Shop

113dB draadloos anti-diefstal trilalarm voor fietsen met afstandsbediening

113dB draadloos anti-diefstal trilalarm voor fietsen met afstandsbediening is een geweldige manier om extra veiligheid toe te voegen aan uw waardevolle eigendom, en het is ideaal voor fietsen en scooters!

59 

Deel deze:

Omschrijving

113dB draadloos anti-diefstal trilalarm voor fietsen met afstandsbediening

Hoewel het installeren van een kettingslot op uw motorfiets een slimme techniek is om diefstal te voorkomen, is een geavanceerd beveiligingssysteem een ​​superieure keuze om opportunistische inbrekers af te schrikken. Het 113dB draadloze anti-diefstal trilalarm voor fietsen met afstandsbediening zal criminelen met succes afschrikken door de aandacht op zichzelf te vestigen door hun ongelooflijk luide geluid.

113dB luid alarm

Schrik potentiële inbrekers effectief af met een alarm dat wel 113 dB kan zijn. Goede prestaties van een goed gemaakt alarm. Maak je geen zorgen als het alarm te zacht of te luid is met de volumeregeling met drie hendels.

  • In- en uitschakelen
  • Aanraakgevoeligheid aanpassen
  • Selecteer belgeluid.
  • Vind met één sleutel een voertuig.
  • SOS-functies
  • Batterij bijna leeg aangeven

Afstandsbediening functie

Het is eenvoudig om uw voertuig buiten te doorzoeken binnen een bereik van 66 meter, en er klinkt een waarschuwing wanneer u de beltoontoets aanraakt.

SOS-functie

Bij een ongeval kan de SOS-noodhulpfunctie afgaan om anderen te waarschuwen dat er hulp nodig is. Als uw fiets meer dan 45 graden kantelt, gaat het alarm automatisch af om u te waarschuwen dat u om hulp moet roepen.

7 niveaus instelbare gevoeligheid

U kunt de gevoeligheid eenvoudig aanpassen aan uw behoeften met het instelbare bereik van 7 niveaus, van zacht aanraken tot duwen of slaan. Ook de afstandsbediening bereik tot 20 meter (66 voet), draadloze bediening, eenvoudig te gebruiken.

fiets alarmEenvoudige en handige afstandsbediening

Armtoets: Eenmaal ingedrukt, gaat het hostalarm naar de "Arm-modus" en gaat vijf seconden later over op "Bi". Bij schudden of trillen gaat het alarm af.

Uitschakeltoets: Wanneer u op deze toets drukt, verlaat het alarm de “Inschakelmodus” en keert terug naar de “stand-bymodus”. Het alarmgeluid stopt onmiddellijk, ongeacht of het hostalarm is geactiveerd.

Sleutel wijzigen: Er zijn 6 verschillende beltonen beschikbaar wanneer u op deze toets drukt.

Ringtone-toets: Als u op deze toets drukt, wordt de opgegeven beltoon afgespeeld als alarm, zodat u uw fiets eenvoudig kunt vinden.

3D bewegingsdetectiealarm

Als reactie op trillingen gaat dit 113dB draadloze anti-diefstal trilalarm voor fietsen met afstandsbediening ringen. Als het alarm wordt verplaatst, gaat het 30 seconden af ​​of totdat het stopt en is het hoorbaar als er tegen wordt gestoten.

Eenvoudige setup

Het is eenvoudig om dit antidiefstalalarm in te stellen en te gebruiken. Reinig en droog eerst het gewenste montageoppervlak. Ten tweede, doe lijm op de achterkant van het alarm en plaats het waar je het wilt hebben. Als alternatief kunt u kabelbinders door de beugels achter het alarm halen en ze om wat u maar wilt vastbinden.Fiets Alarm met Afstandsbediening, Anti Diefstal Motorfiets Alarm Trillingen Bewegingssensor Alarm Fietsslot Super Luid 113dB Alarm

Multifunctioneel alarm

Deze gadget is niet alleen voor fietsalarmen. Het wordt vaak gebruikt op fietsen, elektrische fietsen, motorfietsen, zelfbalancerende scooters, deuren en ramen. Bovendien kun je dit apparaat praktisch overal gebruiken dankzij de IP55 waterdichtheid en de mogelijkheid om het aan te sluiten met lijm of kabelbinders. Gebruik ze als aanhangeralarmen, hekalarmen, raamalarmen en meer om de veiligheid te vergroten.

product Parameter

  • Alarmbatterij: 3x AAA
  • Baterai-afstandsbediening: 1x 12V/27A
  • Draadloos bereik: 66ft/20m
  • Afmetingen alarm (P x L x D): 3.73 × 1.65 × 0.91 inci// 94.85x42x23.2 mm
  • Afmetingen afstandsbediening (B x B x H): 2.41×1.18×0.5 inch// 61.4x30x12.6 mm
  • Waterdicht: IP55
  • Standby-levensduur: meer dan 6-10 maanden.
  • Frequentie: 433.92 Mhz
  • Alarmvolume: 113dB (de afstand is 30 cm)
  • 7 niveaus van vibratiegevoeligheid kunnen worden aangepast
  • Werkomgevingstemperatuur: -20~60°C
  • Detectormodus: driedimensionale gyroscoop-chipdetectorsensor

Bestel 113dB draadloos anti-diefstal trilalarm voor fietsen met afstandsbediening

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Wees de eerste om “113dB draadloos anti-diefstal trilalarm voor fietsen met afstandsbediening” te beoordelen

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Scroll naar boven
fout: Inhoud wordt beschermd !!