Shop

Aanbieding!

Shengmilo MX02S (Blauw)

4 beoordelingen Voeg uw recensie

Als krachtige bron voor elektrische fietsen, Shengmilo MX02S is uitgerust met een 48V17A lithiumbatterij en 48V 1000W brushless, hoge snelheid motor. De batterij is bovendien beschermd tegen water bronnen en schade en kan verwijderd uit het frame. Je kunt het gemakkelijk opladen terwijl je op de fiets of buiten de fiets zit, het volledige opladen duurt 5 - 7 uren. Afhankelijk van de geselecteerde modus, het ondersteuningsniveau en het lichaamsgewicht van de rijder, ligt de Shenmilo MX02S tussen: 50 – 90 kilometer. Het is uitgerust met CST dikke banden en is beschikbaar in zwart or blauw kleur.

 Lokale voorraad: HOOG

1.299 

Niet op voorraad

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MX02S heeft een 48V17AH lithiumbatterij met grote capaciteit

Shengmilo MX02S is onze top verkoper met een goede reden. Als krachtige bron voor elektrische voertuigen is de MX02S uitgerust met een adembenemend 48V17A lithiumbatterij. Met de bescherming van de plastic en waterdichte behuizing is de batterij niet gemakkelijk te beschadigen. Er zijn twee oplaadmethoden beschikbaar voor deze batterij. De batterij kan eenvoudig worden verwijderd en opgeladen. Of het kan direct worden opgeladen door de voeding op de ebike-jongen aan te sluiten. Volledig opladen van de batterij duurt 5-7 uur, de levensduur van de batterij kan ongeveer 1000 keer worden opgeladen. De afstand die kan worden afgelegd wanneer de batterij volledig is opgeladen, is ongeveer 60-90 km (trapondersteuningsmodus) en 40 km (puur elektrische modus). Het fietsbereik kan tot 50 - 90 KM zijn en de maximale snelheid is 35 km / u in de PAS-modus met 5 niveaus.

Shengmilo MX02S

Shengmilo MX02S is niet alleen een geweldige elektrische fiets, maar staat ook garant voor de ervaring van je leven! Hij is uitgerust met een krachtige motor, Shimano 21-speed schakelsysteem, hydraulische schijfremmen, duurzame batterij, een verstelbare en vergrendelbare aluminium verende voorvork die voorwaartse kracht omzet tijdens het klimmen of rijden op de weg, en nog veel meer. Of het nu gaat om off-road heuvels, junglepaden, stadswegen, sneeuw of stranden, je kunt altijd op deze elektrische fiets vertrouwen!

Duurzame lithiumbatterij

Shengmilo MX02S Zwarte interne batterijDe MX02S is uitgerust met een 48V/17A lithiumbatterij. De batterij is verwijderbaar, zodat je hem zowel thuis als op kantoor kunt opladen. Waterschade is geen probleem, aangezien de waterdichte plastic behuizing de batterij uitstekend beschermt. Wanneer de batterij volledig is opgeladen, kunt u 60 tot 90 km rijden in trapondersteuning en tot 40 km in puur elektrische modus.

Veilige nachtritten

De elektrische fiets wordt geleverd met een LED-voorlicht en een waarschuwingslicht achter (rechts op het zadel). U kunt 's nachts gemakkelijk een snelle rit maken zonder u zorgen te maken over de veiligheid. Zelfs op regenachtige en mistige dagen hebben de LED-lampen een laag energieverbruik en een sterke doorlaatbaarheid. De lampjes op de stoel kunnen worden aangepast om altijd aan of knipperend te zijn. Het heeft zelfs een luide claxon, zodat u anderen kunt waarschuwen voor uw aanwezigheid op de weg.

Hydraulische schijfremmen op uw Shengmilo MX02S Blue

Shengmilo MX02S dubbele hydraulische remDe fiets wordt geleverd met een hydraulisch schijfremontwerp voor en achter. De roterende roestvrijstalen XOC-schijfremmen zijn roestvrij en duurzaam. Het heeft uitstekende warmteafvoercapaciteiten die ervoor zorgen dat hoge temperaturen geen schade kunnen veroorzaken. Bovendien voorkomt het schade door snel remmen. Het systeem schakelt onmiddellijk uit wanneer u remt, waardoor de veiligheid tijdens het rijden wordt gegarandeerd.

Handig opladen

Deze fiets biedt twee innovatieve manieren om je fiets op te laden. De eerste mogelijkheid is om de accu uit het fietsframe te halen en apart op te laden. Als alternatief kunt u hem rechtstreeks opladen door de voeding in de carrosserie van de auto aan te sluiten. Het duurt ongeveer 5 tot 7 uur om de batterij volledig op te laden. U kunt de batterij meer dan 1000 keer opladen.

3 werkmodi

Shengmilo MX02S Functioneel LCD-schermU kunt schakelen tussen 3 werkmodi - kijk eens:

  • Trapondersteuning - De motor geeft je een matige krachtstoot terwijl je op de ebike trapt. U kunt 60-90 km rijden voordat u oplaadt.
  • Volledig elektrisch – Je hebt de vrijheid om de gashendel te verdraaien in elke gewenste toename van het vermogen. Het heeft een batterijbereik van 40-50 km.
  • Handmatig – Trap de elektrische fiets normaal zoals u elke andere fiets zou doen.

Duurzaam frame

Het frame is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, die stevig is, maar toch extreem licht en ontworpen om lang mee te gaan. De elektrische fiets is dus stabiel genoeg voor alle wegomstandigheden zoals sneeuw, weg, strand, bergen, enz. De maximale belasting van deze ebike is maximaal 180 kg, wat de MX02S-framestructuur ook ergonomischer maakt.

