Shop

Aanbieding!

Shengmilo MX01 (Zwart/ Groen)

Shengmilo MX01 in de kleur Groen & Zwart is een super coole high power fiets met een volledig aluminium frame, ingebouwde batterij en krachtige motor, belooft de Shengmilo MX01 je fantastische ritten op stadswegen en opwindende weekendavonturen op bergwegen of zandstranden! Ebike is zeer draagbaar vanwege zijn innovatieve opvouwbaar ontwerp.

 Lokale voorraad: HOOG

1.199 

Niet op voorraad

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MX01 – Populaire opvouwbare ebike!

Shengmilo MX01 is een super coole high-power fiets met een volledig aluminium frame, ingebouwde batterij en krachtige motor, belooft de Shengmilo MX01 je fantastische ritten op stadswegen en opwindende weekendavonturen op bergwegen of zandstranden!

Verwijderbare batterij

Shengmilo MX01 Verwisselbare batterijUitgerust met pre-discharge & egalisatiefunctie, en bescherming tegen overlading, overontlading, overstroom, ontladingsprintplaat, temperatuurbeveiliging en ontkoppelingsbeveiliging, de verwijderbare 48V12.8AH lithiumbatterij kan meer dan 1000 keer worden opgeladen. U kunt de batterij rechtstreeks vanuit het frame opladen of verwijderen, opladen en weer terugplaatsen. Omdat het verborgen blijft, kunt u er zeker van zijn dat het niet de aandacht van dieven zal trekken. Bovendien zorgt de verborgen accu ervoor dat de e-bike er strakker uitziet.

Comfortabele zitplaatsen op Shegmilo MX01-stoel

De elektrische fiets heeft een op maat gemaakt leren zadel dat volledig verstelbaar is, zodat je tijdens het rijden geen enkel ongemak voelt. Hij kan een gewicht tot 180 kg dragen.

Nachtrijden

Shengmilo MX01 LED-verlichting voor en achterWil je 's nachts een blokje om? Geen probleem! Met oplaadbare achterlichten en helder voorlicht komt uw veiligheid nooit in gevaar. Op regenachtige en mistige dagen heeft de LED-koplamp een sterke doorlaatbaarheid, een laag energieverbruik en een lange levensduur. Terwijl het LED-achterlicht onder de stoel 's nachts voor meer veiligheid zorgt.

Dubbele schijfremmen voor veiligheid Shengmilo MX01

De MX01 wordt geleverd met XOD hydraulische olieremmen - er zijn voor- en achterremmen voor meer stabiliteit tijdens het remmen. De elektromotor schakelt automatisch uit als je remt.

Shimano-systeem met 7 versnellingen

Als u met verschillende snelheden bergop of bergaf en op vlakke wegen wilt rijden, gebruik dan de trapondersteuningsstanden. De elektrische fiets is ontworpen om zich aan te passen aan verschillende versnellingen, afhankelijk van de wegomstandigheden.

Rijmodi

Met de Shengmilo MX01 kunt u tot 40 km reizen. Je kunt zelfs overschakelen naar de handmatige modus als er geen elektriciteit op de fiets is. Idealiter zou je alle drie de modi moeten combineren om de gewenste spanning uit de ebike te halen! De 48V*1000W borstelloze motor maakt de rit des te leuker, met een maximale snelheid van 40 km/u.

48V1000W borstelloze motor met hoge snelheid

Shengmilo MX01 1000W krachtige motorShengmilo MX01 gebruikt het geïmporteerde PA66-grondstofreductiemiddel. Het koppel kan 95 N.M bereiken zonder vervorming. Met de geïmporteerde Duitse Hall-chip is de signaalverwerking tijdig en stabiel en is de e-bike duurzamer.

