    Hou van de fiets. alleen de levering was slecht. Toen ik de doos opendeed, was de claxon/lichtschakelaar afgebroken en ik had moeite om het vervangende onderdeel te krijgen. maar de verkoper heeft er nu een gestuurd.

  104. Lorean Sonic -

    zeer goede communicatie met de verkoper! erg reactief. fiets is op tijd aangekomen vanuit het EU-magazijn als Saïd!

  105. Lakisha Mullenix -

    3 dagen later ontvangen .. anders ok .. maar ik heb twee fietsen besteld en ze bieden beide dezelfde kleur

  106. Marchelle Dowden -

    Ik ontving de fiets na slechts 8 dagen. In zeer goede staat, het pakket was heel was niet beschadigd evenals de fiets, zeer eenvoudig te installeren .. Een zoon getest en haalt heel gemakkelijk 50 km / u ... De verkoper is zeer coöperatief, beantwoordt alle vragen zeer snel . .ik raad het zeker aan ... beide ... fiets omdat het uitstekend is ... verkoper omdat hij erg aardig is en erg snel reageert

  107. Kawano Tanyu -

  108. Luciano Marcos -

    Na een snelle montage, probeer het door mijn vrouw en mezelf ... Top Bike, zeer solide en goede kwaliteit!!! Erg tevreden.

  109. Nou Hartman -

    Leuke en stoere fiets…

  110. Rainer Wideman -

    Sehr gutes Preis – Leistungsverhältnis

    Der Zusammenbau ist meiner Ansicht nach nicht so einfach wie er von einigen geschildert wird. Man sollte auf jeden Fall zu zweit sein. Das ebike fährt super en kann ich nur empfehlen. Wie das in ein oder 2 Jahren aussieht wird sich zeigen. Auch zum Service kann ich nichts sagen.

  111. Ira Forster -

    eindelijk aangekomen origineel blauw geen kras of merkteken op de fiets, goed onder de indruk

  112. Alfredo Lamann -

    Als je op mij lijkt, vraag je je waarschijnlijk af of dit product legitiem is - meer nog als je naar de landen van de beoordelingen kijkt, maar ik kan gerust zeggen dat deze fiets geweldig is. De fiets zelf kan me met ongeveer 10 mph trekken op trapondersteuningsniveau 3 (ik weeg meer dan 150 kg) en de levensduur van de batterij lijkt redelijk goed, hoewel ik hem nog niet volledig heb geprobeerd tot niets. De fiets arriveerde vrij snel en hoewel ik wat problemen had, loste de verkoper het vrij snel op. Ik zou deze fiets aanraden aan iedereen die erover nadenkt om hem te kopen - het is echt een koopje voor de prijs en ik hoop dat de verkoper grotere batterijen verkoopt.

  113. Bevrijder Accordino -

    De fiets kwam snel (het kostte weinig tijd).
    De verkoper is betrouwbaar, ik raad de pagina aan en de fiets is in zeer goede staat aangekomen!

  114. Ildefonso Sollami -

    Hallo,
    Het is echt een topfiets voor de prijs.
    Ik zal er binnenkort nog een kopen voor mijn luie zoon.
    Dankzij shengmilo.net team voor het beantwoorden van mijn vragen.
    Maar het was mijn eerste ebike...
    Met vriendelijke groeten, Fons

  115. Fernand Avéline -

    Het pakket verschijnt in een complete staat voor mij. Het enige nadeel is dat het te lang duurt. Het duurt 13 dagen om in mijn land aan te komen. De verkoper legde uit dat dit de reden is voor logistieke efficiëntie. Ik vind deze fiets in ieder geval erg leuk. Ik zal er elke dag op rijden als mijn partner.

  116. Renesma Knapp -

    het is het geld waard dat ik heb betaald, bouwkwaliteit het batterijbereik alles in deze fiets is super, en de beste klantenservice, bedankt jongens

  117. Yvan -

    J'ai profité de mon vélo toute l'été et j'en suis très satisfait. Comme je vis au Québec je n'ai pas l'intention de m'en servir cette hiver, j'ai remisé la battery a l'intérieur et le vélo dans mon cabanon extérieur . Est ce que c'est recommandé de cette façon ?

    • shengmilo -

      Beste Yvan,
      je hebt gelijk.
      We raden aan om de batterij niet in de kou te bewaren, maar binnen op kamertemperatuur.
      Bedankt voor de feedback!
      shengmilo

  118. Kiyé -

    Echt een superfiets en kwam snel binnen!

  119. Kiyé -

    Super blij met de fiets. Ik heb een snelheid van 53km/u gereden. Toen ik mijn aankoopakte, werd de fiets al na 6 dagen bezorgd.

  120. Isadora-leger -

    Ik heb de fiets net ontvangen (ongeveer een maand) en hij is vrij eenvoudig te rijden. Er is geen aansluiting nodig op elektrisch niveau, alles is al gedaan. Ik heb net een paar kilometer gereden en deze fiets is echt ongelooflijk. Ik raad hem ten zeerste aan en communicatie met de verkoper en top Nogmaals bedankt, ik kom later bij je terug om een ​​tweede beoordeling te plaatsen

  121. Frits Filippi -

    Het product komt overeen met wat er in de aankondiging is gebeurd, het is echt een goede relatie met de prijs, de batterij duur veel.

  122. HEMEL DUIVELS -

    Zeer indrukwekkende fiets

    Nog even uitproberen maar erg onder de indruk van het uiterlijk en de constructie van de fiets. Eenvoudig in elkaar te zetten volgens de video. Lijkt me een hele goede koop voor die prijs.

  123. Takako Ream -

    De fiets is voor de prijs absoluut top. Het was er al binnen 8 dagen. Alles zoals beschreven en echt super. De Fat Tire is echt de hamer. Het is geen downhill-fiets maar eerder wat een overvloedige fietstocht. De details, wat het bereik en de snelheid van matchen bevallen goed de feiten. Prijs prestatie verhouding is echt top. Ben tot nu toe wel maar zo'n 100km gevaren maar kan wel zeggen dat het elke euro waard is. Service en levering ook top. Veel liefde dankzij het shengmilo-team.

  124. Mirjam Perry -

    Perfecte fiets en perfecte verkoper!
    (op de foto zit accu niet op de fiets -> opladen)

  125. Didier -

    Alles wat je kunt doen, is snel en gemakkelijk te monteren... Sinon après une première ballade, super sensation, je charge la battery à bloc en je kunt een super tranche betalen!

    Eén persoon vond dit nuttig

  126. Cindi Mcfarlin -

    zeer trage levering aan Canada - moet een paar keer de wereld rond zijn geweest

  127. Gayla Tincher -

    Het rijdt goed. Fatbikes zijn zeer veelzijdig omdat je de bandenspanning verhoogt voor harde opeengepakte oppervlakken en deze verlaagt voor besneeuwde of losse spullen. Ik kan letterlijk alles meemaken.