48V * 1000 Watt borstelloze motor

Met de 1000 Watt brushless reductiemotor bereikt het koppel probleemloos 95N-M! Zo blijft hij constant vermogen leveren aan de elektrische fiets, waardoor hij snelheden tot 40 km/u en een hellingshoek van 35° in gewone wegomstandigheden kan bereiken. Tijdens het rijden voel je de motor langzaam opbouwen tot de gewenste snelheid, wat veel spanning belooft! (Let op: de motor heeft een aangepaste snelheidslimietfunctie van 20 km/u tot 35 km/u optioneel).

LED-koplamp en achterlicht

Je bedient de koplamp en claxon eenvoudig vanaf het stuur. Met het LED-achterlicht wordt uw veiligheid sterk verbeterd door de constante en knipperende LED-modi 's nachts.

Stuur van aluminiumlegering

De instrumentenknop is binnen handbereik, één knop om de e-bike-versnelling te starten en de informatiefunctie is in één oogopslag duidelijk.

Shimano-transmissie met 7 versnellingen

In trapondersteuning en elektrische modus kunt u de Shengmilo MX02S manoeuvreren om met variabele snelheden bergop, bergaf en vlakke wegen te rijden. U kunt schakelen tussen verschillende versnellingen op basis van de verschillende wegomstandigheden, waardoor u relatief gemakkelijk over paden en paden kunt navigeren.

Geweldige vering op Shengmilo MX02S Blue

De MX02S heeft een volledig aluminium geveerde voorvork die verstelbaar en vergrendelbaar is. Ingebouwde verende schokdempers filteren trillingen van hobbelige wegen en ruig terrein weg, wat het rijcomfort een enorme boost geeft.

CST 26 x 4.0 inch dikke banden

Shengmilo MX02S 26x4.0 Mountainbike Fat TireVerkrijgbaar in blauwe of zwarte kleur, deze "dikke banden" kunnen zich aanpassen aan soorten wegen en omstandigheden, zoals regen, zand, sneeuw, bergen, enzovoort. Ze zorgen voor een betere wrijving en een sterkere grip op de weg en zorgen zo voor een veilige en ontspannen rit.

Dus waar wacht je op? Het is tijd om je klaar te maken voor een ongelooflijke rit! Koop de MX02S ebike meteen!

Wat bevat de Shengmilo MX02S Blue-kit?

  • 1x Elektrische Fiets Shengmilo MX02S Blauw
  • 1x verwijderbare batterij
  • 1x-lader
  • 1x Handleiding in de Engelse taal
  • 1x gratis universeel montagegereedschap

Shengmilo MX02S Blauw bestellen

Specificaties

Inlijsting

Legering

Lijst maat

17 "

Kleur

Blauw

Motor Type

Brushless Motor

Motorvermogen

48V 1000W

Batterij Capaciteit

17 Ah

Nettogewicht batterij

3 kg

Oplaadtijd

5-6 uur

Max. Snelheid

40 kmh

Gears

Shimano 7 snelheden

Display

3.5 "LCD-scherm

Banden

26 "x 4.0

Wielen

Spaakwielen

Handle bar

Legering

Voorvork

Legering

Type ophanging

Bumperveer

Zadel

Legering, 80 – 100 cm In hoogte verstelbaar

Max. Bezig met laden

150 kg

De Rem

XOD Hydraulische schijfrem voor en achter

Draaier

Shimano TX755, 7 versnellingen Shifter

Netto Gewicht

28 kg

Bruto Gewicht

35 kg

Verpakking

156x34x80 cm

4 beoordelingen voor Shengmilo MX02S (Blauw)

  1. Lesse -

    Goede fiets met goede kilometerstand tot nu toe zo goed

    • shengmilo -

      Beste Lesse,

      bedankt voor je antwoord en interesse in Shengmilo.
      We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de MX02S. 🙂

      Geniet van je dagelijkse ritten!
      shengmilo

  2. pasj -

    waarom geen franse manuel??

    • shengmilo -

      Hallo,

      bedankt voor je vraag en je interesse in Shengmilo e-bikes.
      Aangezien er steeds meer uit Frankrijk worden gekocht, zullen we zeker volledige Franse handleidingen in elke kit opnemen.

      We kunnen het echter alleen in de volgende batch doen, maar op dit moment kunnen we aanbieden om u een Franse handleiding in PDF te sturen.

      Nogmaals bedankt en een fijne dag!
      shengmilo

  3. MihaM -

    Oh en niet te vergeten, bedankt voor de pomp, ik ben dol op het geschenk omdat het klein genoeg is om het op te plakken

  4. MihaM -

    Ik moet zeggen dat ik mijn fiets erg leuk vind, ik koos al zo lang en controleerde zo veel modellen, maar uiteindelijk nam ik mx20s blauw en ik denk dat het de juiste beslissing was. Ook bedankt aan shengmilo voor het helpen van mijn vervelende vragen hehe bedankthe

    • shengmilo -

      Beste MihaM,
      we zijn erg blij om te zien dat u tevreden bent met uw aankoop en geniet van het MX20S-model! 🙂
      Geen probleem, we helpen je graag. Wat betreft onze discussie over dikke banden, met de eerste sneeuw, zult u de echte voordelen voelen.
      Nogmaals bedankt voor uw aankoop en deze recensie, het betekent veel voor ons.
      Met vriendelijke groet, Shengmilo.net

Voeg een beoordeling

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!