Shengmilo MX01 heeft een duurzaam aluminium frame Aluminum

Het frame van aluminiumlegering is niet alleen licht van gewicht, maar ook superstevig en ontworpen om lang mee te gaan. De dubbelwandige velgen zijn voor een grotere duurzaamheid en een snellere rit met minder weerstand. Het is vervelend als je elektrische fiets over rotsachtig terrein of oneffen wegen sleept, maar met de MX01 heb je daar geen last van.

Verende vork

Shengmilo MX01 volledige veringEen zeer sterke voorvork en achtervering kunnen uw rijcomfort naar een hoger niveau tillen. Het wordt geleverd met uitstekende schokabsorberende eigenschappen, dus maak je geen zorgen als je over een hobbelige weg rijdt!

MX01 is een vouwfiets

De MX01 heeft een ruimtebesparend ontwerp. Omdat hij netjes kan worden opgevouwen wanneer hij niet in gebruik is, kun je hem in je garage, schuur of zelfs in de kofferbak van je auto bewaren. Zo kun je de elektrische fiets ook meenemen op reis.

Efficiënt energieverbruik

Het directe transmissiehulpsysteem van de centrale as, 12 stuks magnetisch staal zenden efficiënt energie uit, en de intelligente distributie van elektrische stroom is meer wetenschappelijk, waardoor de levensduur van de batterij stabieler is. Hoe meer magneten in het systeem, des te beter is de gevoeligheid van de controller, zodat deze trappatronen beter kan detecteren, zodat u soepeler kunt rijden tijdens het gebruik van de trapondersteuningsmodus.

XOD Hydraulische olierem

MX01 keurt een binnenlandse beroemde XOD hydraulische olierem goed. Op basis van uitgerust met dubbele sic-remmen, is het hydraulische olieremsysteem opnieuw geüpgraded om uw rijden veiliger te maken. Het remgevoel en de stabiliteit zijn sterk verbeterd en het heeft een hogere veiligheid.

Geen uitstoot met Shengmilo MX01

De MX01 is een milieuvriendelijke elektrische fiets omdat hij geen schadelijke uitstoot heeft, waardoor de ecologische voetafdruk wordt verkleind en het milieu wordt beschermd tegen verdere schade. Praktisch ontwerp en ongelooflijke functies - de Shengmilo MX01 is een must-have! Bestel direct!

Duidelijk LCD-scherm

Shengmilo MX01 LCD-schermControleer de snelheid, afgelegde afstand, resterend vermogen en snelheidsaanpassingen in één oogopslag op het grote LCD-scherm met HD-display. Je kunt ook in de regen rijden, omdat het scherm wordt beschermd door een stevige plastic behuizing die waterdicht is.

Wat bevat de Shengmilo MX01-set?

  • 1x elektrische fiets Shengmilo MX01
  • 1x verwijderbare batterij
  • 1x-lader
  • 1x Handleiding in de Engelse taal
  • 1x gratis universeel montagegereedschap

Bestel Shengmilo MX01

Specificaties

Inlijsting

Legering

Lijst maat

17 "

Kleur

Zwart (met Groen)

Motor Type

Brushless Motor

Motorvermogen

48V 1000W

Batterij Capaciteit

12.8 Ah

Nettogewicht batterij

3.1 kg

Oplaadtijd

5-6 uur

Max. Snelheid

40 kmh

Gears

Shimano 7 snelheden

Display

M5 3.5-inch LCD-scherm

Banden

26 "x 4.0

Wielen

Spaakwielen

Handle bar

Legering

Voorvork

Legering, Afsluitbaar

Type ophanging

Bumperveer

Zadel

Legering, 85 – 105 cm In hoogte verstelbaar

Max. Bezig met laden

180 kg

De Rem

Hydraulische schijfremmen voor en achter

Draaier

Shimano TX55, 7 versnellingen Shifter

Netto Gewicht

29 kg

Bruto Gewicht

36 kg

Verpakking

156x34x80 cm

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om “Shengmilo MX01 (Zwart/ Groen)” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!