  128. Frits Filippi -

    Heel erg tevreden. Heel goede staat

  129. Yuvraj Wolf -

    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en prestaties zijn beter dan verwacht. Ik heb deze fiets gekocht voor woon-werkverkeer. Ik hou er echt van om erop te rijden. Ik heb de mogelijkheid om te trappen. als een gewone fiets. maar als ik wil. Ik kan de elektromotor gebruiken. Zou ik dit product aanbevelen Absoluut ...

  130. pinot -

    Ik ben een 5'10 en 100 kg grote kerel. Ik gooide er enkele van de steilste heuvels van Gateshead naar toe en het kostte ze gracieus (niet supersnel, maar ik bereikte de top van de heuvel zonder zweet). Het woon-werkverkeer en terug is In totaal 6.4 kilometer. Geen noemenswaardige heuvels. Batterij nog steeds op 5/5 punten. Ik heb er nog geen lange reis mee gemaakt. Ik ging in een zeer ontspannen tempo. Houd er rekening mee dat bij alle e-bikes volgas je actieradius halveert

  131. Lanie Edwin -

    Super vélo je suis très content et je le recommande. Vélo arrivé vite bien préparé et il va vite ! Super vendeur bravo

  132. Enrique Lutz -

    mooie fiets.

  133. Alfonso Villapol -

    Velo de bonne qualité livré en 5 jours. Vendeur très professionnel qui répond au message. Je raadt aan

  134. Dubois Jerome -

    Supervelo

    Kom aan dans les temps

    Eén persoon vond dit nuttig

  135. GIOACCHINO -

    Aankomst in 15 dagen in afwachting van de fiets en het plezier

    arrivata in anticipo È bella e funzionale en l'ho trovata molto potente la batteria dura tantissimo 

  136. Filippi -

    é arrivata nei tempi indicati, bici veramente bella,i pezzi sono originali en di qualità, io con le gomme che ha su sono entrato persino nei campi,bellissima davvero,la consiglio inballaggio curato

  137. Majoor Woodrum -

    De fiets is in uitstekende staat geleverd! Geen krassen!! Welkom in de VS!! St. John, Indiana!

  138. Winston Hyde -

    “Met de citbike van Varun ben ik zeer tevreden. Het is goed verpakt verzonden wat Ja uiterst belangrijk is, daarom is er tijdens transport niets beschadigd.
    Voor de Vergadering had ik ongeveer 90 minuten nodig. Een groot deel van de tijd hiervan is nodig voor de fiets van alle wrap plus pad-materialen.
    Gelukkig zit er ook een Duitstalige instructie bij. Samen met de montage-instructie als video, hier op Amazon van de door de verkoper verstrekte verkoper, is de constructie gelukt”

  139. Lakisha Mullenix -

    Kwaliteit van de fiets is goed en ook de communicatie met de verkoper.

  140. B *** n -

    Ik heb de fiets een paar dagen geleden ontvangen en tot nu toe zeer tevreden! Ik heb slechts ongeveer 15 km gereden en ik heb geen problemen met de fiets gehad. De communicatie met de verkoper is erg goed en je krijgt snel een reactie van hen.

  141. Majoor Woodrum -

    Fiets was in perfecte staat.

  142. Sarina santos -

    Goede kwaliteit fiets. licht. duurzaam. eenvoudig te monteren. ook een redelijke prijs. Zou opnieuw kopen.

  143. Fernand Avéline -

    Ebike kwam 3 dagen vooruit met een zeer goed verpakte expediteur. Nadat ik de verpakking uit de verpakking had gehaald, alle beschermfolies had verwijderd was het zeer snel boven water gekomen. Inbegrepen was alles compleet inclusief gereedschap om te bouwen. De E-bike is in een absoluut nieuwe, geen krassen of lakschade. Gevaar ben ik nog niet. Met dank aan de verkoper. Nachtdag: Ik heb het stuur op vakantie nu 1 week gebruikt 200 km. Het is super, al Marvel is het niet alleen vanwege het uiterlijk maar ook vanwege de goede kwaliteit en afwerking.

  144. caumont patrick -

    vélo sympa mais malgres tout bepaalde pb mécanique

    Bon product pour des bonnes balades.

  145. Jaqueline Phipps -

    Bezorging nikel met een aardige bezorger. Vrij eenvoudige montage van de fiets. Er is meer dan het gebruiken

  146. Alisa Watts -

    Ten eerste. levering was uitstekend. Kwam ver. veel sneller dan verwacht. Het is de eerste fiets die ik in 1 jaar heb gehad. Eenvoudig te monteren en ik ben erg blij met het uiterlijk. voelen & troosten. Mijn kont moet nog steeds wennen aan het rijden, maar het is een stuk comfortabeler dan ik had verwacht. Kwam met alles wat je nodig hebt om te monteren en had zelfs een klein lampje waarvan ik denk dat het een extraatje was van de leverancier. Ik heb er 25 dagen op gereden nu en tot nu toe was het ideaal. Waar voor je geld? Ik kan het echt niet vergelijken, want ik heb er al tijden geen gehad, maar ik heb er geen spijt van gehad en hoop dat het zo blijft. Ik heb wat foto's bijgevoegd en hoop dat het anderen helpt om te kiezen.

  147. Valtena Amodei -

    Super kwaliteit

  148. Tandy Hoyte -

    Hoi,
    Ik raad het aan, maar het is goed als je je fiets opwaardeert.
    Ik heb nieuwe grotere pedalen en een achteruitkijkspiegel erop gezet.
    Het is nu veiliger.
    Nog steeds goede aankoop 

  149. Craig piro -

    na een trage start, communiceren met Shengmilo.net officiële winkel was echt goed en positief. Ik kon de blauwe niet krijgen omdat deze niet op voorraad was, maar stemde in met de zwarte die slechts twee dagen na mijn bevestiging arriveerde.

    Ik vond de persoon aan wie ik een bericht stuurde erg behulpzaam en reageerde snel. Als een eerste gebruiker van de shengmilo-website had ik wat zorgen, vooral omdat ik een grote hoeveelheid geld betaalde, maar ik vond de service en ondersteuning eersteklas en met name het omgaan met directe berichten met Shengmilo.

    Ik moet de motor nog in elkaar zetten, maar alle onderdelen en cadeaus lijken er te zijn, dus ik ben ervan overtuigd dat als alles eenmaal in elkaar zit, alles in orde komt.

  150. MARC -

    Hola, escribí el 25/8 y aún he recibido las instrucciones de cómo reprogramar las velocidades de la bici.
    Ik ben van vitaal belang.
    bedankt

  151. Winderige Milnes -

    HALLO
    BEDANKT SHENGMILO DE EBIKE IS SUPER SNEL
    IK KAN AL MIJN WEKELIJKSE BOODSCHAPPEN DRAGEN 
    BEDANKT WINDY

  152. Anacleto Adornetto -

    De perfecte verpakking de supereenvoudige pasvorm vandaag Ik ben naar buiten gekomen om het te testen en ik ben heel blij dat ik een man van 68 jaar ben, weegt 98 kg en ik meet 1.84 de van 29 is perfect in wat ik honderd procent aanbeveel

  153. Stijve Lheureux -

    Zeer snelle verzending en maakt een zeer goede indruk, prijs / prestatie absoluut top!

