Shop

EVA harde schaal mobiele opslag

De EVA harde schaal mobiele opslag beschermt gadgets tot 7 inch in diameter, terwijl u uw telefoon veilig kunt zien tijdens het fietsen. Het draaibare ontwerp houdt je handvat stevig vast, zodat je onderweg de optimale kijkhoek kunt kiezen!

45 

Deel deze:

Omschrijving

EVA harde schaal mobiele opslag

Deze mobiele telefoonhouder van EVA Hard Shell Mobile Storage past veilig over het handvat van uw fiets of scooter, zodat u uw telefoon kunt zien en gebruiken terwijl u onderweg bent!

4 klauwen stevig vast aan fiets- of motorhandvat

Je moet op de middelste knop op deze houder drukken en de klauwen zullen stevig om het handvat van de fiets klemmen. Als je klaar bent om je telefoon te verwijderen, druk je gewoon op beide hendels tegelijk, en je apparaat wordt veilig ontgrendeld, zodat je de fiets kunt verlaten en je tour kunt vervolgen.

Spatwaterdicht ontwerp

Onze EVA harde schaal mobiele opslag is ontworpen om waterbestendig te zijn! Dit betekent dat je in alle weersomstandigheden kunt rijden - sneeuw, regen of zon - in de wetenschap dat je apparaat veilig is.

Past precies om uw apparaat en houdt het veilig terwijl u onderweg bent.

Deze houder past precies om je smartphone en houdt hem veilig tijdens het fietsen of motorrijden! Het blijft volledig veilig op uw fiets in de hoek die u kiest, en biedt het ideale gemakkelijke zicht terwijl u onderweg bent.

Touchscreen-vriendelijk

Deze houder heeft geen invloed op uw vermogen om het aanraakscherm van uw telefoon of een van de poorten van het apparaat te gebruiken, dus u kunt nog steeds een bedrade hoofdtelefoon gebruiken of het scherm aanraken om van nummer te veranderen, routebeschrijvingen te controleren en meer (zolang u niet in beweging).

360-graden rotatie

De EVA Hard Shell Mobile Storage is een 360º verwisselbare houder waarmee u uw telefoon in de meest comfortabele positie kunt plaatsen tijdens het rijden, zowel verticaal als horizontaal. Dit is ideaal om uw smartphone als navigatiesysteem te gebruiken omdat het de optimale kijkhoek biedt.

Compatibel met telefoons tot 7″

Deze EVA harde schaal mobiele opslag past op telefoons variërend in grootte van 4.7 tot 7 inch, waardoor het ideaal is voor bijna elke telefoon op de markt! Of uw apparaat nu 4.7 of 7 inch groot is, de houder past zich aan zodat hij er stevig omheen kan worden geklemd, waardoor hij volledig veilig blijft. Dit houdt in dat het werkt met alle iPhones, inclusief de iPhone 13-serie, evenals de meeste Android-telefoons, inclusief de Samsung Galaxy S21- en Z Fold-serie.

Specificaties

  • Type: fietstas
  • Installatie: op het frame
  • Materiaal: nylon
  • Waterdichte coating: ja
  • Eigenschappen: vak voor smartphone 7”
  • Afmetingen: 150 x 225 x 90 mm

Bestel EVA harde schaal mobiele opslag

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om “EVA Hard Shell Mobiele Opslag” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Dit vind je misschien ook leuk…

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!