Shop

Shengmilo MTB-fietshelm met afneembare magnetische bril en achterlicht

Shengmilo MTB Fietshelm met Afneembare Magnetische Bril en Achterlicht is geschikt voor alle MTB rijders. Blijf veilig met de Shengmilo-fietshelm tijdens het fietsen, perfect voor gebruik op de weg en off-road.

79 

Deel deze:

Omschrijving

Shengmilo MTB-fietshelm met afneembare magnetische bril en achterlicht heeft een slank ontwerp en ziet er goed uit, en biedt meer dekking aan de achterkant van de helm voor een beetje extra zekerheid. Het kleine formaat en het opmerkelijke koelvermogen van de Shengmilo MTB-fietshelm laten hem moeiteloos door de lucht zweven onder verschillende gier- en hoofdhoeken.

De perfecte veilige pasvorm

Door de breedte nauwkeurig aan te passen over de gehele omtrek van elk uniek hoofd, maakt een minimalistisch pasvormsysteem gebruik van een draaiknop die eenvoudig te draaien is voor meer eenvoud van aanpassing, waardoor u een eenvoudige, comfortabele pasvorm krijgt die drukgebieden vermijdt.

Shengmilo-helm Ultralichte off-road mountainbike-fietshelm met afneembaar achterlicht met vizierDuurzame en sterke bescherming

Het EPS-materiaal met hoge dichtheid en de robuuste pc-behuizing bieden uitstekende bescherming en krachtige schokbuffering. De fluorescerende banden en voering verhogen het comfort en de veiligheid van de drager in het algemeen.

Magnetische zonnebril

Het gebruik van een afneembare bril kan gebruikers sterk beschermen tegen wind, zand en andere elementen, naast de harde schittering en sterk zonlicht. Het oogschild kan magnetisch aan de helm worden bevestigd. De geïntegreerde lens biedt volledige visuele bescherming, waardoor zonnebrillen, vervelende zweetdruppels en beslaan niet meer nodig zijn, en compatibiliteit met bijziendheidcorrigerende brillen.

Shengmilo Ultralight Fietshelm Met Verwijderbare Vizier Bril Fiets Veilig Achterlicht Intergrally gegoten Weg Mountainbike MTB HelmenSuperheldere waarschuwing USB-LED

Het wordt geleverd met heldere achterlichten met drie verlichtingsopties: constantlichtmodus, knippermodus en tourmodus. Deze lichten kunnen rijders aanzienlijk beter zichtbaar maken in het donker en auto's en voetgangers achter hen waarschuwen om een ​​veilige afstand te bewaren.

Uitstekende gebruikservaring en prestaties

Voor een goede luchtventilatie en warmteafvoer kunnen 22 windtunnelopeningen met interne kanalen de luchtstroom effectief door het hoofd leiden. Gebruikers ervaren geen last of plezier met deze ongelooflijk lichte helm.

Perfecte maataanpassing

Met het multidimensionale regelsysteem kunnen gebruikers snel de grootte van zowel de hoofdomtrek als de hoogte wijzigen. Met behulp van de verstelbare banden en multidimensionale verstelling blijft de helm stabiel op zijn plaats met het hoofd in de juiste positie. Het is geschikt voor een hoofdomtrek van 54-60 cm, 54-61 cm. Neem nauwkeurige hoofdmetingen voordat u een aankoop doet.

Slanke en compacte vorm

De slanke, compacte vorm van de fietshelm en de ventilatieopeningen aan de zijkant zorgen ervoor dat de luchtweerstand vanaf de zijkanten wordt geminimaliseerd en de stromingsdynamiek wordt gemaximaliseerd. Dit versoepelt de luchtstroom van voor naar achter.

Shengmilo MTB Fietshelm met afneembare magnetische bril en achterlicht bestellen

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om “Shengmilo MTB Fietshelm met Afneembare Magnetische Bril en Achterlicht” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!