  154. Kemal -

    Super fiets

    Het trekt als een droom. De batterij kwam defect. Ik neem contact op met het bedrijf, ze waren erg behulpzaam en ze hebben het meteen uitgewisseld. Eigenaar of een van de medewerkers kwam imitatie om het probleem op te lossen. Ik zou de fiets aanbevelen.

  155. Agnes Lenoel -

    Bonjour, il ya t'il beaucoup de frais pour la France (douane, TVA)???

    • shengmilo -

      Beste Agnes,
      wij sturen de fiets naar u op vanuit het Europese magazijn.
      Er zijn dus geen extra kosten voor u.

      Dank je,
      shengmilo

  156. timmytimmy -

    Fantastische ebike veel beter dan verwacht after sales support was geweldig Fantastisch bedrijf om mee om te gaan De fiets is in alle opzichten geweldig zo leuk Bedankt ..

  157. kunnen -

    uch bike voor het geld maar als hij 5 kilo lichter was geweest, zou het een droomfiets zijn geweest.
  158. Benoït Catty (Gecontroleerd eigenaar) -

    Bonjour, j'ai reçu mon vélo très rapidement. De montage est rapide malgré l'absence de notice en français. Les dix premiers kilomètres on été impressionnants et prometteurs! Par contre, il n'y a pas le certificat CE permettant d'immatriculer ce MX02S en France. Pouvez-vous me l'envoyer. Merci

  159. Daniel -

    Hallo, waar kan ik de originele batterij voor de MX02S kopen?

  160. Juan OjedaJuan Ojeda -

    Uitstekende fietsen

    Estoy muy contento, pensaba que era un poco pesada pero para eso lleva la ayuda electrica, un vez que inicias la marcha pedaleas con soltura, hay jugara un papel importante el desarrollo del cambio, alcanza 40km con facilidad, es donder conducirla conducirla de lo mejor en las vacaiones por las arenas del rio y en la montaña, absorbe las irregidades del terreno muy bien, lo que la hace comoda, tiene buena calidad, estoy enamorado de esta preciosa bici, espero que sea dura, robusta lo, robusta lo 

  161. Olevia Lauder -

    Goede e-bike. een beetje zoals een loopfiets. Brompton op zoek. maar gaat vanzelf goed. goed voor ervaren rijders die zich bewust zijn van de gashendel tijdens het rijden. helpen een geblesseerde knie te redden van verdere schade en schade door niet te hoeven trappen.

  162. engels -

    Ziet er geweldig uit ... eenvoudig te monteren. Motor is voldoende krachtig voor mijn behoeften. De batterijduur is tot nu toe goed. Ik moet behoorlijk wat heuvels op om uit mijn buurt te komen... het is een makkie met deze fiets.

  163. Jamel ben Mabrouk -

    Een uitzonderlijke fiets. Een sublieme afwerking. Ik heb er al 100km mee gereisd en heb alleen maar complimenten te doen. ik raad aan

  164. Fin Junkerman -

  165. Lakisha Mullenix -

    “Ik heb de e-bike ondertussen niet op shengmilo.de gekocht, maar wil toch mijn review hier.
    Ik ga daarom dagelijks 20 kilometer naar mijn werk. EA trekt zich vrij opmerkelijk terug. De batterij kan gemakkelijk decoatable worden genomen en bij het opladen zijn er geen problemen. Het klopt wat de vorige beoordeling zegt dat in de beschrijving van Jeep 40 km bereik staat.
    Maar ik vermoed dat dit een drukfout is. Ik heb de accu na 65 km de eerste keer opgeladen en sindsdien was hij nog niet helemaal leeg. Hij had nog een bar. Dus ik denk dat de max. actieradius van 80 km (zoals beschreven) correct is. en ik rij continu op niveau 4 (5 niveaus heeft de motor).
    Het komt ja ook op de rijomstandigheden (tegenwind, bodem etc.)
    Ik ben dus helemaal tevreden. En voor de stad absoluut genoeg.”

  166. marc -

    Ongelooflijke ervaring, ha superado ampliamente mis expectativas..
    Ik heb 2 vragen
    1.- Puedo herprogrammeert las velocidades? quisiera que la velocidad 1 fuera de 18/2oKM, en lugar de los 12/14 km, actuales. Como se podria hacer?
    2.- Wilt u een segunda bateria kopen? donde?

    bedankt

    • shengmilo -

      Beste Marc,
      bedankt voor je aankoop en je vraag.
      1. Ja, de instellingen kunnen worden gewijzigd. Maar het is geen gemakkelijke taak. We helpen je via e-mail ondersteuning@shengmilo.net
      2. Extra batterijen kunnen alleen worden gekocht met een veel langere levertijd. Ons verkoopteam op sales @shengmilo.net zal u meer informatie geven.
      Ik heb uw vraag al doorgestuurd naar ons team, dus wacht alstublieft op een e-mail. 🙂
      Met vriendelijke groet, SHengmilo

  167. Antonio Levine -

    ik heb de fiets nog niet gezien omdat ik weg ben ... maar

    vrouw zei dat de verpakking is aangekomen..ik ga volgende week naar huis, dan doe ik het nu

  168. Jean Claude Galaubet (Gecontroleerd eigenaar) -

    vélo reçu 7 jours après commande , onberispelijke kwaliteit , par contre le coli a été ouvert , peu être par les douane?
    après montage du MX02S, essaie, surprenant par la puissance, ainsi que les freins, excellent vélo VTT
    een grote genade voor Shengmilo voor deze aankoop

  169. Jean Claude Galaubet (Gecontroleerd eigenaar) -

    je hebt de fiets MX02S ontvangen, de snelheid van de livraison is 7 dagen voor Frankrijk
    emballage onberispelijke sauf que le carton beschikbaar is été déjà ouvert , peu être par la douane ?
    vélo onberispelijke après montage , essaie surprenant door la puissance , frein onberispelijk
    een grote genade voor Shengmilo
    Jean Claude G

  170. Bruno -

    Super velo vendeur de confiance

    Produit de qualité après petite verification des divers serrages (belangrijk!! potentie) petit retard de livraison rien de grave. Vendeur au top a l'écoute et très réactif aux mails .Déjà 180km a son actif ,rien a signaler , l'autonomie considerant mon poids je fait 45km avec assist 1,2et3. Ce qui est convenable. een verrassing door de puissance bien présente donc prudence dans les parties techniek de moindre coup de pédale vous donne un bon coup de pieds aux fesses ,dans les montées il est surprenant côtes a 10% d'une facilité déconcertante . très satisfait de mon achat ,je le recommande. 

  171. Lluciano  -

    Fiets later ontvangen dan gepland vanwege logistieke problemen, de montage is eenvoudig, hij is zeer krachtig. Ik heb het op 2 km geprobeerd, niets om over te klagen. Meer dan het testen van de batterij.

  172. Gerard Noir -

    “Les doubles freins à disques sont rassurant car il peut quand même atteindre plus de 20km/h, Une poignée d'accelerateur type “”scooter”” est fournie avec pour un fonctionnement 100% électrique si besoin. De rest van de modus “”assistent”” auto il permet de grimper les denivelés de la route zonder inspanningen en ça c'est top ! Le tout reste de bonne fabricage.

  173. Daniel -

    Salve dove heeft een batterij van 25 Ah?

    • shengmilo -

      Hallo,
      grazie voor uw interesse per Shengmilo.
      Le battery da 25A non sono disponibili per MX03.
      Forse un giorno nel futuro, man nel 2021.

      Met vriendelijke groet,
      shengmilo

  174. MOURGUES Boyer Céline -

    Très bon rapport qualité prix

    Je suis très satisfait de mon achat. Le vélo est facile à monter et très agréable à prendre en main. L'assistance est très efficace et réactive. Autonomie is een voldongen feit, zonder enige beperking van de celle ci, een eerlijke kans op een cinquantaine de km en een rest van de lading. Je volais des gros pneus, ceux là sont énormes, et le confort va avec. Op verzonden pas les cailloux ni les branches et j'ai hâte de voir ce que ça peut sur des sols plus sableux.J'ai comparé longtemps les modèles et leurs prix, et je spijt pas du tout mon choix. Ce vélo fait sensation autour de moi.

  175. Jozef  -

    Het kwam met een kleine vertraging aan, maar de fiets is goed. Met vriendelijke groeten, Joseph

  176. Duur2356 -

    Erg blij met mijn aankoop Ik was bang dat het niet werkte, maar het is omdat je een kickstart moet hebben om het op gang te krijgen, heel soepel rijden en gaat heel snel. batterij is echt goed ook enige kritiek is de pauzes mijn oude scooter leek sneller te stoppen het is gewoon even wennen of het na een pittige scooter met een goed bereik perfect is.

  177. Susan Masson -

    Zeer goed product tegen een zeer goede prijs.
    Het is een krachtige en veilige fiets.

  178. Javier Tesgo -

    Ik hield van de bouwkwaliteit van deze fiets, echt goede lasnaden van hoge kwaliteit, mooie kabelbanen (geen schuren) kwamen heel snel aan. geen deuken, krassen of deuken. Geassembleerd volgens instructies (leuk en gemakkelijk) geen problemen verplaatst naar achtertuin en getest zeer krachtige, mooie vering (honden achtervolgden me door de tuin) ben erg blij met mijn aankoop en zou deze fiets ten zeerste aanbevelen Bedankt Tesgo

  179. Alfa Um -

    Eenvoudig te monteren. gemakkelijk te gebruiken geweldige prijs. erg pittig. Mijn 12-jarige is er dol op. MAAR MOET EEN HELM DRAGEN, want het is echt snel. DRAAG BESCHERMING MENSEN!

  180. Gerard Noir -

    Geweldig! Goede fiets gaat tot 55 km/u! Perfect om te gaan surfen of deze wandeling!

  181. Sigmund Bruckman -

    Alles goed!

  182. Mimi S. -

    J'ai pu monter le vélo assez rapidement

    Je kunt je fiets en de bon état bien emballé aucun souci avec une journée à l'avance. Dit is een reactie die u kunt geven op een kleine hoeveelheid resto's die u kunt restaureren en op een mooie manier kunt vervangen door de plaquettes de frein. Je vous recommande ce vendeur fortement excellent vendeur

  183. Dastan Nurbolatev -

    Ik was sceptisch over dit product en ik had het zo mis. Ik gebruik het nu ongeveer twee weken elke dag voor lange reizen. het is perfect in elk opzicht. Ik kan echt niets negatiefs vinden over deze scooter. het is zo goed gebouwd. rijdt zo soepel en het grootste dat me verraste, is de levensduur van de batterij. Er zijn dagen dat ik hem meer dan 10 km heb gebruikt en hem de volgende dag niet hoefde op te laden.

  184. Amodei -

    Beter kan ik me niet voorstellen. De levertijd bedroeg 6 dagen. Tot zover goed! Amy

  185. Speranzio Bartolone -

    5star

  186. ALONSO90 -

    Zeer goed materiaal

    Robuste et stable, le montage n'est pas compliqué, il faut considerer les vidéos car il n'y a pas de notice en français.Je cherche encore le numéro d'identification grave en obligatoire depuis le debuut 2021.Vélo electrique parfait.

  187. Susan Masson -

    Na ontvangst van mijn bestelling. alles is naar tevredenheid en de kwaliteit is goed. Goede verkoper.

  188. Gage Edmonds -

    Dit is mijn eerste E.bike..En ik ben NIET teleurgesteld..Ik had iets nodig dat ik kon opvouwen voor transportdoeleinden.. maar het wilde er nog steeds cool uitzien en wat misbruik maken.

  189. Gayla Tincher -

    Bedankt bestelling sneller ontvangen dan verwacht

  190. Lisabeth Burn -

    250 km op mijn fiets. Ik ontdekte dat het zo zwaar is dat het erg moeilijk kan zijn om te trappen zonder de hulpmodus te gebruiken. Het is een zeer degelijke mid mooie fiets. Ik rijd er veel op, maar ik ben al op zoek naar iets anders en wendbaarder.

  191. Xose mendez -

    Shengmilo.net is naar mijn mening. het beste bedrijf dat er is als het gaat om elektrische ebikes. De bouwkwaliteit van dit item is ongelooflijk. Solide. betrouwbaar. goed ontworpen en goed gemonteerd. Gemakkelijk de beste scooter die ik ooit heb gezien / bezeten. Daarbovenop. mijn oprechte complimenten aan het bedrijf voor de manier waarop ze omgaan met alle vormen van klantenservice. Ze hebben er duidelijk voor gekozen om de klant centraal te stellen. Eerlijk. rechtdoorzee. professioneel. Ik ben bijgestaan ​​door Carry en ik kon me geen betere service voorstellen dan die zij bood. Ook daarvoor 5 sterren. Ze zijn nu het enige bedrijf geworden dat ik ooit zal gebruiken om dit soort producten te kopen. Gegarandeerde tevredenheid.

  192. James Ganon -

    Hallo geen optie voor verzending naar Ierland bij het afrekenen, opzettelijk of een fout?

    • shengmilo -

      Beste James,

      bedankt voor je interesse in Shengmilo.
      Probeer het opnieuw, we hebben ervoor gezorgd dat u Ierland kunt kiezen.
      Bedankt voor de vriendelijke kennisgeving van onze fout.

      Met vriendelijke groet,
      shengmilo

  193. Karel Sena -

    Muy bien empaquetada, fácil de montar, pero tiene muchos "peros"

    Me ha gustado lo positivo, vamos, que viene bien empaquetada y es muy fácil de montar. Aparte viene con unos frenos de disco hidraúlicos que frenan bien y el display es de lo meer informativo. Het is goed te zien op een afstand van 1 km van de algemene geschiedenis van het land van de comarcal, samen met de laatste 25° olvídate de subirlas con esta bici. Es por ello que ni me creo que el motor sea de 1000 W, ni que se pueda practicar off-road tal y como se vé en los video's (salvo que sean bajadas, donde no se necesita par motor). Yo tan solo la queria para pasear por mis carretera comarcales lejos del tráfico y para practicar álgo de ejercicio…. pero ni eso.Por ello, si vives en un sitio llano, tal vez te sirva, pero no en una carretera comarcal asturiana.Muy decepcionado con la potencia, aunque no así la velocidad en llano, que para eso si anda sobrada (entonces frenos flaquean..).Ahora no me queda otra que andar trateando el controlador del motor, del motor es sí oun una mayor batería de más de 20A. Menos mal que soy mecanico y tengo un buen taller. 

  194. Eleri Barnes -

    Een deel van de scooter was beschadigd. Ik heb contact met hen opgenomen en ze hebben dit meteen voor me opgelost. Uitstekende service nazorg.

  195. Iside Casaletto -

    De Swagtron EB-6 gaf deze bejaarde het vertrouwen om weer te fietsen. Een deel van mijn weg is grind en heeft een paar grote heuvels, dus ik was bang dat ik het niet zou redden op een gewone fiets. Na een relatief snelle en gemakkelijke montage (alleen stuur, voorwiel en pedalen) was ik op weg. De batterij laadt snel op.

  196. Isadora-leger -

    zeer snelle verzending en echt een plezier om mee om te gaan, heel veel dank en zou het zeker aanbevelen aan anderen

  197. Agnes PIAUGEARD -

    Bon compromis!

    Bon vélo pour rouler sur route et en forêt !Bonne autonomie, et assez puissant pour enmener les 30 kg de ce vélo à plus de 45km/h (en aidant sur les pedales, bien sûr !) Kleine spijt, il n'y a pas de feux de stop et la puissance n'est pas coupée lorsque l'on actionne les freins... 

  198. Giovanni Steiner -

    Preis Leistung sehr gut

    Hallo bin sehr zufrieden LG Giovanni

  199. Amazon-klant -

    Au top!

    J'en dirai en plus par la suite si ça ne va pas. 

  200. Nikkel -

    Expeditie snelle emballage onberispelijke montageEenvoudige montageTrès satisfait 
  201. clarita -

    IK HOU VAN DEZE EBIKE BEDANKT SHENGMILO SHOP! clarita

  202. Jannette Wilmes -

    "Goede dag!
    Wil de fiets niet meer missen. Hij ziet er erg goed uit en kan super rijden!
    Voor mij.
    Hoge lof. De levering via AliExpress is super gevouwen en kwam zonder schade aan. Houd het!
    Lieve groetjes
    Familie Mayr”

  203. Zoraida Swick -

    Dit is een fantastische ebike, ik ben dol op deze krachtige motor van 1000 watt. Hij gaat zo'n 50 km/u op gas. Met de verzending naar Canada hadden we wat geduld nodig. Het duurde ongeveer 6 weken en kwam hier veilig aan. Bedankt Sheng milo voor de goede service.

  204. Tommy Winston -

    Op! Ik heb mijn fiets binnen 2 weken maar mijn vriendin wacht al een maand? Naar Florida, VS bestel #3774
    Verder is het een geweldige fiets, niets op aan te merken. Help haar alsjeblieft om het sneller te krijgen. Tom

    • shengmilo -

      Beste Tommie!

      Bedankt voor uw aankoop en interesse in Shengmilo.
      We bekijken de situatie en laten het je zo snel mogelijk weten.
      U krijgt een melding in uw e-mail.

      Dank je en heb een fijne dag!
      shengmilo

  205. Dmitry -

    1 есяц о осквы

  206. Marlen Achmetov -

    Fiets mooi. Alles ok geweldige verkoper

  207. Alisa Watts -

    Uitstekende fiets voor gekke meiden.

  208. clarita -

    product van goede kwaliteit, eenvoudig te monteren (montagedocumentatie zou welkom zijn voor beginners), stevige verpakking, doorlooptijd gehalveerd. het systeem is intuïtief en zeer eenvoudig, het gewicht van de fiets verdwijnt vanaf de eerste pedaalslag, indrukwekkend. we vergaten de scooter, de auto voor alle korte ritten ... geen vermoeidheid ... we kunnen het alleen maar aanbevelen. en terug van de rit … duidelijk gebrek aan zweet

  209. dhr. groot -

    Goede fiets - maar een paar dingen zijn na 1 dag kapot gegaan!

    Zeer eenvoudig te installeren en in elkaar te zetten - goede duidelijke video volgt. Nam het voor zijn 1e rit en was in het algemeen onder de indruk van de prestaties van de fiets, - het is snel en gemakkelijk te rijden.

  210. A Engelhardt -

    Super Bike, zieht alle Blicke auf sich, funtioniert tadellos, macht einfach Spaß. Händler sehr freundlich und kooperativ bei Anfragen.

  211. Jamel ben Mabrouk -

    8 bezorgdagen

  212. Emeric Figuier -

    Un vélo électrique extraordinaire, très rapide 45 km/h en donnant un bon coup de pedale ,je suis plus que satisfait, très beau et bon vélo je recommande vivement.

  213. Jakob Müller -

    Het is een geweldige e-bike met een gigantische acku van 17 AH. De verwerking is klasse. Het is zonder acku lichter dan mijn oude KTM-fiets met Bosch-motor. Aangezien de acku gemakkelijk rausnehmen kan (met sleutel). De motor is bijna niet te höhren. Heb nu 210 km gevaren en de acku maar 2 keer opgeladen. Zowel de schijfremmen als het circuit zijn ook super. De doos was erg stabiel. Het stuur was echt goed ingepakt, en ligt heel snel in elkaar zoals al ver gehenst gemonteerd was. Omdat de bedieningsanleitug alleen in het Engels was, heb ik de verkoper gecontacteerd, deze heeft mij direct een pdf-bestand toegestuurd met de Duitse instructies. Ik kan de fiets alleen maar verder aanbevelen

  214. Latchi K. -

    Ik kocht deze fiets ongeveer 2 maanden geleden en het was bedoeld als mijn tweede ebike omdat ik mijn husqvarna niet wil gebruiken voor normale stadsritten... maar het wordt misschien zelfs mijn favoriet... ik bedoel, husqvarna is geweldig voor downhill, maar de laatste tijd heb ik merkte dat ik shengmilo gebruikte voor eigenlijk elke rit, behalve harde afdalingen... ik heb mijn video's ook op youtube geplaatst, gewoon 50 km/u door het bosterrein gaan en geen enkele andere fiets kan zo snel zijn... ik bedoel, het is echt snel en met die dikke banden is het een geweldige rit ... ik raad aan om het te ontgrendelen zoals ik deed om sneller te gaan ... mijn vriend zal er ook een kopen

  215. Gerard Noir -

    “OMG is de beste fiets, binnen 3 dagen ontvang ik de fiets met extra batterij. Dankje

  216. Wendelin Jonas -

    Naast de levertijd, het duurde drie dagen, ben ik tevreden over de staat van de fiets. Het is alleen dat er een aantal onderdelen in het pakket zitten waarvan ik niet weet waar ze voor zijn.

  217. Sonja Muller -

    Mega

    Ich bin absolut begeistert von der Lieferzeit und vom Bike, es fährt sich super soft en kraftvoll.Jetzt bestelle ich ein zweites für meinen Mann .Wir sind beide Leihen aber der Zusammenbau ging sehr leicht.

  218. Gayla Tincher -

    briljante fiets. maar het duurt 3 weken om hier te komen. het is in perfecte staat aangekomen. geweldige fiets

  219. Heinz Dietz -

    fehlendes deutschsprachiges Handbuch

    Bike ist in Ordnung für den PreisSehr schlecht ist, es gibt keine deutschsprachiges Handbuch!!!!!!!! 

  220. nikko -

    Ik zweer dat dat de beste fiets ooit is haha ​​ohh het plezier ermee, ik vind het geweldig!!

  221. HARDY -

    Correct

    Conforme à la description lors de l'achat 

  222. Savanna Brotherton -

    De duimgashendel is handig als je ernaast wilt lopen en af ​​en toe net een beetje extra duwtje nodig hebt om een ​​kar te slepen of ergens overheen te gaan. Ik gebruik het ook als ik opstijg en in een te hoge versnelling zit. Met een klein duwtje ga je gemakkelijk aan de slag.
    Het digitale display is zeer gemakkelijk te lezen en te begrijpen.
    De verpakking was erg goed en het is niet slecht om te monteren.
    Batterij lijkt daar heel goed in te hangen voor mij tijdens ritten. Ik weet nog niet zeker hoe ver ik kan gaan, maar ik heb hem op een aantal heuvels geduwd en hij is nog steeds bijna volledig opgeladen.
    Schakelen met de versnellingen van het gastype lijkt soepel en gemakkelijk. Er is ook een wijzerplaat zodat u uw uitrusting kunt zien.

    Over het algemeen heeft dit mijn verwachtingen overtroffen en ik ben erg blij met mijn aankoop.

  223. Stijve Lheureux -

    Een geweldige fiets. Heb er meer dan 2honderd mijl mee gereden. Ik heb de afgelopen 3 weken zonder problemen deze fiets zeker opnieuw gekocht, ben er erg blij mee.

  224. Mammie Aguiniga -

    superbe velo super vendeur je beveelt les yeux fermer merci encore au vendeur aan

  225. Charly en vrouw -

    De shengmilo was in staat om op al mijn gestelde vragen te reageren. Service van hoge kwaliteit kon al mijn verwachtingen overtreffen. Ik zou deze verkoper aanbevelen aan iedereen die een E-bike van hoge kwaliteit wil.

  226. Enrique Lutz -

    Zeer goede communicatie met de verkoper die me adviseerde om het fietspakket + 2 batterijen te nemen.
    Het pakket is goed gedaan en goed beschermd. Bewerken is niet ingewikkeld. De oplader was vergeten, ik wacht op zijn aankomst in een ander pakket.
    Verder is de fiets goed.

  227. Andriy -

    Verzending naar Oekraïne was 16 dagen.
    Gratis pomp was inbegrepen

  228. Charles -

    Geachte! Ik ontving het snel naar Cambridge. Eenvoudig te monteren. Over het algemeen een goede aankoop! CL

  229. Manuele & Martina -

    Grote bella bici

    Nonostante qualche piccolo problema (dovuto da chi ha fabbricato non il venditore) poi si è sistemato tutto. Venditore molto attivo nel risponde en darmi informazioni su come sistemare il guasto…e per scusarsi anche un piccolo regalo

  230. Korey Wuu -

    Uitstekende fiets die het geld meer dan waard is ... uitstekend contact met de verkoper ..

  231. Adella Terry -

    Geweldige fiets Ik ben erg blij en ik raad het aan. Fiets arriveerde snel goed voorbereid en het gaat snel! Super verkoper gefeliciteerd

  232. Daanyal Shepard -

    Zijn echt heel tevreden

  233. Tandy Hoyte -

    BEDANKT VOOR HET CADEAU.

  234. Antonio A. -

    Molto bella m…

    La e-bike si presenta molto bene, facile da assemblare e fornita di pompa gonfiaggio gomm e kit di chiavi per il montaggio. Er zijn problemen met het weergeven van fouten in de code van E010 en E007 van een gegarandeerde garantie voor het centrale punt en van een communicatie met de motor. Er kan een vraag worden gesteld met het oog op de weergave van de visuele weergave, de snelheid, de duur van de batterijen en de informatie over de funzionasse die indicherebbe is. Ho contattato l'assistenza e mi hanno detto che mi avrebbero spedito un nuovo display….che dovrà essere montato e non ho idea di come fare dato che i cavi sono privi di connettori, insomma ero tentato di fare il reso mate che la procedure sia abbastanza complicata dato che non è un prodotto Prime. Insomma….se e quando arriverà il nowovo display e se riuscirò a montarlo e se il difetto dipendente effettivamente da questo vi aggiornerò…. speriamo bene! 

  235. Néo Lortie -

    Ik geef 5 sterren

  236. Dastan Nurbolatev -

    Zeer mooie fiets. Ik raad deze verkoper aan!

  237. Rebeke -

    Hallo, toen ik vorig jaar bestelde, beloofde je een kortingscode op mijn volgende aankoop en aangezien we er een voor mijn man overwegen, zou ik graag willen weten wat het kortingsbedrag is en waarom ik geen e-mail heb ontvangen? Met vriendelijke groet, Rebeke

    • shengmilo -

      Hallo Rebeke!

      Bedankt voor je vraag en interesse in onze fietsen.
      Stuur ons dan een bericht naar sales @shengmilo.net of gebruik ons ​​online contactformulier https://shengmilo.net/contact/

      We komen altijd onze beloftes na. 🙂

      Heb een geweldige dag!
      shengmilo

  238. Carla Poole -

    Wat een snel vervoermiddel is dat.

  239. Lela Pelosi -

    Ik heb hem gekocht om naar mijn werk te pendelen, wat een rit van 12 mijl is in elke richting met wat heuvels. De 1000w e-bike is zeer solide en krachtig, zelfs als het regent, heeft het geen enkele invloed op de prestaties.

  240. Ricardo Fernandez Espinosa Ricardo Fernandez Espinosa -

    Horquilla del manillar rota a la hoge del amortiguador

    Ik fiets met veel plezier in het algemeen, omdat ik de horquilla van de manillar-rotatie op de andere afbetalingsdatum kan zien

  241. Korey Wuu -

    De leverancier en zeer professioneel. Elke mijn verzoek informatie van welke aard dan ook. Waren heel duidelijk en precies. Bedankt en bedankt

  242. Lanie Edwin -

    Hallo, dit is een geweldig product voor de pice goed gemaakt en gemakkelijk in elkaar te zetten. De klantenservice reageert snel en is zeer behulpzaam.

  243. Ellie Julius -

    Alles OK ben enthousiast

  244. Shante decers -

    Ik heb het pakket binnen vijf dagen ontvangen.

  245. Bonnie Montes -

    Het is een goede fiets
    Geen Ferrari, maar toch goed

  246. debbiedeb1 -

    Zeer goede verkoper. Om te adviseren en te helpen

  247. Mahi Reid -

    “Ik ben al 70 km geweest zonder de batterij te laden, en ik gooi er ook niet veel van, gisteren heb ik er gebruik van gemaakt in halsbanden
    En heel goed, 30 km en slechts 1 punt van de batterij verbruikt.
    In monte heel goed, het helpt goed, ik adviseer de aankoop.
    Ik ontving het in 4 dagen, alleen rijdend op het stuur, voorwiel met rem, drempel en lopen. ”

  248. Efan Wharton -

    Zojuist de fiets ontvangen. Lijkt oké. Levering binnen 10 dagen. Ondersteuning van zeer goed. Alle bestellingen beantwoord en altijd snel. Adviseren.

  249. José Maria González Palomo -

    Tuve un problema con el planetario del motor, me enviaron la pieza sin problemas y la pude reparar

    Het is een motor en een motor, de fiets en de garantie, de communicatie met de fue fácil y fluida, me omgeving van de fiets en de reparatie van de fiets.

  250. NarcyNarcy -

    Het werkt heel goed mijn fiets.

    Alles is in orde, tenzij een van de pauzes niet werkt. Maar het is verbazingwekkend. Ik hou ervan 

  251. Wendelin Jonas -

    Deze fiets was zo leuk. Ik heb ongeveer een maand gewacht om het te beoordelen. om te kijken of er problemen zijn. maar tot nu toe is het geweldig. Ik heb het net naar het zuiden van Utah gebracht en het was geweldig. De kwaliteit is indrukwekkend. We hebben veel e-bikes vergeleken en deze was de beste waar voor je geld. Ik was bang dat het niet krachtig genoeg zou zijn. maar het is eigenlijk een beetje te snel voor mij in de meest krachtige modus. De batterij gaat tot nu toe super mee. We waren erg onder de indruk van de kwaliteit van de verpakking voor verzending. te. Mijn man kocht er eerst een en ik vond het zo leuk dat we er nog een kochten.

  252. Lisabeth Burn -

    HOU VAN HET <333

  253. Dieter Krist -

    Het duurde te lang om te leveren en het werd verzonden vanuit het land naast mijn land, het zou dagen duren, niet bijna 3 weken. … Over het algemeen ziet de fiets er veelbelovend uit

  254. Fernand Avéline -

    ok.

  255. TommyGun31 -

    Fantastische fiets maar..

    Afgezien van de twee punten eronder is het een fantastische fiets. Er komen geen lokale instructies bij. De videolinks waarnaar wordt verwezen, zijn voor een andere fiets. Een beetje gezond verstand en alles komt goed.

  256. Durante Sciara -

    Uitstekend stuk gereedschap. Doet wat het zegt op de beschrijving. Eersteklas service gehad van de verkoper. Levering enz.; Ik had een probleem met het LCD-scherm. mogelijk aangeklopt tijdens transport. Leverancier stuurde binnen enkele dagen een vervanging. Zeer eenvoudig te wisselen.Iedereen die op zoek is naar een opvouwbare elektrische fiets. kijk eens serieus naar dit model.

  257. Aamir boyd -

    Hou van de fiets. alleen de levering was slecht. Toen ik opendeed, was de lichtschakelaar afgebroken en had ik moeite om het vervangende onderdeel te krijgen. Kon doen met betere feedback van de verkoper. Montage was eenvoudig genoeg. Het gaspedaal is ook geweldig. Ik wou dat ik het kon ontgrendelen om sneller te gaan. Veel waar voor je geld en ik had veel goede opmerkingen van vrienden.

  258. Armaan Ellison -

    “Het pakket arriveerde eerder dan aangekondigd, met een perfecte verpakking en het was niet moeilijk voor mij om het te monteren, sterker nog, ik deed het alleen.
    Kortom een ​​aanrader voor de prijs/kwaliteit verhouding en de klantenservice”

  259. Germain Beaumont -

    Grote fiets. Gaat meer dan 45 km/u, batterij duurt ongeveer een dag redelijk gebruik. Ik heb de fiets twee keer gekocht en de instellingen waren enigszins anders in de manier waarop de trapondersteuning werkte, maar beide waren geschikt. De versnelling en ketting van beide fietsen is helaas een beetje de zwakke plek omdat het niet mogelijk is om alle versnellingen te gebruiken. Aangezien je met elektrisch echter meestal op een paar versnellingen kunt blijven zitten, is dit geen groot probleem. Over het algemeen is de prijs voor kwaliteit erg goed

  260. Sammy Kap -

    In Japan lijkt het erop dat er veel verkeersregels zijn om deze fiets legaal verkeer te laten uitvoeren. Ik hoop dat de verkoper enkele kwalificatiecertificaten kan overleggen.

  261. Germain Beaumont -

    Ik heb de fiets pas een paar dagen. maar ik was er echt van onder de indruk. Momenteel gebruik ik mijn auto om naar mijn werk te gaan omdat ik onderaan een heuvel woon. en ik zou het niet aankunnen op mijn normale fiets omdat ik artritis heb. maar met trapondersteuning. de heuvel opgaan was een makkie. Ik zal zeker pendelen om eraan te werken.

  262. Voorzichtigheid Rodden -

    Nice

  263. Cindi Mcfarlin -

    Aangekomen in het VK in 8 dagen, wat acceptabel is

  264. jazzy91 -

    Hallo!
    bedankt voor de instructies, maar overweeg om videorecensies op te nemen
    het is maar een idee, ik denk dat het geweldig zou zijn om te zien tijdens het monteren
    oh tot nu toe zo goed met de fiets, ik kan zeggen dat ik deze verkies boven mijn klassieker! proost

    • shengmilo -

      Beste Jazzy,

      bedankt voor je suggestie en interesse in Shengmilo-fietsen.
      We zijn bezig met het maken van volledige video-tutorials.
      Maar over het algemeen is de montage heel erg eenvoudig en duurt het maar een paar minuten, zelfs voor iemand zonder enige ervaring met gereedschap.

      En al het benodigde gereedschap zit al in het pakket.

      Geniet van je dagelijkse ritten!
      shengmilo

  265. Diedra Spat -

    zeer snelle verzending en echt een plezier om mee om te gaan, heel veel dank en zou het zeker aanbevelen aan anderen

  266. Mahi Reid -

    De fiets ziet er geweldig uit. de levering was snel. het gaat goed. de maximale snelheid die ik had was 40 km/u. Ik hou van de fiets, ik hoop dat hij niet snel kapot gaat. Ik raad het iedereen aan.

  267. Roderik Roth -

    Mooie kwaliteit. Goed verpakt. Snelle verzending. SHENGMILO.CO.UK communiceert snel (antwoorden binnen enkele uren op dezelfde dag op uw vragen). Topproduct en verkoper.

  268. MARTINAT JEAN MICHEL -

    Magnifiek materiaal, zeer robuust, VTT met gros pneus passe partout. Je le raad aux randonneurs. Le vendeur is zeer effectief.
  269. Sarina santos -

    Voor het geld zit de fiets echt goed, ik gebruik hem in een bergdorpje waar geen auto's in de snauw mogen komen en gaat supper goed ook met een slee erbij en dan nog een stukje naar boven fietsen. Je merkt wel dat de kwaliteit Chinees is en wat sneller kapot gaat en roest maar dat moet je dan maar accepteren. Voor de sneeuw is het echt fijn de hendel die je kunt gebruiken om vanuit stilstand toch de zeevaart te maken.

  270. Efan Wharton -

    Nu aan het testen... Het is te snel voor kinderen

  271. Stefan Br -

    Andere drie

  272. Stefan Br -

    Kan ik een Rabatt voor 2 Stück bekommen?? Stefan

    • shengmilo -

      Beste Stefan,
      bedankt voor je vraag en interesse in Shengmilo elektrische fietsen.
      Ja, bij grotere aantallen kunnen we een extra korting geven.
      Neem alsjeblieft contact met ons op sales @shengmilo.net of gebruik ons ​​online contactformulier:
      https://shengmilo.net/contact/
      We zullen proberen u zo snel mogelijk te antwoorden of u een couponcode te sturen.
      Een mooie dag verder!
      shengmilo

      LieberStefan,
      vielen Dank für Ihre Frage en Ihr Interesse and Shengmilo Elektrofahrrädern.
      Ja, je kunt een paar keer Rabatt gebruiken voor meer mengingen.
      Neem dan contact met ons op sales @shengmilo.net andere nutzen Zie ons online-contactformulier:
      https://shengmilo.net/contact/
      Wir werden versuchen, Ihnen so schnell wie möglich zu antworten of Ihnen einen Gutscheincode zuzusenden.
      Een schönen Tag noch!
      shengmilo

  273. Lanie Edwin -

    De levering duurde iets meer dan 3 weken.
    De fiets is gemakkelijk te monteren, er miste alleen een bout van de lichtbevestiging die gemakkelijk te vervangen was.
    Eerste pedaalschot…
    Fiets niet erg geschikt voor kleine maten - vanaf 1M70.
    Het is zeer krachtig maar onhandelbaar.
    Mooie en robuuste fiets om op tijd te zien.

  274. Branda Goshoorn -

    Ich kann dieses E-Bike nur empfehlen. Warum? Ganz einfach, gute Verarbeitung, schnelle Lieferung, leicht zu bedienen und gute Beschreibung. Top e-bike. Passt zusammen geklappt ,was sehr gut geht, in ein Auto.

  275. andreas -

    Snel ontvangen met ups ++

  276. Evee -

    Heloo, ik heb je een recensie beloofd, dus hier ga je allereerst, mijn angst kwam niet uit, omdat deze fietsmaat perfect bij mij past. Ik was bang dat het een beetje te groot voor me zou zijn, maar het blijkt heel goed te zijn. Het werd snel verzonden, dus dat is een pluspunt en vergeet niet dat dit echt een snelle fiets is
    Het spijt me een beetje dat de blauwe kleur uitverkocht was, maar zwart is ook mooi, ik kan niet klagen
    groetjes**evee

  277. Alfonso Villapol -

    Ik heb de fiets nu 2 maanden. Ik kreeg 23 mijl op de 1e lading. Alle 5 PAS-modi en gashendel getest. Sinds ik gemiddeld 33 mijl per lading heb gereden. Ik gebruik meestal PAS 1. Ik heb geen problemen gehad. Het zou voor mij beter zijn als hij 8 versnellingen had.

  278. Dirk B. -

    Fantastische fiets

    De kracht van dit ding is geweldig. Het heeft mijn woon-werkverkeer gehalveerd van 40 naar 20 minuten. De bouw van de fiets is fantastisch, alles is hoogwaardig afgewerkt. Er was heel weinig uit de doos opgezet, knal de voorband op pomp hem op (een kleine pomp was ook inbegrepen) en je bent weg. zou het zeker aanraden.

  279. Gerard Courbet -

    Alles ok

  280. Günter Kluge -

    Schlechter Wasserspritzschutz moet worden gebruikt.

    Der perfecte spritzschutz vorne ist zu knapp gehalten, das für einen stolzen Preis. 

  281. Mabrouk -

    De koper krijgt uitgebreid antwoord op de vraag en de fiets was ook zeer goed geïnstalleerd en tevreden

  282. Nou Hartman -

    De fiets kwam heel snel - 8 dagen, en alles was alsof ze verdrietig waren / geen verborgen kosten of btw /. Goed in elkaar gezet, het duurde slechts 30 minuten om het af te maken. Heb het geprobeerd en werkt goed. Ik ben er echt tevreden mee en de verkoper was ook erg behulpzaam met de communicatie. En stuur ook een paar cadeautjes. Dank u. Ik kan deze verkoper echt aanbevelen.

  283. Dell Drew -

    Prima bestelproces en snelle levering. Ik mis alleen een gebruikershandleiding en een certificaat van overeenstemming die nodig zijn voor verzekeringsdoeleinden, die shengmilo me later heeft gestuurd. Zal opnieuw kopen.

  284. Lichiro -

    Superbe velo

    J'ai bien reçue le vélo en parfait état comme convenu pas de retardJe le recommande à tout(es) les passionner du vélo

  285. Arnold -

    Zeer tevreden maar geen achterbank zoals beschreven

    Er staat een elektrische mountainbike met achterbank, maar er is geen achterbank, het is een bagagedrager. Toen ik het de verkoper vroeg, zeiden ze dat het met stoelen kwam, maar dat was niet het geval. Verder ben ik er erg blij mee

  286. Coleen Draak -

    Zeer goede kwaliteit. En het levert heel goed op. Voorlopig zijn er geen klachten.

  287. Thibault Silvestre -

    Levering in 4 dagen rijden geweldig erg blij mee

  288. Armaan Ellison -

    Carters 40 km. Uitstekende fiets. De stoel is alleen stijf. Is het nodig om te ndern. En dus is er over het algemeen geen pritenzy.

  289. Armaan Ellison -

    wauw, wat een geweldige fiets, deze is sterk, robuust en gaat lang mee met de accu.

  290. Nenad -

    ik kan de batterij niet vinden op uw website
    hoeveel met verzending?
    korting voor twee?

    • shengmilo -

      Beste Nenad,

      bedankt voor je vraag en interesse in Shengmilo e-bikes.
      Stuur individuele vragen op e-mail sales @shengmilo.net
      Maar we zullen binnenkort ook batterijen als losse producten op onze website plaatsen om direct in te kopen.

      Een mooie dag verder!
      shengmilo

  291. Wil Wacker -

    Gute Beschreibung

    Das Fahrrad (ebike) is de top! Man kann es leicht trotz der breiten Reifen als Fahrrad normale fahren. Ebenso sind die 5 verschieden starken Untersützungsmodi beim Treten sehr sehr gut. Zu allem Überfluß kann man das Fahrrad ohne jede Tretbewegung auch als Mofa mit Gashebel benutzen. Der Akku hat die gröte en längste Power die es gibt, der Preis ist für dieses ebike spottbillig! Schnell kaufen ehe es teurer wird. Ich würde es immer wieder sofort kaufen. 

Voeg een beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!